To já mám zase pocit, že mě penetruje skoro vše, když jedu IS-7 ... tak jsem s tím začal jezdit ještě agresivněji a jezdím na facehug, včera jsem sundal T110E3 aniž by mě škrábnul (navíc mi tenhle tank chyběl v "USA expert, teď ještě někde vyndat T92ku a bude to hotové) potom jsem najel na M103 a taky bych jí vyndal, kdybych nebyl ve městě sám a zezadu do mě nezačalo střílet nějaké lehké AMXo ... ovšem winrate s IS-7 stále cca 37 % mluví za vše, zatím to teda můj oblíbenej tank není
Každopádně teď, bude akce na T32ku, takže musím dojezdit T29ku ... ovšem obávám se, že nedoexpím i M103ku, abych jí stihl ještě ve slevě
A už se těším, pokud se potvrdí ten nerf arty v 8.6ce co se týče přesnosti a doby zaměřování, třeba se ty X tiery stanou zábavnější, škoda jen, že SerB odmítl strop na max. počet artyn ve hře. Na druhou stranu, pokud budou nové artyny, jako mezi stupně, ve chvíli, kdy to rozhodí taky do 10 tierů, tak to zas bude jezdit každej
EDIT - mimochodem, včera je krásně vidět, jak se dařilo, když jsem jezdil čistě dvojnásobky jenom, den předtím Vk36 a včera zase KV-1S se nedařila a nedařila -
http://www.noobmeter.com/recent/eu/Thel ... 515_064616