Fallout 4
Moderátor: Baneshee
- racecar
- Středně pokročilý

- Hladis
- Moderátor

Re: Fallout 4
Ty radioaktivni pistolky nejsou moc dobry.
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

Kde shanite cooper? To je jedina nedostatkova soucastka na elektro vsechno.
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || AMD RX 7900 XTX @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- Gamesnik2003
- Začátečník

-
No musis mit ten perk na scrapovani a pak to dostat z telefonu pripadne hot plate.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo oni neucinkujou na supermutanty ani na ghouly.Takze nic..Hladis píše:Ty radioaktivni pistolky nejsou moc dobry.
- Swat
- Mírně pokročilý

Já včera prolejzal nemocnici v Maldenu. Když se dařily sneak attacky, tak to byla 10mm pistole s tlumičem a supermutanti se káceli jak sirky. Jinak je dobrý dát suicidera ze zálohy tak, aby nevybouch, protože po něm zbyde mini nuke. Taky jsem našel T-51, tak nevím, jak to je s těma power armorama, jak jste tu psali, ale už mám T-45, teď jsem našel T-51 nicméně nekompletní, chybí ruka a noha. Každopádně celková atmosféra týhle hry je naprosto příkladná.
Taky to nechci zakřiknout, ale za 64 hodin hraní mi hra ani jednou nespadla, což se mi nestalo u žadný Beth hry.
Taky to nechci zakřiknout, ale za 64 hodin hraní mi hra ani jednou nespadla, což se mi nestalo u žadný Beth hry.
Naposledy upravil(a) Swat dne stř 25. lis 2015, 06:59, celkem upraveno 1 x.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Taky mi to za 68 hodin nespadlo a bugů minimum.
Ale co mě sere je quest design. Fakt velká většina questů jsou fetch questy a kill questy bez jakýkoliv invence. Witcher 3 je jinej sport. A už mě to tady trochu unavuje. Aspoň že companioni jsou trochu zajímavější.
Ale co mě sere je quest design. Fakt velká většina questů jsou fetch questy a kill questy bez jakýkoliv invence. Witcher 3 je jinej sport. A už mě to tady trochu unavuje. Aspoň že companioni jsou trochu zajímavější.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- mlrs
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
47h taky zadny pad
no ja se mezi podobnymi questy zacal bavit stavenim, byt sem to ze zacatku zavrhnul 
Ryzen 7 5700X + Wraith Prism RGB, Sapphire Pulse Radeon 9070 16GB, ASUS PRIME X470-PRO, Patriot Viper 4 32GB DDR4 3000Mhz, 3,5TB SSD, Seasonic Focus GX 650, Montech Air 903 Max, Dell U3023E
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
PC2: Mac mini M2 Pro + Xbox Series X&S + ThinkPad T14 Gen 5 AMD
- Hladis
- Moderátor

U toho staveni, je nekde mozny rozsirit sbirku konstrukcnich moznosti ? Je tam na vyber jen jedno osklivy drevo a plech a když jsem neco zkousel, moc dobře to nevypadalo.
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
imho je na to mod někde na Nexusu, co jsem viděl.
- James.Sniper
- Začátečník

-
Mám za sebou 3h hraní a první pád už byl, ale zažil jsem i horší časy (u Falloutu 2 pády co 5 minut)
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Hladis: Tady je ten mod - http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/1145/? 400+ objektu...
- Hladis
- Moderátor

Jo dik, podivam se na to.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak už mám T51 ale chybí mi ruka a noha.
Pak mám T60 ale chybí mi ruka a noha.
Pak mám X01 a to mám kompletní a s military paintem. Když mám tenhle Power Armor tak mám sílu 14 a unesu 450lbs
Pak mám T60 ale chybí mi ruka a noha.
Pak mám X01 a to mám kompletní a s military paintem. Když mám tenhle Power Armor tak mám sílu 14 a unesu 450lbs
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- xIndian
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě to zatím spadlo jen jednou a to, když jsem dal Take All na ponkmlrs píše:47h taky zadny pad![]()
Jo a udělal jsem přesun na SSD a musím říci, že načítání se hodně zlepšilo.
- Riku
- Začátečník

Mně to i na SSD připadá občas šíleně dlouhý ty loading. Kde se dá najít to combat armor?
PS5 Pro | LG OLED CX55
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem 52lvl a porad jsem nenasel kompletni x01.
Ale nak to neresim.Hra je stejne extremne lehka od te doby co nosim permanentne power armor a nasel jsem silne zbrane.
Klidne muzu dat 20x deatclawu najednou a ani se ke me nepriblizej...
Je to jako ve falloutu2-zacatek super tezkej a jakmile clovek nasel T51+bozar hra byla extremne lehka az do konce.
Jinak power armoru uz jsem nasel asi 10 a porad nemam x01 celkem sranda
T60F ale taky odvadi dobrou praci.
Ale nak to neresim.Hra je stejne extremne lehka od te doby co nosim permanentne power armor a nasel jsem silne zbrane.
Klidne muzu dat 20x deatclawu najednou a ani se ke me nepriblizej...
Je to jako ve falloutu2-zacatek super tezkej a jakmile clovek nasel T51+bozar hra byla extremne lehka az do konce.
Jinak power armoru uz jsem nasel asi 10 a porad nemam x01 celkem sranda
T60F ale taky odvadi dobrou praci.
- Gamesnik2003
- Začátečník

-
Plnej komplet by mel byt v 35 Court na strese, pripadne muzes zkusit na jihu v bazinach je sestreny vertibird u nej by mel byt X-01. Teda pokud uz si tam nebyl. Pak uz moc sanci neni.
- Hladis
- Moderátor

Jsem PA nepouzil ještě ani jednou. Asi jsem pliziva mrcha, co srabacky odpravuje nepratele s tlumicem a ze zalohy
Taky vždy mirim zasadne na hlavu, takze to je docela rychly proces.
Tohle uz snad musí dat IK všemu.HEAD píše:vic jak 600dmg http://abload.de/img/fallout4_2015_11_25_044uci.png