Need for speed: most wanted

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

Digitaldoom píše:co je na 7dmičce tak zajímavýho ? Veyron ji má F1 ji má taky a když už naše nová honda civic muůže mít k 1,6l motoru 6kvalt tak proč nemůže mít sportovní auto 7 stupňovku ;)
Musim se postavit za Digitaldooma. Treba Mercedes dava do svych limuzin sedmistupnovy automat. Neni to zase neco tak neobvykleho.
P.S. Takovej DAF delal pro svoje tahace 18-ti stupnovou prevedovku razenou rucne! To uz je ale zase jina kategotie. Sorry za OT :oops:
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

Walker píše:
Martin Kusyn píše: osobně považuji NFS5 za vrchol série .... bylo tam nevíc reality a skvělé možnosti úprav ...... kdyby se autoři nezačali po pětce orientovat na konzole, tak si myslím, že by další díly byly ještě lepší ....

jinak je ale NFS pěkně hratelná arkáda a vždy si ji rád zahraju
Souhlas! Jenze autori se zamerili na konzole kvuli marketingu a to neovlivnis :( jinak Vsechny NFS sou skvely krom HP2 a MW tyhle mi fakt nesedly...
mi teda nejvíc nesedlo HP2 ..... ale co jsem tak hrál demo na MW tak se mi to hrálo celkem příjemně ..... ale člověk to musí brát trošku více s rezervou - o realitě to slyšelo maximálně v rádiu a to ještě hodně potichu
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

Martin Kusyn píše:
Walker píše: Souhlas! Jenze autori se zamerili na konzole kvuli marketingu a to neovlivnis :( jinak Vsechny NFS sou skvely krom HP2 a MW tyhle mi fakt nesedly...
mi teda nejvíc nesedlo HP2 ..... ale co jsem tak hrál demo na MW tak se mi to hrálo celkem příjemně ..... ale člověk to musí brát trošku více s rezervou - o realitě to slyšelo maximálně v rádiu a to ještě hodně potichu
No jasny, MW maj bozi grafiku, ale me to proste nebavi a stve me to.
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Walker píše: No jasny, MW maj bozi grafiku, ale me to proste nebavi a stve me to.
njn .... hodně lidí tyhle věci nese bolestně .... né každému se líbí nové nápady (zpomalení času atd)

ale jinak bych hodnotil docela kladně .... není to taková hrůza .... hodně lidí to asi nebude bavit, hodně lidí si to zahraje jen z věrnosti k značce, ale hodně lidem se to bude líbit ....... každopádně to mohlo být trošku lepší (to vždycky)
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Walker píše:
ta má do bohovosti daleko ... je špatně udělaná a špatně využívá HDR ... má lesklý uplně všcchno až přespříliš a celý je to takový moc rozmazaný aby nebylo´vidět ty nedokonalosti :)
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Digitaldoom píše:
Walker píše:
ta má do bohovosti daleko ... je špatně udělaná a špatně využívá HDR ... má lesklý uplně všcchno až přespříliš a celý je to takový moc rozmazaný aby nebylo´vidět ty nedokonalosti :)
tak grafika je podle mě líbivá ... jen mě štve lesklej asfalt ;-)
kurtneil
Nováček
Nováček

Příspěvek od kurtneil »

Martin Kusyn píše:
Digitaldoom píše: ta má do bohovosti daleko ... je špatně udělaná a špatně využívá HDR ... má lesklý uplně všcchno až přespříliš a celý je to takový moc rozmazaný aby nebylo´vidět ty nedokonalosti :)
tak grafika je podle mě líbivá ... jen mě štve lesklej asfalt ;-)
Mě štve, když mi svítí slunce do výhledu a pak takové ty žluté označníky na cestu, které jdou špatně vidět :?
kurtneil
Luks
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luks »

Digitaldoom píše:
Walker píše:
Jaký HDR....?
PC: Intel NUC 12 Enthusiast i7-12700H, 64GB RAM, A770M 16GB VRAM,7TB SSD LCD: 35" AOC AG352UCG6 Repro: Creative Labs GigaWorks T3 Headphones: Sony WH-1000XM3 Keyb: RAPOO VPRO V700RGB Alloy Mouse: Logitech G700s OS: Windows 11 Enterprise TAB: Samsung Galaxy TAB S9 ULTRA 12/512GB Phone: Samsung Galaxy S26 Ultra 1TB NtB: Dell Pro 14 TV: Samsung 65" OLED S90F + Yamaha YAS-207
kurtneil
Nováček
Nováček

Příspěvek od kurtneil »

Luks píše:
Digitaldoom píše: ta má do bohovosti daleko ... je špatně udělaná a špatně využívá HDR ... má lesklý uplně všcchno až přespříliš a celý je to takový moc rozmazaný aby nebylo´vidět ty nedokonalosti :)
Jaký HDR....?
V NFS MW neni použito HDR, ale podobná funkce, která nemá takové vélké nároky na hardwarew
kurtneil
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Vypadá to celkem dobře, když si na to zvaknete, tak se to dá i docela dobře hrát ...... pro někoho životní záležitost ..... pro někoho další důvod k nenávisti k NFS jako sérii ...... i přes ty chybky co hra obsahuje si ji docela rád zahraju, tak jako většinu závodních her ....
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od radekhulan »

Tak jsem začal tuto hru hrát na 20" LCD s 1600x1200, a je to nebe a dudy oproti předchozímu 19" 1280x1024, vypadá to mnohem lépe a reálněji. Jsem naprosto nadšen! :-)

2x7800GTX to samozřejmě bez problémů utáhnou na max detaily ve všem, včetně FSAA a TPAA.

PS: když vidím recenzi na 17" "herní" LCD, dělá se mi špatně, je to jako hrát cosi na minidispleji PSP.
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

radekhulan píše:Tak jsem začal tuto hru hrát na 20" LCD s 1600x1200, a je to nebe a dudy oproti předchozímu 19" 1280x1024, vypadá to mnohem lépe a reálněji. Jsem naprosto nadšen! :-)

2x7800GTX to samozřejmě bez problémů utáhnou na max detaily ve všem, včetně FSAA a TPAA.

PS: když vidím recenzi na 17" "herní" LCD, dělá se mi špatně, je to jako hrát cosi na minidispleji PSP.
... hmm ... tak se tím moc nechlub, nebo tě někdo příjde vykrást :wink: .... jinak gratuluju k výbavičce ;-)

ale stejně si myslím, že grafika NFS není nijak extrémně reálná ... ale je pěkná a první dojem z DEMA na vysoké detaily a ve vyšším rozlišením mi vzala dech .... a nejen mě ....
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Martin Kusyn píše:ale stejně si myslím, že grafika NFS není nijak extrémně reálná ... ale je pěkná a první dojem z DEMA na vysoké detaily a ve vyšším rozlišením mi vzala dech .... a nejen mě ....
Reálná grafika? Co to je? Ta grafika je zejména velice pěkná, na rozlišení 1600x1200 na MAX detaily všechno, včetně FSAA, to vypadá skutečně bombasticky.

Ohledně reality hry samotné - zde je problém ovládání auta, ale to se "tuningem" rychle zlepšuje, jak si člověk koupí lepší podvozek, brzdy, tlumiče, atd. Pak to auto lépe sedí na silnici. Není to samozřejmě reálné, třeba na vodě či trávě auto reaguje skoro stejně jako na suchu, reakce na brzdy není optimální, není model poškození, ale i tak je to hodně dobré, mě to baví jako absolutně nejlepší arkáda :-)

Na "realitu" mám reálné auto ;-)
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

kdyz se vam nelibi ta svetlost a ruzny svetelny efekty...TAK SI VYPNETE OVERBRIGHT :twisted: :lol: .....jeste ze tohle resit nemusim
Kynio
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kynio »

sakra tahle hra uz me zacina s*at.Porad me to padaa.Hraju hodinu a spadne to mozna i min jak hodnu.Vzdy ale pri nacitani bud do menu a nebo do zacatku zavodu.Tedka udelam drag jeden a jak ma dat continue tak se to sekne i se zvukem a spadne to do winuu..a jinyma hrama problemy nemam! =(( patch 1.3 mam tak cim to muze bejt?
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Kynio píše:sakra tahle hra uz me zacina s*at.Porad me to padaa.Hraju hodinu a spadne to mozna i min jak hodnu.Vzdy ale pri nacitani bud do menu a nebo do zacatku zavodu.Tedka udelam drag jeden a jak ma dat continue tak se to sekne i se zvukem a spadne to do winuu..a jinyma hrama problemy nemam! =(( patch 1.3 mam tak cim to muze bejt?
Pokud to hraješ stim co mas v podpisu tak možná slabej zdroj.Jestli to mas OC tak to dej na default, nebo lepši zdroj.Mám verzi 1.2 nepadla ani jednou mam skoro 50%.
Zkus nejake testy jako Prime95.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
radekhulan
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Kynio píše:sakra tahle hra uz me zacina s*at.Porad me to padaa.Hraju hodinu a spadne to mozna i min jak hodnu.Vzdy ale pri nacitani bud do menu a nebo do zacatku zavodu.Tedka udelam drag jeden a jak ma dat continue tak se to sekne i se zvukem a spadne to do winuu..a jinyma hrama problemy nemam! =(( patch 1.3 mam tak cim to muze bejt?
NFS MW je docela náročná na OC, zkus vše dát na default, já kvůli NFS MW a Quake 4 dával CPU z 250x11 na 240x11, přestože ostatních 30 her s tím nemělo problém a 2xPrime95 bylo stabilní X hodin..
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

add stabilita: mě nfsmw ani jednou nespadlo při 300x9...viz popis krom oc grafiky.
2kynio: rozhodně to neni chyba hry ale chyba na tvém přijímači.

add realita:
2radekhulan: auto se sice chová na mokrým i suchým asfaltu stejně ale na trávě se ovládá pěkně naprd. je víc přetáčivý (nedotáčivý) a souboj s policajtama je skoro prohranej. Rozjet se na trávě je prostě tragédie (cayman má předpokládam 4x4 nebo aspoň pohon zadní nápravy)
co se reálnosti grafiky týče, tak se mi líbí auta. vypadají hodně dobře stejně jako ve všech předchozích NFS (kromě 4ky).

Jinak jsem trochu pokročil a už mam tu lemru - línou německou kraksnu M3, hru dohranou na 86% atd. koupil jsem si carreru gt, galardo a podobný rozmařilosti. v podstatě se dá říct, že mě ta hra bavila. asi jako všechny mě točili policajti a auta za rohem, horizontem atd. co se dopravy týče, líbilo by se mi, kdyby bylo možný zvolit reálný provoz - prostě kolony aut aby se jízda neskládala z 10vteřin akcelerace...raso 350km/h místy opatrnějí a posledních 5 vteřin v hodinách aby bylo co screenshotovat. Prostě nějaká brutální honička mezi autama jako je v akčních filmech na nově.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Walker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Walker »

karf píše:add stabilita: mě nfsmw ani jednou nespadlo při 300x9...viz popis krom oc grafiky.
2kynio: rozhodně to neni chyba hry ale chyba na tvém přijímači.

add realita:
2radekhulan: auto se sice chová na mokrým i suchým asfaltu stejně ale na trávě se ovládá pěkně naprd. je víc přetáčivý (nedotáčivý) a souboj s policajtama je skoro prohranej. Rozjet se na trávě je prostě tragédie (cayman má předpokládam 4x4 nebo aspoň pohon zadní nápravy)
co se reálnosti grafiky týče, tak se mi líbí auta. vypadají hodně dobře stejně jako ve všech předchozích NFS (kromě 4ky).

Jinak jsem trochu pokročil a už mam tu lemru - línou německou kraksnu M3, hru dohranou na 86% atd. koupil jsem si carreru gt, galardo a podobný rozmařilosti. v podstatě se dá říct, že mě ta hra bavila. asi jako všechny mě točili policajti a auta za rohem, horizontem atd. co se dopravy týče, líbilo by se mi, kdyby bylo možný zvolit reálný provoz - prostě kolony aut aby se jízda neskládala z 10vteřin akcelerace...raso 350km/h místy opatrnějí a posledních 5 vteřin v hodinách aby bylo co screenshotovat. Prostě nějaká brutální honička mezi autama jako je v akčních filmech na nově.
s kazdym autem se rozjedes normalne, ale holt tady kazdy auto pri rozjezdu AKCNE HRABE ROFL :lol:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Walker píše:...
což při startu už jsem to vychytal. V momentě kdy tam letí poslední číslo (tuším, že je to "1" :oops: ) tak se snažím držet motor kolem 7mi a auto doslova vystřelí efektně po zadních.
problém ale mam, když se nedopatřením nebo neopatrnou jízdou cajtů dostanu na trávu a nedejbože když úplně zastavím.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“