LOTR: Battle for Middle Earth

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT.

Upozornuju, ze jakykoliv dotazy na rozchození piratsky verze budou po zasluze potrestany, priste to bude za karty.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

RadimM
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RadimM »

nazdar, nevíte někdo, jak se dá vymazat účet vytvořený registrací hry LOTR: Battle for Middle-earth a jestli se pak dá vytvořit nový na tutéž sériovku, jako byl ten předchozí ?????? díky moc za radu
bArDa
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bArDa »

Je to suprova hra. Po tom co sem dohral Half-Life 2(kterej me ani nejak moc nechyt) sem nemel co hrat. Tohle hraju uz tejden a furt me to bavi. AI je podle me dost dobra. Kampan sem si dal na medium a dohral celkem v pohode(opakovat mise sem musel asi 3krat). Pak sem to zkousel jeste na hard a to byla mnohem vetsi sranda.Podle me je to hra roku 2004
Intel Pentium 4(Presscot) 3.0 GHz, Kingmax 512 DDR2 RAM, Leadtek WinFast PX6600, Western Digital Caviar 160 GB, integrovaná zvuková karta 7.1, DVD palírna ASUS DRW 1604P
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak já jsem se k tomu dostal teprve tendel týden a můžu vám říct, že teď když sedím v práci tak mám pěkný absťák. Nejsem žédný hardcore stratég takže mi ta hra rozhodně příliš jednoduchá nepřipadá. Bohužel vzhledem k mojí sestavě si neužiju to co je na té hře asi nejlepší a to je grafika. Běhá mi to na 1024x768 na very low a ještě ztěží. Když je na scéně více jednotek tak se trochu seká. Taky mi to dlouho načítá, ale to bude určitě malu RAM jak musí vše ulkládat na disk ( průměrné načítání je tak přes minutu). Ale i tak to vypadá celkem pěkně.

Chtěl bych se zeptan na to spojování jednotek, které se tady řešilo. To jako můžu vzít třeba dva prapory Rohiranů a spojit je v jednu jednotku?? To by se mi líbilo.

Zatím se seznamuju s principy téhle hry ( teď budu bránit Helmův Žleb), tak jsem si to nastavil na medium. Dohrát na tuhle obtížnost kampaň není tak těžké, ale dohrát to tak aby vám přežili všechny jednotky to už je něco jiného. Když vám padne upgradenutý rohirský válečník na 7 úrovni tak už to zamrzí. Nepřišel jsem na nějaký jednoduchý způsob jak ubránit zemanské lučištníky. Tahle jednotky má celkem dobrý damage, ale jak se do nich pustí někdo mečem tak jsou v tahu :(
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Rimer píše:Nepřišel jsem na nějaký jednoduchý způsob jak ubránit zemanské lučištníky. Tahle jednotky má celkem dobrý damage, ale jak se do nich pustí někdo mečem tak jsou v tahu :(
Lucestniky muzes branit tak, ze je prave spojis s "mecisty" a oni je pak brani automaticky. Konari spojovat nejdou.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Jiri Drak píše: Lucestniky muzes branit tak, ze je prave spojis s "mecisty" a oni je pak brani automaticky. Konari spojovat nejdou.
A jak je spojím. Vůbec jsem si téhle možnosti nevšiml. Sorry, že se tak blbě ptám. Jak jsem psal žádný velký stratég nejsem, takže s ovládáním real timeovek mám stále obrovské problémy.
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Opravdu bych ocenil, kdyby mi někdo poradil jak spojit ty jednotky. Prohledal jsem DVD, ale manuál jsem nenašel.

Nainstaloval jsem dostupnou češtinu a mysím říct, že je hodně dobře odvedená, rozhodně doporučuji všem.
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

Rimer píše:Opravdu bych ocenil, kdyby mi někdo poradil jak spojit ty jednotky. Prohledal jsem DVD, ale manuál jsem nenašel.
Kliknes si na jednotku lucistniku a pak s ni kliknes na jednotku mecistu.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Jiri Drak píše: Kliknes si na jednotku lucistniku a pak s ni kliknes na jednotku mecistu.
No jo ono to něšlo, protože jsem měl zatím jen koňáky a lučištníky, žádně pěší mečisty.

Jen se mi těď třikrát po sobě stalo, že asi po pěti minutách hraní mi najednou spadly všechny hradby a umřely všechny jednotky a nevím co s tím. Než jsem to spustil tak jsem zkoušel spustit soubor lotrIcon.exe, nic se nespustilo. Stalo se vám něco podobného?

edit: tek to pořád nejede. Vždy po naprosto stejné době se to stane. Ať zapnu cokoliv (kampaň, bitku) tak to udělá. Všichni umřou a objeví se nápis porážka. Připadá mi jako bych tam měl nastavený nějaký limit na délku jedné kampaně a protože to nesplním tak prohraju. Nevíte co s tím.
Koren3
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Koren3 »

Lotr je urcite nejlepsi strategie minulyho roku.Ani do ted nevysla lepsi. Skvelej pribeh, super grafika, dobrej zvuk proste vyborna hra. Mozna az vynde Red Alert 3 tak tato strtegie pujde na druhy misto.
Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak pomohl až komplet reinstal, ale naštěstí už to jede. Začínám se do toho už dostávat. Včera jsem vyhrál jednu misi napoprvé bez ztráty jediné jednotky a málo co už musím opakovat. Fakt se mi to líbí. po upgradu ovladačů karty už nejedu na very low ale už dokonce low. :lol: :D :lol:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Zkoušel jste nekdo multiplayer ?? Vypada to fakt vyborne :-)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Lister
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lister »

Tak jsem se zasekl v tom Helmově žlebu. Nadokážu to nějak přežít s přijatelnými ztrátami. Je to pokaždé pěkný masakr. Musím se ještě hoodně učit. :-D
Ale jinak je to sranda. Co se mi líbí asi nejvíc ( kromě grafiky) je to, že nemusím nikam posílat žádné pesanty.
J X P
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od J X P »

na ztraty nehled, cestou k uspechu je rychla stavba ... vsiml jsi si pokladu ukrytych v helmove zlebu ? pridaji ti penize, protoze normalnim zpusobem to proste nejde. Musisi rychle postavit vyrobnu lucistniku a ztraty doplnovat, pripadne se stahnout na 1. ci 2. nadvori, postavit tam aspon 1 fontanu a pak postupne prebirat iniciativu. AI je hloupa a nabihaji na smrt celkem dost. Kdyz jsem to hral poprve, tak jsem koncil s hrstkou lucistniku a stejne jsem je nakonec porazil (nevsiml jsem si povolani posil). Na podruhe jsem neztratil ani jednotku a na potreti (na medium) jsem je totalne zdrtil, ale vzdy byl klic k uspechu vcasny ustup. MYslim si, ze ta leva cast helmova zlebu se proste udruzet neda ... nebo se vam to nekomu podarilo ?

Jak se vam libila hra za zlo ? ja to nedohral, proste mi bylo proti srsti zabiket hrdiny a masova vyroba jednotek me taky nebavila. Zabalil jsem to nekde v aktu 13-17.
---
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

Ani jsem se nesnažil bránit moc tu levou část a zavčas jsem ustoupil.Posily pak rozdrtily vše.Super hra a moc hezky se na to kouká.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

palda píše:a jak je to s narocnosti na HW?
Minimum: CPU 800 MHz, 128 MB RAM

Optimum: CPU 2 GHz, 512 MB RAM
:lol:
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
drak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od drak »

kolo píše:
palda píše:a jak je to s narocnosti na HW?
Minimum: CPU 800 MHz, 128 MB RAM

Optimum: CPU 2 GHz, 512 MB RAM
:lol:
Tu paměť bych spíš viděl optimálně na 1024 MB RAM.S tím mojím zařízením jedu na 1280x960 + max detaily.
Intel Q9550 + Noctua NH-U12F, 4x 2 GB A-Data,Asus Maximus Formula,Gigabyte 4870 X2 ,SAMSUNG T 260, WD Raptor 74 GB, Seagate 7200.10 320 GB,2 x WD 500 GB GP, Logitech G9 + Logitech G15 , Genius HT 5.1, SB X-Fi Platinum ,DVD LG GSA-H20L,Asus DRW-1814BL,case:Thermaltake ARMOR-black,SEASONIC M12-600, mp3 Iriver H-320+Koss Porta Pro,NB Acer TM 4670
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

A nevíte, jak zastavit armádu nemrtvých, protože mi dokážou nadělat pěknou paseku?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Martin Veselý píše:A nevíte, jak zastavit armádu nemrtvých, protože mi dokážou nadělat pěknou paseku?
Mam za to, že jmeno mluví za vše a proste je nezabiješ :oops:

Jinak jsem to zase po dobe nainstaloval a zjistil jsem nemilou vec - u CC Generals jsem byl zvyklej v období nudy nahodit skirmish a zmastit par GLA armád do hodiny, boje v LOTRovi mi trvaj o dost dýl :o

Asi je to tim, ze ve skirmish battle nemá človek hrdiny, nema vycvičeny jednotky, takze dostává celkem i na prdel :?

frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

Koren3 píše:Lotr je urcite nejlepsi strategie minulyho roku.Ani do ted nevysla lepsi. Skvelej pribeh, super grafika, dobrej zvuk proste vyborna hra. Mozna az vynde Red Alert 3 tak tato strtegie pujde na druhy misto.
Graficky je propracovana, ale nej je ROME TOTAL WAR, tam musis mysle strategicky :lol: V lotr to neni az tolik na mysleni jo jako kdyz das proti sobe 2 PC na HARD tak uz to je vo hubu ale ROME TOTAL WAR JE BEST NA MYSLENI. :wink:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“