World of Tanks

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: World of Tanks

Příspěvek od Flegy »

Blue Storm a ostatni. zustali sme spolu sami. ja mel prave taky cruisera 3 s maskovaci siti a binokularem :? . mi obcas prijde, jako by nekteri meli nejakou verzi wallhacku, ze proste videj vsechny tanky na mape furt.

snad jediny co me na tyhle hre depta je to, ze clovek vidi x kilometru terenu pred sebou, ale kdyz je tank mimo dohled tak jeho model proste zmizi, to mi prijde fakt dementni :oops:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

To mi taky přijde postavený na hlavu, stejně jako to, že stojíš 20-30m od tanku na kostkách a nevidíš ho ani potom, co vystřelí, oblíbený to bug obj 268...
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

Flegy píše:Blue Storm a ostatni. zustali sme spolu sami. ja mel prave taky cruisera 3 s maskovaci siti a binokularem :? . mi obcas prijde, jako by nekteri meli nejakou verzi wallhacku, ze proste videj vsechny tanky na mape furt.
Říkám, že mohl být u bažiny skaut, který spotoval. Bino je ti k ničemu, pokud stojí v křaku a maskovačka občas taky, pokud stojíš na otevřeném prostoru a máš tank s horším camo factorem.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Blue Storm: jak sem psal, byly sme tam sami na mape, byly sme posledni zivi :oops:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Tak byl asi v Matrixu a viděl tě jako zdrojovej kod :-)
BTW doporučuju shlídnutí tohodle a už se nebudeš divit fakt ničemu, je toho 7 dílů :-D
http://www.youtube.com/watch?v=KChe0DvN ... ACEG5EGcPA
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Flegy píše:Blue Storm: jak sem psal, byly sme tam sami na mape, byly sme posledni zivi :oops:
A neumřel někdo blízko tebe chvíli předtím? Myslím nějaký jejich hráč. Vůbec, pošli replay, bude to jednodušší. Podle toho ti to řeknu téměř přesně.
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

BTW všimli jste si, že tady tu betahru řešíme už 300 stránek? :shock:
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Daleko zajimavejsi je zamyslet se nad tim, jak prvnich 200 stranek textu hovori o uspesich, neuspesich a zkusenostech, zatimco poslednich 100 vetsinou o tom, jak se ta hra cela nejak po*rala a jak to neni nahoda.. :)
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Staci slusny camo a veskery vase dohledy jsou smazany. A berte to tak ze ne kazdej jezdi tanky dal a dal, ale treba se zastavi na VI a tou pak ma posadku co ani vy na X nemate. A slusna posadka dela taky hodne.
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Blue Storm: nevim jak

Jackiii: presne tak, me vicemene nebavi vic nez 3ti level... 90% mam nahrano s cruiserem 3 kterej mi absolutne vyhovuje. ale ty one shot killy me fakt serou. jeste nikoho ani kdyz sem mu miril na prdel nebo na bok na naboje sem nedal oneshotem aby hned bouchnul a me si nejaky mamrdci davaj takhle porad i s tankama ktery maj laufy jak strikatka na vodu :(
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jackii: myslíš tím Hentaie, který má vyrotovanou KV-1S a nic jinýho nejezdí?
Flegy: Blowup není umění, ty lamky ti ho daj ani nevěděj jak, ale určitě z toho maj větší radost než ty :roll:
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Na tomhle tieru na to musíš mít houfnici :) Jinak ostatní dáš oneshot jen v případě odbouchnutí munice. Tipuju, že s T3 tankem občas potkáváš i Hetzery, T40, apod...tam se není čemu divit, protože většina lidí na nich vozí houfnici, která z velké části dává i T4 tanky na ránu.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

A i některý 5 jdou pápá, TD by mohly vyprávět :-)
BTW až nerfnou HEAT ammo do těhle prasátek, tak jich velice ubude.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

jenze me kolikrat dal oneshot blowout (kdyz sem sedel v cruiseru 3) i MS-1 ... pritom je to zakladni flusatko...

taky sem se nikde na netu nedocetl, kolik % treba dohlednosti pridava ten perk atd atd :oops:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

MS-1 je "trošku jiná" než ostatní tiery 1, má dokonce lepší dělo než některý tiery 2. Mrkni se na něj a pochopíš, proč si s ním občas hraju na pedoméďu.
A co takhle zkusit ofiko wiki?
http://wiki.worldoftanks.eu/Crew
Lurz
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lurz »

Zdravim, chci se zeptat ohledně noobmeteru, jestli si ze mě dělá srandu, či je nějak bugnutý nebo se mi včera zadařilo 20 bitev http://www.noobmeter.com/player/eu/mumulent
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Blue Storm píše:Btw, to ses dozvěděl kde, že jedu non-stop na prémiu? :lol: S prémiem mám odehranou možná polovinu bitev. A prémiové tanky mi snad závidíš, nebo co? A jen pro tvou informaci, tak dva měsíce prémia a dva prémiové tanky mám díky kupónům od Nvidie, co jsem dostal. :wink: Takže než začneš vytahovat takové kraviny, tak si zjisti, jestli je to vůbec pravda. Už od začátku, co to tady sleduju, jsi takový premium hater a vystupuješ ve stylu, že všichni, co do toho kdy dali byť korunu, jsou premium noobi.
Mám snad křišťálovou kouli? Ty kupóny mají podle webu nvidie hodnotu 2050g + měsíc prémia. Měl jsi minimálně 2 + SP za 7200g. Taková hromada kupónů není nic, k čemu by se běžný smrtelník zadarmo dostal, takže ti doporučuju trochu popřemýšlet o tom, co je zřejmé a co ne.

Každopádně ano, obecně nemám moc rád goldové hráče a můj důvod je prozaický. Nejsem spokojen s vývojem a směrováním určitých věcí ve hře. Jmenovitě přístup ke gold ammu, do teď neopravené bugy (0 dmg penetrace, občas zajímavá fyzika) a crashe, totální arogance WG, kdy hráčům doslova lžou do ksichtu (viz. FTR), vynechávání některých změn v changelogu, balanc změny, které nejsou ani tak balanc změny, ale spíše úprava ekonomického modelu podle priorit WG, apod.

Zdaleka nejlepší způsob, jak jim dát najevo, že se současným stavem nesouhasím, je neplatit. Proto nehraju na prémiu a nekoupím si žádný prémiový tank, tedy minimálně do té doby, než se jejich přístup nezmění. Rád zaplatím za produkt, který se mi líbí a užívám si jej, ale v takovém stavu pro mě WoT momentálně není. Čekám a doufám, že se to posune k lepšímu, ale sám tomu moc nevěřím. A proč? Protože jim za to golďáci pořád platí a platit budou, takže nemají důvod nic moc měnit. V podstatě sabotujou moje úsilí. Troufám si tvrdit, že kdyby byl každý jako já, tak je ta hra dneska trochu jinde. WG by se mělo minimálně ze solidní části podřizovat komunitě a ne naopak. U ostatních F2P her to tak mnohdy funguje, jenom bělorusáci si jedou svoje a na komunitu zvysoka m*daj.

Flegy: Jsou lidi, kteří do low tier tanků narvou miliony a posádky s X skillama. Potom to dopadá tak, jak popisuješ. Doporučil bych ti pětkové HT - slušně vydělávají a nikdo tě tam oneshotovat nebude.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Jeltík píše:Jackii: myslíš tím Hentaie, který má vyrotovanou KV-1S a nic jinýho nejezdí?
Flegy: Blowup není umění, ty lamky ti ho daj ani nevěděj jak, ale určitě z toho maj větší radost než ty :roll:
Netusim co ma hentai :lol:
Kazdopadne tusim ze ma minimalne 4 skilly..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

:worship:
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

Jackii: Hentai = http://noobmeter.com/player/eu/czechoslovakian podle těch 800 bitev na 1S a s tím, že na 90% nemá premko bych tipoval cca 2 skilly a bral jsem ho jako ukázkovej případ záseku na 6...
Sobo: ty kupony, o kterých mluvil plyšák jsou na 1m premka a 7500G.
Naposledy upravil(a) Jeltík dne pon 20. kvě 2013, 17:13, celkem upraveno 2 x.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“