socket: nebol, ked som bol maly, tak som bol namysleny, teraz uz nemam chybu

Ano, tobe je to jedno a nema to pro tebe smysl... pro nas to smysl ma a je evidentni ze vyjit vstric faktu, ze v podpisu obrazky byt muzou (jakoze byla spousta hlasu proti obrazkum v podpisu) dela jen problemy. Takze musime resit i fakt, ze dnes to bude +1KB a zitra + dalsi 1KB, pac jestlize by dnes byl argument pro, tak bude i zitra.no-X píše:Popozítří terabajty. Viz můj předchozí post; tohle opravdu nemá smysl rozebírat.dnes je to o 1KB, zitra to bude o dalsi 1KB...
A pochopitelne mi to i necim dolozis, pac jiste nemuzeme vychazet jen z toho co si ty myslis.no-X píše:Tvrdil jsem, že <50kb za den nemá negativní dopad na více než 1% uživatelů.
Ano, podporena fakty - viz zakladatel tohoto tematuno-X píše:To je tvá domněnka.dnes spousta uzivatelu obrazky nema, ... ale pri zvetseni limitu uz by si je dali
no-X píše:Úžasné! Kvůli tomu, že se Wilik pět krát za měsíc připojí na fórum přes GPRS, se už několik let zamítají tyto žádosti. Až sobeckost pokvete, budeš voňavou atrakcí srazů
Jak jste si mohli vyse vsimnout, tak my mame podklady k tomu tvrdit, ze to neni jen Wilik (sebe uvadim jako jeden z prikladu), ale mnohem vice uzivatelu, kvuli kterym nebudeme zvedat limity.TheMelin píše:Když to tady čtu tak mi příde že Wilda je proti jenom kvůli pohodlí a proto, že by mu to nevyhovovalo.
Nekdo nekomu ustupuje? Nevim o tom, ze by nekdo musel ustupovat - naopak se ted chce, aby mensina ustupovala...no-X píše:Většina má ustupovat menšině?
A to jako nemůžeš zvednout limit o ten Kilobajt a zejtra prostě říct, ne, zvedal sem Vám to včera. To by tě ubylo, co?Wilik píše:Takze musime resit i fakt, ze dnes to bude +1KB a zitra + dalsi 1KB, pac jestlize by dnes byl argument pro, tak bude i zitra.
Mu se prostě do toho zvedání limitu evidentně nechce a tak vymýšlí nesmysly, že si lidi budou říkat každý den o více a více noSpeedyGT píše:A to jako nemůžeš zvednout limit o ten Kilobajt a zejtra prostě říct, ne, zvedal sem Vám to včera. To by tě ubylo, co?Wilik píše:Takze musime resit i fakt, ze dnes to bude +1KB a zitra + dalsi 1KB, pac jestlize by dnes byl argument pro, tak bude i zitra.
ano může , třeba takový jak mám v podpisu že ?? to už je lepší ten obrázekbeardie píše:link na validaciu cpu-z moze byt aj textovy
Pokud by větší obrázky někomu vyloženě vadily, tak může použít AdBlock. Já ho taky na některých fórech používám pro blokování velkých podpisů. A na PCTf třeba na blokování avataru uživatele Papilla, protože ta blikající šílenost mě neskutečně vytáčí. Chápeš, kam tím mířím? Mohu si zablokovat, co se mi nelíbí, takže ani když bude podpisová legislativa volnější, nebudu ničím omezován.Wilik píše:1. hlasovani - klidne muze byt, ALE jak zohlednit fakt, ze kdyz se zvedne limit, tak zde budou uzivatele, kteri pak na forum proste prijit nemuzou (nebo mene) - oproti tomu, ze kdyz limit zustane, tak nikdo nijak poskozen nebude?
Navrhuji 80% : 20%. Reprezentativní vzorek bych neřešil, čím víc, tím líp, ale jakmile už tam bude pár desítek lidí, už se ty výsledky o moc šoupat nebudou.Wilik píše:Navic kolik % je dost? 51 ku 49? a kolik hlasu by byl dostatecny reprezentativni vzorek uzivatelu? Jakmile na tohle budeme znat odpoved, tak lze klidne hlasovani udelat.
Podle mě by se pravidla měla přizpůsobovat době. 3kB jsou směšně malý limit, navýšení na 5kB (pro všechny) by velikost stránky zvedlo minimálně - zdaleka ne každý má v podpisu obrázek a beztak už tu máme avatary, které jsou ve srovnání s těmi 3kB o dost větší. Zároveň by se mohl zvýšit také limit šířky - textový podpis může být přes celou stránku, nevidím důvod, proč by obrázek měl být omezen na 300px. Ale jelikož ani já nejsem zastáncem vysokých podpisů a blikajících už vůbec ne, vertikální limit bych nechal jak je.Wilik píše:2. ad SpeedyGT - muzeme nezvednout limit uz dnes a rict, ze cokoli je potraba tak lze ve 3, resp. 5 KB, vyjadrit uz dnes. Muzeme zvednout limit dnes a zitra tvrdit, ze ne - ale proc, ze se zvedalo vcera neni fakticky argument proti.
Grouwr píše:ano může , třeba takový jak mám v podpisu že ?? to už je lepší ten obrázekbeardie píše:link na validaciu cpu-z moze byt aj textovy
pravidla píše:- minimální a maximální velikost použitého fontu je 8 a 14 bodů (pixelů)