//Jo tal plynulost je asi v normě, najednou se víc rozednilo, a hra mi běhá pak klidně kolem 40FPS...
S tou plynulostí, všiml sem si zde i tohodle http://www.strategyinformer.com/pc/stal ... 26481.html
ale tomu se mi nechde věřit, že by 11MB nesnížilo kvalitu grafiky a zároveň tak razantně zvýšilo FPS, není v tom nějakej háček?
//Jo a teď sem zjistil, že moje opatchovaná verze 1.5.10 neobsahuje složku gamedata takže nemám kam nahrát mody...nevíte někdo co s tim nebo proč to tak je?
Po standartní instalaci tam žádná taková složka není,takže si jí vytvoř a naházej módy tam.Zřejmě jsi stáhnul mód,kde autor počítal s tím,že už jsi modil a tu složku tam mít budeš.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
Ještě bych se chtěl zeptat, jak je to s patchema? Jsou všechny kumulativní? Protože já na čistou instalaci hry šoupnul rovnou 1.5.10, tak bych chtěl vědět, jestli mi tenle jeden patch opraví i to, co opravujou všechny předchozí, nebo jestli mám postupně nainstalovat všechny patche co vyšly až k poslednímu...protože se stále potkávám s pádama hry...
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Jak se daji ve hre snadno nebo aspon rychle vydelat penize?Dobil sem baziny a nemam ani 10 000 + vsechny opravy sou silene drahy.Treba opravit trosku poskozeny brneni stoji litr....
Cez artefakty. V Clear Sky už sa nepovalujú na každom kroku, ako v Shadows of Cernobyl, no zasa majú väčšiu cenu. Potom taktiež cez misie, tie sú dobre platené.
Teraz som začal práve aj ja hrať, mám nejaké 2 herné hodiny, stále som v bažinách a na účte už 9000 RU.
Ahoj hoši,
tak nějak jsem +- pročetl všech 30 stránek a nenarazil jsem na řešení mého problému. Mám Win7 64-bit, hru jsem nahrál, aplikoval patch 1.5.10 spustil, nastavil vše na MAX-DX10 (mašinu na to mám), vypnul a zapnul hru, aby fungovaly všechny změny a poté jsem zapnul novou hru. Dále to probíhalo takto: Úvodní video s vědci a emisí->rozhovor Lebeďěva s doktorem->pak se tam dá různě pobíhat po vesnici (Podotýkám, že vše funguje tak jak má. Takže i DX10 stíny světla od větví stromů, dynamicky mokré povrchy atd...)->rozhovor s Lebeďevem->následné hlášení o útoku->dojdu na kraj vesnice za stopařem, kterej mě doprovodí do bažin->OK "jsem připraven"(FPS kolem 35)->zhasne obrazovka->rozsvítí se (dvojnásobné FPS kolem 70) a najednou všechno funguje na DX9 a divné detaily.
Hru už sem asi tisíckrát přeinstaloval, opatchoval všema patchema, nastahoval nejnovější ovladače, DirectX apod. Dokonce jsem zkoušel hru spouštět jako správce pod režimem kompatibility Win Vista SP2, i jsem se hrabal v configu, a pořád nic...Už si fakt nevím rady, přitom jsem kdysi hru hrál na DX10 bez problému. Nemáte někdo tušení co s tim??
Neví někdo, proč se po vypnutí a zapnutí propadne fps? Při prvním spuštění, vše max, 2xAA, ssao on, začátek hry asi 30-40 fps , po vypnutí a zapnutí a stejnym nastavení a spuštění nový hry 10 fps. Prostě při prvním spuštění to šlo v cajku a po druhym je to nehratelný. Žádný mody, drivery, nic se neměnilo.
To právě ne, ale po restartu pc už to zase běhalo ok. Stejně celkově je stalker programátorská prasárna největšího ražení. Optimalizace je v tomhle případě sprostý slovo, už jen přechod z menu do nastavení a časy loadingu jsou i dneska na zestárnutí. Nutnost restartovat hru při změně osvětlení je taky na palici.
Chci se zeptat, momentálně zatím ještě pařím původního S.T.A.L.K.E.R.a s modem COMPLETE 2009 - existuje i něco takového pro CLEAR SKY??
Mám všechny S.T.A.L.K.E.R.y v originálech..
Nebo jestli je nějakej good mod jako právě ten COMPLETE MOD, btw původní hru mám skoro dohranou a chystám se na tenhle "prequel"
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.