A jak to vypadá s tim modifikovanym biosem?
edit: Když pomocí tý utilitky AMICBP změnim všechno z NO na YES půjde mi to normálně flashnout, nehrozí tam nějaký větší riziko než při klasickym flashi?
Moderátor: Eddward
Tak tu položku sem tam našel... a co nevidim - je tam PCI... hodim to na AGP... ale ve woknech to zas hlásí FW, AGP off:(EfineSS píše:No nemate tam nekde nastaveny: "Primary graphic adapter -> PCI" ze vam nejede AGP? Nevim jak je to u chipsetu SIS, ale u nForce2 a u VIA tam ta polozka je.. Psalo me to taky AGP off, jakmile jsem nastavil tu polozku na AGP, tak uz to ukazovalo spravne..
mam tam AGP off - když dam jakoukoliv hodnotu, tak mi to hodi okno že to chce restart, resnu to... a pak tam mam zas off:(tovr1203 píše:Já to mam v AGP, v ovladačích mám ukázaný AGP off, 4x a 8x, to 8x je aktivní. Když to přehodim na 4x přes ty ovladače, tak mi ztmavne obrazovka a musim restart.
Co tam mas za grafarnu v te desce? treba to proste hlasi blbost... otestuj tu grafarnu 3D markem a podle vysledku se uvidi jak ti jede ten AGP port..DivX píše:mam tam AGP off - když dam jakoukoliv hodnotu, tak mi to hodi okno že to chce restart, resnu to... a pak tam mam zas off:(tovr1203 píše:Já to mam v AGP, v ovladačích mám ukázaný AGP off, 4x a 8x, to 8x je aktivní. Když to přehodim na 4x přes ty ovladače, tak mi ztmavne obrazovka a musim restart.
ATi Radeon 9550OC9550XT v 2001 SE 330 7235 bodu...EfineSS píše:Co tam mas za grafarnu v te desce? treba to proste hlasi blbost... otestuj tu grafarnu 3D markem a podle vysledku se uvidi jak ti jede ten AGP port..
To je docela málo, to mám v 3DMarku05, jede ti to v PCI modu, měl bys mít něco kolem 5000b.DivX píše: 2175 bodu
no ja vim.. ten nárust výkonu tam neni tak velky... jak by šlo z těch čísel odvodit - nárust výkonu je zhruba 0,1 - (max) 5% (a to sem fakt přirazil..).EfineSS píše:No jestli bezi AGP 4x nebo 8x to je jedno, rozdil ve vykonu nepoznas... Hlavne aby jelo AGP aspon 4x..
tak teď si mě pěkně znejistil - vim že jak sem instaloval wokna tak sem neinstaloval ovladače z CeDka od desky ale stahle ze stranek vyrobce (jako novější) a instaloval jen ty, ktere byly potřeba aby fungovaly porty, atd.random píše:Mas nainstalovane ovladace cipovej sady.....? Bez toho AGP nezprevadzkujes......, podla mna bude chyba prave tam......