X800Pro@XT

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Ne0
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ne0 »

Takze X800 NP bez VIVO se 430 jadrem by mela jit?

Neskousel to uz nekdo?
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Ne0 píše:Takze X800 NP bez VIVO se 430 jadrem by mela jit?

Neskousel to uz nekdo?
no pročti si aktuální posty z poslední doby....došlo to tam, kam jsem čekal,že to dojde...tudiž do pr... :( Takže nic.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
xmartinx
Začátečník
Začátečník

2 prf.KUba

Příspěvek od xmartinx »

si zlaty, ze si to lockol, ale islo mi o nieco ine, nez tato diskusia.. mne islo o moj konkretny pripad, a ked si to lockol, tak teraz to uz zbytocny thread nebude, ze? :lol:

akoze nabuduce si to precitaj cele, nez to locknes.. ale nebudem sa tu hadat, takze k veci:

GC3145.1 ma niekto skusenost s unlockom hardomodom takehoto cipu, resp. aspon tej serie GC? non vivo verzia only, logicky :roll: [/b]
Lenovo y560p, Asus K52JK, Samsung Omnia 7 16GB v.8773 TANGO
xmartinx
Začátečník
Začátečník

msi

Příspěvek od xmartinx »

tak ako? nikto s tym nema prakticku skusenost? X800pro non vivo hardmod? :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: msi

Příspěvek od Meridius »

xmartinx píše:tak ako? nikto s tym nema prakticku skusenost? X800pro non vivo hardmod? :)
uvědom si, že teď už se tím nikdo nezaobírá....za 6,5k je gto2 modovatelná na 850XT PE....hard mod můžeš vyzkoušet, uděláš škrabky škrabky, přelakuješ a hotovo...pak jsou dvě možnosti, povalí nepovalí...máš ovšem jednu jistotu...přicházíš o záruku. Šance na fungování je taktéž minimální. Navíc je tu thread, ve kterém když se mrkneš do ATI tool, zmáčkneš shift a dáš settings...tak ti to na konci ukáže konfiguraci tvého locku...pokud bude na páté pozici F, můžeš si kartu odemknout. Pokud tam bude cokoliv jiného než F, tak jsi Fprdeli.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Gudboj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

takt GPU

Příspěvek od Gudboj »

Zdravím, taky mám X800 pro, akorát s pasivním chladičem a nejvíc, kam se mi ATI tool při automatickým taktování dostal je něco pod 510 MHz na jádře a JENOM 460 na pamětech.
Pak to už opravdu háže artefakty. Původní frekvence jsou 475/450. Koukal jsem, že tady u ostatních neni problém to hodit na 550/1100.

Dělám něco špatně nebo ten pasiv dělá co může :-) Přeju hezkej den!
cpu: Intel Core 2 Duo E8400 @ 4.2 GHz, 1.35V, AC Freezer 7 Pro mb: Gigabyte EP45-UD3R ram: A-Data Vitesta EE DDR2 800+ MHz 2x 2048 MB 4-4-4-12 2.06V gpu: ATI Radeon HD4870 TOXIC (512MB) @835/4240 MHz hdd: Seagate Barracuda 7200.12 500GB + 1TB mechanika: NEC ND 4550@4551A Labelflash psu: CoolerMaster SilentPro 600W case: Thermaltake Tsunami Dream silver system: Windows 7
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmartinx »

Meridius píše:
xmartinx píše:tak ako? nikto s tym nema prakticku skusenost? X800pro non vivo hardmod? :)
uvědom si, že teď už se tím nikdo nezaobírá....za 6,5k je gto2 modovatelná na 850XT PE....hard mod můžeš vyzkoušet, uděláš škrabky škrabky, přelakuješ a hotovo...pak jsou dvě možnosti, povalí nepovalí...máš ovšem jednu jistotu...přicházíš o záruku. Šance na fungování je taktéž minimální. Navíc je tu thread, ve kterém když se mrkneš do ATI tool, zmáčkneš shift a dáš settings...tak ti to na konci ukáže konfiguraci tvého locku...pokud bude na páté pozici F, můžeš si kartu odemknout. Pokud tam bude cokoliv jiného než F, tak jsi Fprdeli.
ale kedze nemam gto2 tak to nieje zas pre mna zaujimave.. a povedz mi, naco je tu toto forum, ked pindas do toho, co je pre TEBA zaujimave a co nie.. okrem toho, konfiguracia toho locku s tym F na piatej pozicii je len pre odomknutie biosom, nie? hardmod je trosku iny zasah ako bios.. alebo sa mylim?
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Re: takt GPU

Příspěvek od xmartinx »

Gudboj píše:Zdravím, taky mám X800 pro, akorát s pasivním chladičem a nejvíc, kam se mi ATI tool při automatickým taktování dostal je něco pod 510 MHz na jádře a JENOM 460 na pamětech.
Pak to už opravdu háže artefakty. Původní frekvence jsou 475/450. Koukal jsem, že tady u ostatních neni problém to hodit na 550/1100.

Dělám něco špatně nebo ten pasiv dělá co může :-) Přeju hezkej den!

Ty nerobis nic zle, predpokladam, to bude na 99%tym pasivom.. chcelo by to aktivny, napr. ati silencer 4.2 :wink: mne ide tiez v pohode bez artefaktov na 550/1100 so standardnym chladicom.. uz cakam na silencera, da to aj viac.. z gpu urcite, neviem co povedia ramky 2.0ns :twisted:

inak, mas vivo, alebo nonvivo?
Gudboj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gudboj »

mam VIVO, 16 pipek, 256bit, 256 MB.
A neuvazuju o vymene za jinej chladic, ticho je ticho :-) Jenom me zajimalo, jestli je to tak jak si myslim...
Naposledy upravil(a) Gudboj dne stř 15. úno 2006, 09:50, celkem upraveno 1 x.
cpu: Intel Core 2 Duo E8400 @ 4.2 GHz, 1.35V, AC Freezer 7 Pro mb: Gigabyte EP45-UD3R ram: A-Data Vitesta EE DDR2 800+ MHz 2x 2048 MB 4-4-4-12 2.06V gpu: ATI Radeon HD4870 TOXIC (512MB) @835/4240 MHz hdd: Seagate Barracuda 7200.12 500GB + 1TB mechanika: NEC ND 4550@4551A Labelflash psu: CoolerMaster SilentPro 600W case: Thermaltake Tsunami Dream silver system: Windows 7
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmartinx »

Gudboj píše:mam VIVO, 16 pipek, 256bit, 256 MB.
Ä neuvazuju o vymene za jinej chladic, ticho je ticho :-) Jenom me zajimalo, jestli je to tak jak si myslim...
tak si zmen podpis na XT :roll:
a viac taktov z toho asi nevyzenies, lebo to prerobenie na xt Ta vyslo o nejake frekvencie na vrub :wink:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

xmartinx píše:
Meridius píše: uvědom si, že teď už se tím nikdo nezaobírá....za 6,5k je gto2 modovatelná na 850XT PE....hard mod můžeš vyzkoušet, uděláš škrabky škrabky, přelakuješ a hotovo...pak jsou dvě možnosti, povalí nepovalí...máš ovšem jednu jistotu...přicházíš o záruku. Šance na fungování je taktéž minimální. Navíc je tu thread, ve kterém když se mrkneš do ATI tool, zmáčkneš shift a dáš settings...tak ti to na konci ukáže konfiguraci tvého locku...pokud bude na páté pozici F, můžeš si kartu odemknout. Pokud tam bude cokoliv jiného než F, tak jsi Fprdeli.
ale kedze nemam gto2 tak to nieje zas pre mna zaujimave.. a povedz mi, naco je tu toto forum, ked pindas do toho, co je pre TEBA zaujimave a co nie.. okrem toho, konfiguracia toho locku s tym F na piatej pozicii je len pre odomknutie biosom, nie? hardmod je trosku iny zasah ako bios.. alebo sa mylim?
kdybys nebyl línej a něco si o tom přečetl, tak by ses tady hlavně do mne nenavážel to zaprvé a zadruhé by ti bylo jasné o co jde a už x-tý post tady v podstatě nespamoval fórum dotazama k ničemu....jasně jsem ti vysvětlil, jak si ověříš, že tvoje karta je modovatelná (je tu toho tady na fóru víc než dost) a to buď biosem v případě X800Pro s VIvem (ty tam to F mají stopro, stejně jako X800GTO2) nebo hardmodem (v případě bez Viva). No a nakonec z tebe udělám úplného lempla, protože ti to sem postnu http://www.svethardware.cz/art_doc-A184 ... 851DF.html Nazdar! :x
xmartinx
Začátečník
Začátečník

...

Příspěvek od xmartinx »

to som cital, ale myslel som, ze to sa tyka len x800gto2! btw. precital som toho trochu viac, nez len nejake stranky v "cestine".. :old5: ok, thnx :)
Asimov
Začátečník
Začátečník

HIS

Příspěvek od Asimov »

Tak jsem si zkoušel odemknout pipky u své karty ( v podpisu ) pouze BIOSem a nic. Sice se to hlásí jako X800XT a jede to na frekvencích XT PE bez problému, ale pipky nic. A rejt se mi do toho nechce :sad: Asi to udělám až to bude pomalá ludra 8)
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od xmartinx »

aj ja nadtym takisto premyslam.. az neskor :) teraz ju necham este dychat :) okrem toho som z nej vyhnal dobre frekvencie, takze mi staci, zatial :)
Asimov
Začátečník
Začátečník

....

Příspěvek od Asimov »

xmartinx: Kolik ti to takhle udělá v marku05 ?
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Re: ....

Příspěvek od xmartinx »

Asimov píše:xmartinx: Kolik ti to takhle udělá v marku05 ?
prepac, dlho som sem nenazrel, tak az teraz doplnam info..

hadze mi to 5926bodov v 3dmarku 05 verzia 1.2.0 na mojej zostave, co je v popise..

Tebe to kolko dava na Tvojej zostave a frekvenciach?
Asimov
Začátečník
Začátečník

...

Příspěvek od Asimov »

5040 cca posledně, taktovanej je jen procesor. Asi se donutím sundat ten chladič a spojit ty piny... :)
xmartinx
Začátečník
Začátečník

Re: ...

Příspěvek od xmartinx »

Asimov píše:5040 cca posledně, taktovanej je jen procesor. Asi se donutím sundat ten chladič a spojit ty piny... :)
ok, daj na seba msn, icq, alebo skype.. predebatujeme predtym :) napis mi kontakt v sz 8-)
izuel
Začátečník
Začátečník

Asus Radeon X850XT

Příspěvek od izuel »

Ahoj všici,

Prosím Vás předem píšu ,že jestli tady ten dotaz byl už zodpovězen, tak se omlouvám, nic sem nehledal.Mam tuto kartu, a mám při jakýchkoliv ovladačích problém v rozlišení 1280x1024 ve hrách (3D) 2D plocha ve windows nebo prace v tomto rozlišení ok, jen po přepnutí se jako by rozpůlí obrazovka a začne ujíždět spodek obrazu do stran.1024x768 je ve 3D ok,. nevíte náhodu někdo co s tím?..

Děkuji všem :(
Gudboj
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Asus Radeon X850XT

Příspěvek od Gudboj »

izuel píše:Ahoj všici,

Prosím Vás předem píšu ,že jestli tady ten dotaz byl už zodpovězen, tak se omlouvám, nic sem nehledal.Mam tuto kartu...
Bohužel, nemám pro tebe odpověď ani radu, jenom připomínku, tady se bavíme o X800Pro a ty máš v popisku jinou kartu.

To jenom tak na okraj, nechci rejpat 8)
přeju hodně štěstí, to musí pěkně štvát, mít takovou super hračku a používat zbytečně horší rozlišení.
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“