World of Tanks
Moderátor: Baneshee
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

Re: World of Tanks
jo demence WG nezná mezí.
Desítková bitva, nastřílím s Obj.268 5650DMG a tři killy (z toho 2 v souboji 1 na 2 na blízko proti ca 80% AMX1390 a PattonIII) a dostanu 1000XP.
To je fér, žejo
Desítková bitva, nastřílím s Obj.268 5650DMG a tři killy (z toho 2 v souboji 1 na 2 na blízko proti ca 80% AMX1390 a PattonIII) a dostanu 1000XP.
To je fér, žejo
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Zvuk: ASUS XONAR Essence ST | M-Audio Studiophile BX5 | Sennheiser PC360
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- Shakall605
- Začátečník

Momentálně to mám stejně. Jen mě trochu štve že má posádku pro 6 lidí a ten další nabíječ je do počtu... Jinak první mají BIA a druhou specku mají kamufláž (z předchozího tanku). Na střelce bych dal to míření, kapitána žárovku, prvního nabíječe bezpečné ukládání a druhého nabíječe, radisty, řidiče nevím.Jeltík píše:Ohledně tý T34: nahráno na ní mám dost a troufnu si tvrdit, že na ni už nikdy ventík zpátky nedám, jedu na stabík, nabiják a zaměřování, spojený s jemným mířením a až v týhle je to použitelný na nějakou slušnou střelbu, samozřejmě, že mi to je relativně k ničemu 1-1, ale v drtivý většině bitev to je prostě k nezaplacení.
Ventík si vynahradím BIA, až časem dotáhnu 4. skill
Taky u stíhače i když nastřílím dost dmg moc expů nedostanu. Jen když překonávám % průměrné týdení expu toho typu tanku (tankista X třídy/hrdina) dostanu hafo.Karlos.s píše:jo demence WG nezná mezí.
To je fér, žejo
U heavy a medka je to jinak. Konkrétně u T34 jsem dal 3200dmg a dostal jsem 1800expu. Řekl bych že u stíhače je to mnohem jednodušší nastřílet takový dmg, proto mají expy jaké mají.
- Karlos.s
- Mírně pokročilý

No to teda nevim, když kempíš vzadu, tak si moc nezastřílíš, protože každej hraje sám zasebe a tudíž ti nikdo nerozsvěcí nebo ti je tam nenechá najíždět. Bylo to pěkný stát v roší a rozdávat to po litru, ale toi je utopie.
Takže jediná možnost je cpát se do předu, což teda s TD není zas taková sranda. Kdybych tam nevlítl na ty dva šmejdy, tak sem si moc nezastřílel.
Takže jediná možnost je cpát se do předu, což teda s TD není zas taková sranda. Kdybych tam nevlítl na ty dva šmejdy, tak sem si moc nezastřílel.
PC: Intel Core i7 3770K 3,9GHz | ASUS P8Z77-V Pro | G-Skill Trident X 32GB (4x8GB) DDR3 1600 CL7 | MSI ASUS GTX1080Ti SeaHawk EK 11GB | NVMe Lexar NM790 1TB + SSD Intel 520series 180GB | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | BeQuiet DarkBase 901 Pro + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 | Philips PHL328E1
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (360) + 3x Noctua NS-F12-800
Alphacool 280 + 2x140 Be Quiet , EK Supremacy, FullCover EK SeaHawk, MIPS RAM Freezer3, Res z Ali
PC: Intel Core i5 3570K 3,4GHz | ASUS P8Z77-V Pro | Crucial Ballistix Sport 8GB (2x4GB) DDR3 1600 CL9 | ASUS GTX660 DirectCU2 OC 2GB |SSD Intel 520series 180GB + Kingston V+ 96GB + WD2500KS | LITE-ON DVD-RW LH20A1L SATA | CHIEFTEC MA01BL bigtower + Enermax MODU82+ 525W | Microsoft Sidewinder X6 + X8 + SAITEK Aviator | ViewSonic VP191s
Vodník: 2xLaiing D5 Vario (Swiftech+Alphacool) + EK serial Dualtop + Radiator Extreme III (3x120) + 3x Noctua NS-F12-800, EK Supremacy, MIPS RAM Freezer3, HDD homemade Cu blok, EK RES 400 rev2
- pilarius
- Začátečník

Shakall605: Až ti v T34 jednoho z nabíječů zraněj a už nebudeš mít lékárnu, budeš za toho druhého fakt hodně rád.
Já stojím za ventilací. Větší ROF -> větší DPS a větší šance přežít ve 1on1 situací.
Já stojím za ventilací. Větší ROF -> větší DPS a větší šance přežít ve 1on1 situací.
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Shakall605
- Začátečník

Tak já předpokládám že se to průměruje ne? Něco jako že si ty náboje podávají.pilarius píše:Shakall605: Až ti v T34 jednoho z nabíječů zraněj a už nebudeš mít lékárnu, budeš za toho druhého fakt hodně rád.![]()
- pilarius
- Začátečník

Shakall605: Nejspíš jo, nevím to úplně jistě. U tanků, kde je ale jenom jeden nabíječ a nikdo jiný nemá tuhle funkci jako vedlejšák, se ale čas nabíjení zdvojnásobuje, což by bylo s časem nad 12 sekund hodně nepříjemné. Je velmi nepravděpodobné, že se to člověku stane s T34. 
NZXT H440: AMD Ryzen 7 5700X, Noctua NH-D15, Asus Prime X570-P, AsRock Steel Legend AMD Radeon RX 9070XT 16GB, 2x16GB G.Skill 3200 MHz CL16, Corsair RM1000x ATX 3.1; Win 11 64bit; iiyama GB3271QSU-B1: 2560x1440
- Maxtor
- Začátečník

-
No a me ted spadl kamen ze srdce.. cca 20 her s King Tigerem.. z toho nejakych 3-5 win mozna, coz povazuju za rekorni uspech, nicmene jsem tim prisel na to, ze timhle konci zisky.. i s prumernym win se hrabu nekolik tisic pod nulu..
To proc rikam, ze mi to udelalo radost je proto, ze jsem tak vlastne zjistil, ze nemam duvod WoTko dal hrat a nervovat se u nej.. 7. tanky se s prumernyma hrama dostavaj smerem k nule.. zisky jsou o nicem a s 8. jak ted vidim to cely hasne a clovek jim za tenhle zaBUGovanej pru*er musi zacit definitivne platit.. vetsina tanku ktera me zajimala je vysoko, dostat se na ne je nerealne.. tedy pokud do toho nenaliju penize.. a na to se ja za tehle podminek a stavu, ktery je patch od patche horsi, muzu pekne..
Pro me tedy WoT zrejme skoncilo.. dohral jsem, co slo.. behem tech dvou let se hra nezkutecne zmrsila a navic to jeste omezujou tisicema rocne.. tohle teda vy bolsevici fakt ne..
To proc rikam, ze mi to udelalo radost je proto, ze jsem tak vlastne zjistil, ze nemam duvod WoTko dal hrat a nervovat se u nej.. 7. tanky se s prumernyma hrama dostavaj smerem k nule.. zisky jsou o nicem a s 8. jak ted vidim to cely hasne a clovek jim za tenhle zaBUGovanej pru*er musi zacit definitivne platit.. vetsina tanku ktera me zajimala je vysoko, dostat se na ne je nerealne.. tedy pokud do toho nenaliju penize.. a na to se ja za tehle podminek a stavu, ktery je patch od patche horsi, muzu pekne..
Pro me tedy WoT zrejme skoncilo.. dohral jsem, co slo.. behem tech dvou let se hra nezkutecne zmrsila a navic to jeste omezujou tisicema rocne.. tohle teda vy bolsevici fakt ne..
- pilarius
- Začátečník

Maxtor: Něco děláš blbě. KT je na tom skvěle, pokud ho člověk hraje s 88mm kanónem. Rozumná penetrace, skvělá přesnost a DPS, nízká cena munice.
- Maxtor
- Začátečník

-
No s 88 to jde jeste s par susnema do plusu.. to samozrejme ano.. ale to jsi na urovni 6. s 8 tankem.. teda penetraci ma, ale to uz jsme tady resili taky.. penetraci podle nalady.. proste od tech 7 nahoru to prestava byt rentabilni a bez placenyho v podstate nelze hrat..
Nehlede na to, ze neni jedno jestli prodelam 7 nebo ja nevim 12k..? minus jako minus.. za 10 her je z toho 100k..
Nehlede na to, ze neni jedno jestli prodelam 7 nebo ja nevim 12k..? minus jako minus.. za 10 her je z toho 100k..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne stř 15. kvě 2013, 01:45, celkem upraveno 1 x.
- Sobo
- Středně pokročilý

S osmičkama se imho bez premia dá hrát ještě celkem v pohodě, teda pokud plníš svoji úlohu. S IS-3 bez premka fakt nemám problém a ve výsledku něco málo vydělám. Samozřejmě ne tolik, abych si zaplatil třeba IS-8, ale prostě s tím ve výsledku neprodělám. S devítkovou IS-8 už je to o něco horší, protože jí opravy stojí kolem 17-18k, ale co jsem se tak koukal, tak i bez premia bych neměl být nějak moc v mínusu, rozhodně ne tak, že by to občasné hry s nižšími tiery nezachránily. U desítek už je to asi v háji, tam se už bez premia nehneš.
Jinak obecně vysoké tiery nevydělávají, je to tak schválně, aby lidi hráli i nižší tiery a celé se to nezasekalo na top tierech. Jestli chceš vydělát na tierech 7+, tak jsi mechaniku té hry opravdu nepochopil. Na vydělávání si kup prémiovou osmičku, nebo si to prémium prostě plať, jinak ti zbývá točit dokola pětky/šestky. Taky mi vrtá hlavou, že až po dvou letech jsi se dopracoval na osmý tier. To jsi hrál jednu hru denně?
Jinak obecně vysoké tiery nevydělávají, je to tak schválně, aby lidi hráli i nižší tiery a celé se to nezasekalo na top tierech. Jestli chceš vydělát na tierech 7+, tak jsi mechaniku té hry opravdu nepochopil. Na vydělávání si kup prémiovou osmičku, nebo si to prémium prostě plať, jinak ti zbývá točit dokola pětky/šestky. Taky mi vrtá hlavou, že až po dvou letech jsi se dopracoval na osmý tier. To jsi hrál jednu hru denně?
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Maxtor
- Začátečník

-
Ne.. jen nejsem skudlil, kterej ma v garazi par kusu z jedne vetve.. kupa tanku.. rozjel jsem to od zacatku skoro vsechno..
A mechaniku hry jsem prave asi uz pochopil.. a uz jednou jsem ji tady zminoval.. na hre nezalezi.. hlavne, ze platis.. penize.. penize.. o nic vic zde nejde.. to ze se patchema totalne rozbil MM a rozdava uplny nesmysly alias 5v5 arti apod., to nikdo neresi.. stejne tak ztraceny strely.. 0dmg s penetraci.. pripada mi, jako byste to vsichni nainstalovali vcera.. tyhle BUGy v ty hre jeste pred dvema trema patchema nebyly.. jinymi slovy to neni o tom, ze makame.. to je o tom, ze sypeme do hry novy, v posledni dobe uz i nezajimavy obsah, jen abysme vam zalepili hubu a na zbytek z vysoka co..?
Podivej se na World of Warplanes.. tam uz pro jistotu nejsou ani hit zony.. proste letadlo ma HP a je jedno co se v tom vzduchu deje.. dokud HP nedojdou, litas jak stihacka kam se ti zachce.. naprosty odpad hra.. tezko verit, ze tohle myslej vazne..
btw: to by me teda ale zajimalo kde to wotko hrajes.. mas nejaky vlastni server..? Na tech verejnych je totiz to o cem tady pises podle me uplna fikce.
Aktualne zkousim ten King Tiger.. projel jsem ted 150k do minusu.. pohl s expou o 5k a vyhral dve bitvy.. aktualne jedu 27...
Scenar pokazde stejny.. nekam kliknes na mapu.. jsi ko*ot a idiot apod.. vsichni jedou jinam.. do max 2min jich pulka neni.. tech nejvice heavy samozrejme a pak uz je to jen o pi*ovani a zk*rvene nalade, kdy 5min cekas na to, co je od ty druhe minuty uplne jasny. A nebudeme tady resit, ze hraju nejak.. hraju tak, abych zustal skoro vzdy posledni a mel nejvice dmg ze vsech hracu.. tohle je tak 70% her.. vsechny samozrejme lost.. ty vyhrany me taky moc nenadchly.. namontoval jsem na nej zpet 88mm a i vitezstvi je o minusu.. sice jen par tisicovek, ale proste minus..
EDIT://
Tak 32 v rade.. krome tech dvou puvodnich stale samy lost.. a ty jejich dementni rovnice, podle kterych to pocitaj uz me taky nejak prestavaj bavit.. 700exp za 1000dmg ve hre, kde jsem byl nejvyssi.. nyni 450 za 2200 (win) ve hre, kde jsem byl ctvrty od spoda..?
Jako sry, ale tohle nesjou zadny spiklenecky kecy a vymysly.. ta hra to proste nepocita.. tak , jako se u kazde strely losuje nahoda jestli trefis nebo ne, je to i s exp.. rozdava ji to jak se zachce.. uplne nesmyslne.. a jak nyni vidim presne naopak, nez rikaji tvurci.. jinymi slovy tam bezi nejakej generator cisel a vy jim to fakt verite..
A mechaniku hry jsem prave asi uz pochopil.. a uz jednou jsem ji tady zminoval.. na hre nezalezi.. hlavne, ze platis.. penize.. penize.. o nic vic zde nejde.. to ze se patchema totalne rozbil MM a rozdava uplny nesmysly alias 5v5 arti apod., to nikdo neresi.. stejne tak ztraceny strely.. 0dmg s penetraci.. pripada mi, jako byste to vsichni nainstalovali vcera.. tyhle BUGy v ty hre jeste pred dvema trema patchema nebyly.. jinymi slovy to neni o tom, ze makame.. to je o tom, ze sypeme do hry novy, v posledni dobe uz i nezajimavy obsah, jen abysme vam zalepili hubu a na zbytek z vysoka co..?
Podivej se na World of Warplanes.. tam uz pro jistotu nejsou ani hit zony.. proste letadlo ma HP a je jedno co se v tom vzduchu deje.. dokud HP nedojdou, litas jak stihacka kam se ti zachce.. naprosty odpad hra.. tezko verit, ze tohle myslej vazne..
btw: to by me teda ale zajimalo kde to wotko hrajes.. mas nejaky vlastni server..? Na tech verejnych je totiz to o cem tady pises podle me uplna fikce.
Aktualne zkousim ten King Tiger.. projel jsem ted 150k do minusu.. pohl s expou o 5k a vyhral dve bitvy.. aktualne jedu 27...
Scenar pokazde stejny.. nekam kliknes na mapu.. jsi ko*ot a idiot apod.. vsichni jedou jinam.. do max 2min jich pulka neni.. tech nejvice heavy samozrejme a pak uz je to jen o pi*ovani a zk*rvene nalade, kdy 5min cekas na to, co je od ty druhe minuty uplne jasny. A nebudeme tady resit, ze hraju nejak.. hraju tak, abych zustal skoro vzdy posledni a mel nejvice dmg ze vsech hracu.. tohle je tak 70% her.. vsechny samozrejme lost.. ty vyhrany me taky moc nenadchly.. namontoval jsem na nej zpet 88mm a i vitezstvi je o minusu.. sice jen par tisicovek, ale proste minus..
EDIT://
Tak 32 v rade.. krome tech dvou puvodnich stale samy lost.. a ty jejich dementni rovnice, podle kterych to pocitaj uz me taky nejak prestavaj bavit.. 700exp za 1000dmg ve hre, kde jsem byl nejvyssi.. nyni 450 za 2200 (win) ve hre, kde jsem byl ctvrty od spoda..?
Jako sry, ale tohle nesjou zadny spiklenecky kecy a vymysly.. ta hra to proste nepocita.. tak , jako se u kazde strely losuje nahoda jestli trefis nebo ne, je to i s exp.. rozdava ji to jak se zachce.. uplne nesmyslne.. a jak nyni vidim presne naopak, nez rikaji tvurci.. jinymi slovy tam bezi nejakej generator cisel a vy jim to fakt verite..
- Sobo
- Středně pokročilý

A kolik damage si rozdal? Teď si moc nevybavuju, ale myslím, že s IS-3 mi něco kolem 1500 damage celkem stačilo na to, abych nešel do mínusu. To jsou pro mě asi 4 zásahy, což není jako průměr na hru nějaký problém. Jinak pokud to KT teprve expíš a není v topu, tak je jasné, že se s tím hraje celkem blbě.
MM mám poslední dobou taky celkem na prd. V podstatě to funguje tak, že pokud to nevyhraju já, tak můj tým prohraje. Velice zřídka (tak 1 hra z 10) se stává, že tým dokáže vyhrát bez mojí pomoci a přejedou nepřítele sami. Z toho důvodu se mi winrate s IS-3 propadl až na 58%, ale neřeším to, jsem 1 tank z 15, pokud je v týmu moc kreténů, nedá se holt nic dělat.
Artyny mají mít v 8.6 nějaký rework - budou přeházené tiery tak, že současné 6+ se posunou nahoru a místo nich se dá nějaká nová výplň. Taky jsem slyšel něco o nerfu přesnosti nebo ROFu, ale to nevím jistě. Každopádně SerB jasně napsal, že nějaký limit na počet arty ve hře nebude, takže se arty party jen tak nezbavíme.
MM mám poslední dobou taky celkem na prd. V podstatě to funguje tak, že pokud to nevyhraju já, tak můj tým prohraje. Velice zřídka (tak 1 hra z 10) se stává, že tým dokáže vyhrát bez mojí pomoci a přejedou nepřítele sami. Z toho důvodu se mi winrate s IS-3 propadl až na 58%, ale neřeším to, jsem 1 tank z 15, pokud je v týmu moc kreténů, nedá se holt nic dělat.
Artyny mají mít v 8.6 nějaký rework - budou přeházené tiery tak, že současné 6+ se posunou nahoru a místo nich se dá nějaká nová výplň. Taky jsem slyšel něco o nerfu přesnosti nebo ROFu, ale to nevím jistě. Každopádně SerB jasně napsal, že nějaký limit na počet arty ve hře nebude, takže se arty party jen tak nezbavíme.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Maxtor
- Začátečník

-
KT nemam jen vez a posledni gun.. s druhym teda uz nehraju, protoze misto 5-7k do minusu jdu pak na 12, 15 apod..Sobo píše:A kolik damage si rozdal? Teď si moc nevybavuju, ale myslím, že s IS-3 mi něco kolem 1500 damage celkem stačilo na to, abych nešel do mínusu. To jsou pro mě asi 4 zásahy, což není jako průměr na hru nějaký problém. Jinak pokud to KT teprve expíš a není v topu, tak je jasné, že se s tím hraje celkem blbě.
DMG viz posledni edit.. jeste jsem to upravil ten predchozi post.. k tomu uz asi fakt neni co dodavat. Vychazi to na tech 1500 cca (pokud mas 88).. jinak odhaduju 3-4 tisice..? nevim.. win na 1500 s 10,5 je 2-5k minus.. navic.. s 88 neznamena tech 1500dmg 4 vystrely ale u KT nejakych 8 rekneme.. nejlepe 10.. pohybujou se v rozmezi cca 120-250dmg. Takze prakticky nerealne.. na 10 strel si v HV hre nehrabnes, protoze hned vsechno co prijede umre a ty sam nedoedes nikam.. kazde ISo je 2x rychlejsi nez ty..
Obecne.. tocit dokola tech par 6. co za to stojej me uz nebavi.. dalsi tanky tim padem nemaj cen. a po tom, co tady posledni stranky resit platit uz fakt nebudu nic.. to bych musel byt totalni magor..
Co bych dal za 58 stats.. stezi se snazim drzet to na 50.. kde jsou ty casy, kdy jsem ja nevim 8 dvojnasobku mel za hodku za dve.. dnes je to v ramci jednoho dne nekdy skoro nerealne.. min 4h casu to chce.. na to fakt nemam.. teda nejen nervy, ale i cas..Sobo píše:MM mám poslední dobou taky celkem na prd...
Od toho listopadu mi skoro vsechny staty rapidne klesaj pod 50 smerem ke 40.. nejaky 34-85 si jeste na 56, 58 drzim, ale to uz je ted po dvou poslednich tydnech, kdy jsem ho potreboval dostat na elitu, taky minulost..
Ale jinak je to docela stejny.. kdyz chcipnu, prijde vitezstvi jen velmi zridka.. aktualne prezito 36% bitev, coz je za posledni dva mesice rekneme o +/- 10 dolu.. a s tim se veze i win ratio..
Jsem mimochodem naprosto presvedceny, ze MM bere win ratio v potaz.. se zminenou 34-85 narazim na dementy jen obcasne.. se zbytkem je to presne naopak.. kazda 10 hra jde videt, ze typci neco hrajou.. zbytek je do 2-4min vyresen..
No o tech arti zmenach jsem slysel.. ale strely jsou jednoduchy.. proste se t pred kazdou strelou losuje.. uplne nahodne.. neni v tom zadny mechanismus.. takze proto jsou proste hry, kdy netrefis nic, presto, ze jsi utratil ja nevim 30k za munici.. proste se to zrovna ted rozhodlo ze to bude losovat blbe..Sobo píše:Artyny mají mít v 8.6 nějaký rework - budou přeházené tiery tak, že současné 6+ se posunou nahoru a místo nich se dá nějaká nová výplň. Taky jsem slyšel něco o nerfu přesnosti nebo ROFu, ale to nevím jistě. Každopádně SerB jasně napsal, že nějaký limit na počet arty ve hře nebude, takže se arty party jen tak nezbavíme.
- Sobo
- Středně pokročilý

Ty expy jsou fakt nějaké divné. Teď jsem dostal sotva 1k XP za 5400 damage - http://screenshot.cz/8DJ1R/ Druhý za mnou 4k damage a stejně expů... A opět si můžete všimnout, že kdybych tu hru já nevyhrál, tak je to zas prohra jak Brno.
// teď se koukám, že nemám killy, ale stejně, vyžrat 3 tanky a dohnat 1400 na damagi?? Divné...
// teď se koukám, že nemám killy, ale stejně, vyžrat 3 tanky a dohnat 1400 na damagi?? Divné...
- Maxtor
- Začátečník

-
Takze.. jeste jeden post.. ted jsem si dal jeste dve tri pred spanim a zadam vysvetleni.. jezdim ted 88mm a tohle me teda vazne ale hoooodne zajima (podotykam, ze jsem tam nedelali zadne splecial akce.. normal lazy hra bez nejakych kravin a medaili)..
+ Druhy odshora spolu s VK (tzn. samy stupidni lemings tanky.. jen 2x KV-1S)
DMG*1262 EXP*684 CRE*26,091 (20k cisteho) / 2x killy
+ Ctvrty od spoda.. totalni loser.. hromada devitek a nahore 3 desitky
DMG*1134 EXP*593 CRE*13,822 (-2k cisteho) / 2x killy
No a ted jeste vetsi pecka, kterou jsem to dnes zakoncil (a budu presny):
+ ARL44, jeden hit ze sikma zepredu do korby, resp. presne do predniho kola, takze pas dole
-1017hp (plameny) / motor, munice, pasy, vysilacka, palivove nadrze / ridic, radista
Jestli mi chlapci tohle nejak vysvetlite, mozna to jeste nekdy stahnu a zkusim i zahrat..
+ Druhy odshora spolu s VK (tzn. samy stupidni lemings tanky.. jen 2x KV-1S)
DMG*1262 EXP*684 CRE*26,091 (20k cisteho) / 2x killy
+ Ctvrty od spoda.. totalni loser.. hromada devitek a nahore 3 desitky
DMG*1134 EXP*593 CRE*13,822 (-2k cisteho) / 2x killy
No a ted jeste vetsi pecka, kterou jsem to dnes zakoncil (a budu presny):
+ ARL44, jeden hit ze sikma zepredu do korby, resp. presne do predniho kola, takze pas dole
-1017hp (plameny) / motor, munice, pasy, vysilacka, palivove nadrze / ridic, radista
Jestli mi chlapci tohle nejak vysvetlite, mozna to jeste nekdy stahnu a zkusim i zahrat..
- xmen2
- Začátečník

-
No oni to opravdu cele uzpusobuji at lidi plati co nejvic,dam realny priklad co zmrsil update 8.5:
Pred updatem hraju s KV1S - tank porad v plusu,po vyhre i 30 000K cisteho zisk
Po updatu s KV1S - jednou za cas zisk 10 000K jinak jde tank do minusu...
Orazek si kazdy udela sam.....a to byla ruska lajna tak vydelecna.....
Pred updatem hraju s KV1S - tank porad v plusu,po vyhre i 30 000K cisteho zisk
Po updatu s KV1S - jednou za cas zisk 10 000K jinak jde tank do minusu...
Orazek si kazdy udela sam.....a to byla ruska lajna tak vydelecna.....
- Thellwin
- Administrátor

Nevím, za co to ty expy přesně dává, taky jsem to ještě nezjistil, někde na wiki je tabulka, za co jsou kredity a za co expy, tak tam můžete mrknout, i když si nemyslím, že to tak přesně funguje. Jinak, jen damage nestačí, jsou za za nasvícení, třeba to STičko ze Sobova screenu mělo i násvit. Občas mám pocit, že to expy dává i za potenciální obdržené poškození, kolikrát nastřílím kulové, ale oddingám pár tisíc a nejsem na tom nejhůř 
Mimochodem, s IS-7 jsem jel první bitvu dne, mapa Step, neudělal jsem nic, protože jsem chytil ránu od objekta 268, pásy dole a než jsem stihl odjet, tak mě dvě osmičkový arty poslaly do garáže a přesto jsem dostal s tím pětinásobem 3000 expů. A to jsem nenasvítil nic. Když jsem den předtím nastřílel, tak bylo expů necelých 5000.
Co se týče výdělečnosti, já jsem rezignoval na nějakou torturu, abych donekonečna jezdil s nějakým výdělečným tankem 5/6/7 tieru a vydělával po 10k kreditech v průměru. Platím si prémko a koupil jsem si ve dvou akcích postupně Pz4 S. a T34ku, takže když jsem potřeboval vydělat na IS-7, dokud na ní byla ta sleva 30 % tak jsem za 4 dny najel 4 milióny a koupil jsem si ji a to jsem mezi vyděláváním jezdil i další tanky. Když jsou potřeba kredity, tak jezdím pár hodin T34ku, pokud mě přestane bavit, tak vemu Pz4 S, které má úplně jiný gameplay.
Na dvojnásobky (pěti, troj, podle toho co je) tahám automaticky goldy rovnou, potřebuju nastřílet, jestli jsem prodělal 50k je mi jedno. Teď jezdím T29ku, parádní tank, jezdím ho s tím dělem z M6ky a a pálím v podstatě jenom goldama, protože mm mi přeje a devítky nejsou vyjímka, co bitva to pomalu prodělek 50k, ale baví mě to a mám s tím po cca 11 bitvách velmi dobré staty, to top dělo mě popravdě ani neláká, ale vyexpím ho kvůli T32ce, ovšem až nakonec. Ten tank je na svůj tier mnohem lepší jak ISko, aspoň podle mě.
K mm bych řekl asi tohle ... já nevěřím, že by to nějak schválně házelo podle čehokoliv, ale taky mám dny, kdy bych nejraději rozbil klávesnici, každý den mám tank, který nejde zdablovat, ani kdybych se zbláznil. Dva dny zpět VK36.01 H ... 5 bitev jsem odjel velmi slušně, v jedné jsem s konickým nastřílel 3200 damage a měl 5 kilů, nicméně jsme to projeli. Jim zbyl na capu Porno Tiger na jednu ránu a nám Stug III, který napsal "no ammo"
Až v té šesté konečně výhra ... bohužel na mapě Prochorovka a v tom debilním módů na jednu základnu. Tři "chytrá" KV-1S od nás to hned na začátku začala capovat a povedlo se jim to. 516 expů s pětinásobkem, měl jsem chuť začít střílet do nich. Jedinej damage od nás, udělala jedna KV-1Ska jedním výstřelem, myslím, že půlka týmu to asi taky těžce rozdejchávala. Za tu předchozí bitvu s 5 kilama jsem za prohru dostal expů 1500, takže jsem pak asi 5 minut po té výhře jenom koukal, neschopen hrát dál ...
Mimochodem, s IS-7 jsem jel první bitvu dne, mapa Step, neudělal jsem nic, protože jsem chytil ránu od objekta 268, pásy dole a než jsem stihl odjet, tak mě dvě osmičkový arty poslaly do garáže a přesto jsem dostal s tím pětinásobem 3000 expů. A to jsem nenasvítil nic. Když jsem den předtím nastřílel, tak bylo expů necelých 5000.
Co se týče výdělečnosti, já jsem rezignoval na nějakou torturu, abych donekonečna jezdil s nějakým výdělečným tankem 5/6/7 tieru a vydělával po 10k kreditech v průměru. Platím si prémko a koupil jsem si ve dvou akcích postupně Pz4 S. a T34ku, takže když jsem potřeboval vydělat na IS-7, dokud na ní byla ta sleva 30 % tak jsem za 4 dny najel 4 milióny a koupil jsem si ji a to jsem mezi vyděláváním jezdil i další tanky. Když jsou potřeba kredity, tak jezdím pár hodin T34ku, pokud mě přestane bavit, tak vemu Pz4 S, které má úplně jiný gameplay.
Na dvojnásobky (pěti, troj, podle toho co je) tahám automaticky goldy rovnou, potřebuju nastřílet, jestli jsem prodělal 50k je mi jedno. Teď jezdím T29ku, parádní tank, jezdím ho s tím dělem z M6ky a a pálím v podstatě jenom goldama, protože mm mi přeje a devítky nejsou vyjímka, co bitva to pomalu prodělek 50k, ale baví mě to a mám s tím po cca 11 bitvách velmi dobré staty, to top dělo mě popravdě ani neláká, ale vyexpím ho kvůli T32ce, ovšem až nakonec. Ten tank je na svůj tier mnohem lepší jak ISko, aspoň podle mě.
K mm bych řekl asi tohle ... já nevěřím, že by to nějak schválně házelo podle čehokoliv, ale taky mám dny, kdy bych nejraději rozbil klávesnici, každý den mám tank, který nejde zdablovat, ani kdybych se zbláznil. Dva dny zpět VK36.01 H ... 5 bitev jsem odjel velmi slušně, v jedné jsem s konickým nastřílel 3200 damage a měl 5 kilů, nicméně jsme to projeli. Jim zbyl na capu Porno Tiger na jednu ránu a nám Stug III, který napsal "no ammo"
Goldnoob team proud member!
- Stratos
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
me vcera dorazilo to kdyz jsem vyrazil s IS7 nabil zlaty a neprostrelil v rade 7 tanků z toho 4 stredni tj pancir rozhodne mensi nez penetrace toho zlateho naboje
.
Strely byly do boku i zepredu na korbu i vez, neproslo proste vubec nic a me pak prostrelil bez jednoho dingu nakej usmrkanej stredni tank Xtier ze vsech jeho vystrelu a to pouze zepredu, obcas nechapu k cemu ty tezky tanky vubec jsou kdyz nic nevydrzej a nikoho neprostrelis ani se zlatym nabojem primo zepredu nebo primo z boku tj uhly nulovy....
Na tehle fyzice by mely kurva zapracovat protoze nekdo kdo si takovou desitku jezdi pul roku a pak tohle to opravdu nasere...
Strely byly do boku i zepredu na korbu i vez, neproslo proste vubec nic a me pak prostrelil bez jednoho dingu nakej usmrkanej stredni tank Xtier ze vsech jeho vystrelu a to pouze zepredu, obcas nechapu k cemu ty tezky tanky vubec jsou kdyz nic nevydrzej a nikoho neprostrelis ani se zlatym nabojem primo zepredu nebo primo z boku tj uhly nulovy....
Na tehle fyzice by mely kurva zapracovat protoze nekdo kdo si takovou desitku jezdi pul roku a pak tohle to opravdu nasere...
- Blue Storm
- Odborník PCT

Já se občas směju frajerům s IS-7, co se marně snaží prostřelit mou E5 a já jim to všechno dingám. Nejčastěji to je ale jejich chyba, protože zkrátka střílí na blbá místa. U IS-7 mě zase štve to, že má celkem haluz armor, kdy někdy dingne a někdy ne.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- pilarius
- Začátečník

Stratos: Máš replay? Třeba ti to podle něj vysvětlím.
Blue Storm: Jo, IS-7 je asi největší problém ve hře prostřelit... ani můj Object 268 se moc nechytá. Je pohyblivá a má malé weakspoty. Za éry funkční HE munice stačilo střílet pod něj zepředu (KV s 152mm kanónem mu dával klidně za 600).
Blue Storm: Jo, IS-7 je asi největší problém ve hře prostřelit... ani můj Object 268 se moc nechytá. Je pohyblivá a má malé weakspoty. Za éry funkční HE munice stačilo střílet pod něj zepředu (KV s 152mm kanónem mu dával klidně za 600).