-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

No ja hraju za priesta. Momentalne mam na 66 lvl 11 talentu v disciple a zbytek v shadow....rogue se taky bojim :) a jakozto clothak na to mam narok :) , ale plati to, jen kdyz o nem nevim...jakmile se mi zjevi za zady tak uz se z toho stunu vetsinu neproberu ale jakmile ho vidim na delsi vzdalenost tak mu stihnu dat minimalne SW:P a VE a v momente kdy se ke me priblizi na dosah dyk :) davam Psychic Scream a hned zatim Mind fly a vetsinou zdrhne nebo umre :) ale musim rict, ze se rogun bojim nejvic...i kdyz treba takovej bubladin kdyz si pri 150 HP hodi tu svou bublinu je taky napest....:D
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Snazim sa vyguglit nejake CZ/SVK gildy, ale bud nie su (co je blbost) alebo sa schovavaju :-D

Nema niekto nejake info o gildach (idealne na Shadowmoone)?
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Ja znam akorat N.O.C. (Neutral Order of Chaos) na Aszune :) jiny servery jsem zatim nezkousel, ale chystam se na nejakej RP nebo RPPVP server...kdyby nekdo vedel o nejakym kde jsou CZ/SK tak kdyztak dejte vedet...ale nechci aby to vypadalo jako Czechthull tak do 100 SZ/SK na realm je azaz....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Myslim ze na Venture Co. je ceska guilda, ale nevim jestli ali nebo Horda.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

ByzaX píše:Snazim sa vyguglit nejake CZ/SVK gildy, ale bud nie su (co je blbost) alebo sa schovavaju :-D

http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=16322
vss Vodnik DrC+ (kp)
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Zdravím, chci se zeptat, jde si pořídit na wowa češtinu? (doufám že to není proti pravidlům) Díkec :)
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

LOL. To těžko. Mozna kdyby sis udelal vlastni addony jako interface, tak by si je mel cesky, ale questy a kouzla neprelozis, to by musel prelozit nekdo v Blizardu, pokud se totiz nepletu, tak to vsechno je na serveru. Btw. Proč potřebuješ češtinu?
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Pořídit si ji klidně můžeš, začal bych překladem questů, těch je v současné době tuším kolem 17.000, na každý potřebuješ tak půl stránky textu, to ti chvilku vydrží.... Blizzard ti ji potom jistě rád implementuje na nějaký ten servřík
vss Vodnik DrC+ (kp)
uraf
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od uraf »

Ne, jen mě tak napdlo, no překládat to celý omg :D, ale stejně díky, ještě bych se chtěl zeptat, jak dobrej je warlock? :)
Dvě věci jsou nekonečné, vesmír a lidská blbost, ale tím vesmírem si nejsem tak jist.:D A.Enstein
Ntb: Asus EEE 1201n
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Každá postava je jen tak dobrá jak dobrej je hráč co sedí za klávesnicí :-) A dobrej na co? Jednoho mám na lvl70, nestěžuju si. Vyhovuje mi jak na PvE a sólo expování, tak na PvP. V instancích je taky celkem platnej, jedinej problém vidím v tom, že jich je na serverech zpravidla trochu moc
vss Vodnik DrC+ (kp)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Hm tak jsem prisel na to ze na 70tce se nejak zacinam nudit.
Behat 20x dokola nejakou instanci jenom aby mi padlo neco do setu, to nejak neni nic pro me :-(.

Uz to neni jako drive, kdyz clovek se tesil jak mu pribyvaji expy a dostava nova a nova kouzla. Alta rozjizdet nebudu, zase nekolik mesicu levelovat a pak se dostat do stejne situace se mi nechce. Takze na wow se asi vykaslu nez vyjde dalsi datadisk. Alespon bude cas i na jine hry. Momentalne jsem pul roku nevidel nic jineho nez wow.

Co by mohlo byt zajimave je PVP a arena, to se ale vaze na to ze clovek potrebuje dobrou repku, aby mohl mit vyborne vybaveni a to se vaze na to ze musi dokola chodit porad ty same instance a doufat ze mu padne neco do setu atd atd. Nebo hlaska typu: Jeste to musim jit 15x abych byl Exalted atd atd :-D

Navic s pristim patchem zmrsej Druida, aby nebral praci Warriorum v tankovani :-( takze pokud feral, tak asi jedine kocka a DPS.

Zkousel jsem balance strom a Moonkin form a pak se zase vratil do feralu a asi se zase respectnu a zkusim jeste resto. tech pak desitek goldu za reset talentu je smesna castka vuci tomu, jak snadno se v Outlandu vydela.

Nejake napady jak se vyhnout stereotypu?
Udelani dalsi postavy neberu jako vychodisko.

Chapu ze nekoho treba bavi udelat si pet postav a porad dokola zacinat a delat znovu a znovu ty same questy. Chodit 20x dead mines, farmit cely den material na vytrenovani profese.

WOW me ten skoro pul rok fakt bavil. A hral jsem ho 6hodin denne a stal se soucasti meho zivota.
Chodili jsme dost instance v grupe, ale na nejaky raidy fakt kaslu.
Krasne levelovani a delani velmi zabavnych questu(zejmena v Outlandu jsou nektere fakt dost dobre) se na max levelu zmeni v neustale honbe za lepsim equipem(vybavenim) a mozna ziskanim novych receptu, kdyz uz mam profese na maximu.

Vim ze hodne lidi zaclo znovu hrat po datadisku, protoze meli znovu nejaky cil.
Mohli se naucit neco noveho, dostat se z 60lvl na 70lvl, nasbirat nove brneni a zbrane apod...
Jenze ja tohle nejak nezazil, hraju od rijna a kdyz vysel datadisk, tak jsem byl level 56. Nekdo ma treba 5 altu a vsechny na levelu 60 a po datadisku je chce dotahnou vsechny na 70lvl, coz pri pomalem expeni vystaci na cca pul roku.

Jak jste na tom vy kdo mate jednu nebo vice postav na maximalnim levelu?
Bavi vas wow porad stejne? Ja nevim jestli mam byt rad nebo ne.
Na jednu stranu jsem rad ze uz nebudu hrat do dvou nebo tri rano a konecne se budu moci vyspat :-) Ze si zahraju i jine hry a ze usetrim tech 450Kc mesicne :-). Ale zase si rikam kdyz uz jsem venoval tolik casu na postave, tak je trochu skoda toho ze dne na den nechat. Nekdy kolem 25.3. mi konci kupon a asi i hrani wowu.

Sry za tak dlouhy prispevek. Jen me proste zajima vas nazor na hru po dosazeni maxima v levelu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Butch: Ty už jsi prošel instance na heroic, CoT, Karazhan a další raidové věci? Pro mě teda na 70lvl začala úplně nová etapa hry... Kromě toho třeba chodíme v 5 lidech na staré raidy a úžasně se bavíme, řekl bych že při troše tréninku dáme takové MC celé :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

UI Mod

Příspěvek od ByzaX »

Pouzivat CTmod a je to uplne super, len sa mi nedari prisposobit chat. Presiel som uz vela modov, ale nenasiel som nic, co by aspon nejako pomohlo. Ide mi hlavne o prisposobenie v zmysle pozicie (tam kde je standardne zavadzia).

Ake mody pouzivate? (Resp. kde som nieco prehliadol? :) )
Intel E6300 (@415x7, 1.4V, AC Freezer 7Pro), Gigabyte 965P-DS3 F10, 2x1GB Kingston HyperX 750MHz 4-4-4-12, MSI NX8800 GTX 575/900@600/950, SB Audigy 4, 250GB SATAII WD, DVD-RW Asus 1608P2, Enermax Liberty 620W, Samsung 206BW
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

Chat se dá přetáhnout po obrazovce kamkoliv bez nějakého addonu. Pokud ho ovšem nemáš locknutý :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

Cece, ked mi neporadis tak zomrem. Uz som skontroloval vsetko, ale nic cim by som to lockol som nenasiel. Viem lubolne presuvat iba Combat Log, ale General ani o milimeter. :(

PS: Studovat manual druhykrat ma nehne :-D
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

2Butch: Zapichnout to na 70 lvl je skoda. Řekl bych, ze az tam zacina hra. Ne nejaky easy instance, ale mit s guildou progress, treba chodit Karazan nebo heroic mod.Nebo si najdi team a bez do PVP.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

ByzaX píše:Cece, ked mi neporadis tak zomrem. Uz som skontroloval vsetko, ale nic cim by som to lockol som nenasiel. Viem lubolne presuvat iba Combat Log, ale General ani o milimeter. :(
Nechápu, klikni pravým tlačítkem na záložku General, dej Unlock Window a pak ho prostě přetáhni kam potřebuješ
vss Vodnik DrC+ (kp)
ByzaX
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ByzaX »

DAKUJEM

Tusil som, ze to bude nepozornostou, ale i tak som rad. Zachranil si mi nervy :)
bizak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od bizak »

ByzaX píše:Snazim sa vyguglit nejake CZ/SVK gildy, ale bud nie su (co je blbost) alebo sa schovavaju :-D

CZ/SVK gilda Rock and Troll je na serveru Dentarg, frakce: horda. Přibíráme všechny zájemce.
Intel Q9300, MB ASUS P5QL-E, 2x2GB DDR2 400MHz, ATI Radeon 5850, 2x HDD (640+1500 GB), Creative SB X-Fi Xtreme
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

Butch píše:Hm tak jsem prisel na to ze na 70tce se nejak zacinam nudit.
...
gratz prave si prisel na styl hry - world of farming :/
cely wowko je bohuzel jen a jen o tomhle
co sem se tak koukal do stareho dkp tak maly vycuc(zadny frajereni jen jak to chodi :D)

AQ20 14x
BWL 12x
MC 21x
Onyx 24x
ZG tak 30x :D
AQ 40 cca 5x (posledni progress)

mam celkem solidne oblikliho priesta a rouga, co me stve je to ze datadisk znehodnotil vypis viz. nahore, lidi co maj T3, popr T2,5 je stejne nevymeni ani na 70 protoze ty setovy bonusy sou porad lepsi nez ma usmolena T5/T4.
K tem druidum je to jedine dobre ze je nerfli, meleek je nemel moc sanci zabit, proste dmnce blizzardu nejdriv boost a pak postupnej nerf vseho(nehlede na to co by pak delali def wari, az budou mit warriori lepsi eq - tzn. soucasnej top. droodi nemaji sanci tankovat uz jen kvuli neschopnosti dobre tankovat castery - ruseni spellu, zadny block, parry a z toho prave vyplyva jejich svkela generace rage proste schytaj vsechno i to co war blockne nebo parrne pripadne neni vubec zasazenej a todle musi zvladat heal na druidovi a musim rict ze ty hp mu pekne litaji dalsi vec je zadne ability typu last stand, shield wall), nerfli T2 bonus regenu pro priesty, protoze to vsichni tahali i na 70tce (to se deje stejne... novy setovky nemaj nevim proc resisty) tadle hra byla stavena na lvl 60 s cimz souvisi i ratingy, zajimavy je ze s hpckama kazda klassa sla o cca 100% nahoru ALE crit se snizil, neco ve stylu chteli sme udelat souboje vice takticke, ale vzdy to bude o tom kdo ma lepsi vybavu, o cemz tadle posrana hra cela je, druha vec jsou lidi s kterejma hrajes a ze kterych se postupem casu stavaji sobci zenouci se za svejma fialkama... tadle hra vazne meni lidi a vetsinou k tomu horsimu(nastesti urciti jedinci maji imunitu a zustanou porad stejni), ale to jen takova uvaha nazaver :)
edit: druid a dps na raidu, hodne stesti, welcome to heal bitch mode :(
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“