LorD_SeF´s MoD aktualni foto 4. strana
Moderátor: L4mka
- lord_sef
- Začátečník

-
- ondra.hynek
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To lord_sef . Mas to pekny , ses dalsi fanatik , kterej ma aspon dva velky vetraky vepredu
ale chtel jsem se zeptat , nevim jestli to dela to foto , ale nemas trosku domrvenej ten levej vrchni rozek u plexi?
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
- lord_sef
- Začátečník

-
- lord_sef
- Začátečník

-
- faltis
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lord_sef
- Začátečník

-
- -hanys-
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
neco nizkootackoveho , a mas vystarano , zrovna vcera mi kamos prinesl pekny fann 120x120 , ma vyvod na napajeni a na otacky , mam ho v predni pozici a disky sou jak v baflnce , rikam neco nizkootackoveholord_sef píše:neni to hlucne... ale hlucny je vetrak ve zdroji... forton 400W jaky doporucite vetrak do tohoto zdroje?
- lord_sef
- Začátečník

-
- lord_sef
- Začátečník

-
- LeaderS
- Začátečník

noctua je zbytecne draha...za cenu nocty koupis dva xilence a vysledek je stejny a navic svitílord_sef píše:ok, diky... myslite ze bude fajn treba noctua?:) jinak vecer hodim foto PC... uz mam i bocnici s plexi vyrobenou a dokoncenou... zbyva jeste trosinku lip usporadat kabely a vyrobit vypinace na fany a komplet:)
- lord_sef
- Začátečník

-
- tx3rf
- Začátečník

-
a to je jako lepsi kdyz sviti jo?LeaderS píše:noctua je zbytecne draha...za cenu nocty koupis dva xilence a vysledek je stejny a navic svitílord_sef píše:ok, diky... myslite ze bude fajn treba noctua?:) jinak vecer hodim foto PC... uz mam i bocnici s plexi vyrobenou a dokoncenou... zbyva jeste trosinku lip usporadat kabely a vyrobit vypinace na fany a komplet:)
Jinak k modu, nelibi se mi tam jak sou ty vetraky od sebe, kdyby byly nad sebou, vypadalo by to lip. Je mi jasny, ze ted uz to predelavat nebudes, ale mel si to tak asi udelat
- Lipsak
- Začátečník

- lord_sef
- Začátečník

-
me se to libi takhle:) a proto jsem to takhle udelal:D budu se na to koukat ja doma a chci aby se to hlavne me libilo... dale kabely usporadane nejsou..ale to jsem uz psal..tohle je fotka narychlo... zitra nebo pozitri budu ladit kabely...delat tlacitka a dvd-rw strikat:)tx3rf píše:a to je jako lepsi kdyz sviti jo?LeaderS píše: noctua je zbytecne draha...za cenu nocty koupis dva xilence a vysledek je stejny a navic svitíNoctua je ticha, ale nexusy sou taky dobry.. Za 200,- mas hodne dobrej fan.
Jinak k modu, nelibi se mi tam jak sou ty vetraky od sebe, kdyby byly nad sebou, vypadalo by to lip. Je mi jasny, ze ted uz to predelavat nebudes, ale mel si to tak asi udelata kabely.. chlape udelej s tim neco, mas tam okno jak krava a planda ti tam nakej IDE smejd
- 8ball
- Nováček

- lord_sef
- Začátečník

-
- B0REC
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- lord_sef
- Začátečník

-
- byv
- Nováček

jeste by to chtelo vytlumit audiotecem.aspon by si zamaskoval tu svetlou barvu plechu uvnitr case.to se fakt k te cerne nehodi.nalepit ho aji na bok mechanik, na dno case, vedle desky,zdroje-proste vsude a bude to super.take nejake flexo na kabel od zdroje.cim vetsi okno tim vic prace.s kablama se vyplati pohrat.okno a air flow jsou dost dobre duvody.kdybych nemel v kompu vodu a nechtel to sem to sem tam pocheckovat tak na nej asi hodim bobek.
V celém kompu jeden vetrak a to ve zdroji Seasonic S12-II 430 .AMD Athlon 2500@3200 watter cooled, Ati X1650Pro watter cooled,a7v880 wattecooled, 2GB RAM dual chanel CL2,
WD 500GB watter cooled poctive zabaleny v obale od cd-rom,
WD 500GB watter cooled poctive zabaleny v obale od cd-rom,
- lord_sef
- Začátečník

-
jeste takovy dotaz:D to audotec je co?:) tlumici cerna hmota?byv píše:jeste by to chtelo vytlumit audiotecem.aspon by si zamaskoval tu svetlou barvu plechu uvnitr case.to se fakt k te cerne nehodi.nalepit ho aji na bok mechanik, na dno case, vedle desky,zdroje-proste vsude a bude to super.take nejake flexo na kabel od zdroje.cim vetsi okno tim vic prace.s kablama se vyplati pohrat.okno a air flow jsou dost dobre duvody.kdybych nemel v kompu vodu a nechtel to sem to sem tam pocheckovat tak na nej asi hodim bobek.