Dik. Manual mam sice precitany, ale mnohe veci prilis nerozoberaJ X P píše:rozumis tomu spravne mungo. jinak je to pochopitelne popsano v manualu, tam mas kdy se efekty scitahui (kdy ne tam ovsem chybi)
a ano, vylepsovanim igni zvysujes jeho dosah a sirku zaberu. aard zakladni urovne odrazi nepratele, pokud pouzijes jeho maximalni verzi, tak mas sanci na omraceni nebo vyrazeni zbrane nebo ... viz vylepsovani znameni aard.
Mimochodom, nevies, co hra mysli pod vlastnostou "unik" - teda co zlepsim, ak dam nejaky talent sem?
Btw., ake su dosledky prekrocenia istej hranice toxicity (50% ukazovatela)? Su nejako definovane, alebo su to nejake nahodne efekty?
A este jedna vec - mam pocit, ze az neprijemne casto Zaklinac nereaguje na moje pokyny - bojujem a chcem preskocit nepriatela, alebo urobit nejaky odskok ci piruetu a na dvojklik nezareaguje a stoji (a dostane zasah).
Skusal som to aj bez nepriatelov len s tasenou zbranou a mam pocit, ze ked som to skusal po nejakej aktivite ako pohyb ci boj, tak sanca na nefunkcnost je vyssia. Ked som potom uz uspesne urobil podobny manever, tak nasledne som ich mohol urobit niekolko po sebe bez problemov. Takze neviem, ci moze ist o problem s klavesnicou.
Nemas podobne skusenosti?