Mirror's Edge

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
marek16
Začátečník
Začátečník

Re: Mirror's Edge - revoluce v pohybu na PC,X360 a PS3

Příspěvek od marek16 »

NEstalo se vám někomu že se hrozně zpomalí pohyb? konkrétně je to myslím v té misi po videu s policejním kapitánem(nebo kdo to je), po leve straně je billboard, přede mnou můstek, ale vždycky než k němu dojdu tak se ta hra hrozně zpomalí a jako bych se brodil bahnem.. (o skákání nemůže být řeč, vždycky se rozplácnu. :-D )
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K

Quis custodiet ipsos custodes?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Originál? :-D Tohle dělal crack..
marek16
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od marek16 »

Still.Lord: jo, originál mám, ale cracklej :-D síla zvyku a lenost strkat tam dvd:)
EDIT: dík za potvrzení mýho podezření:)
Ryzen 9800X3D | RTX 5080 16GB | 64GB DDR5 6000 CL30 | Gigabyte B650 Aero G | Samsung 990 PRO 2TB | LG BX 4K

Quis custodiet ipsos custodes?
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

po delší době opět skvělá hra, dneska jsem jí dones domů a hrál asi tak dvě hodiny, a vážně lituju, že mám radeon a ne NV, ta fyzika si o to zapnutí přímo řiká :)

btw. vy, kteří už jste to dohráli, jak dlouhý je cca herní čas?
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Hrál jsem to asi tak 10 hodin.. V půlce jsem zvolnil a hledal ruzne jiné cestičky a dělal kraviny, někde jsem vytuhl a musel to dělat X krát znovu..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, já musím říct že jen pohled na screenshoty je pro mě obrovskej skok, asi kvůli tomu upgraduju grafiku a zapařím to taky, už jen pro ten efekt :mrgreen:
ignorelist: kremrole a dezoláti
facility
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od facility »

Still.Lord píše: někde jsem vytuhl a musel to dělat X krát znovu..
:roll: Vypni si internet [pripojenie k netu] :wink:
Inak paradna hra :)

Benchmark
Win xp sp3
FW 181.22
PhysX ty posledne..
1280x1024 4xAA 16xAF
Frames, Time (ms), Min, Max, Avg
4119, 62217, 43, 113, 66.204
Divne ze to vytuhlo v tom Benchmarku ...bez AF fpohode ..nastavil som NV control AF16x
a padalo to :( az na 4x sa podarilo...
Abit IP35 pro , e2180@ 3 Ghz, 6GB A-DATA 800MHz @900Mhz, Asus 8800GT 512 MB,Barracuda 11. 500GB,WD 640GB,Noctua NH-U12F,Coollaboratory Liquid Pro,Corsair VX550W,Cooler Master CM690,Win XP SP3 NASA2 & Vista Ultimate 64bit Corporate Edition *Nejen hacking *Andreas Claus Rychlokurz finanční krize *Dolezite.sk *Cosmos Club * Global Economic Dictatorship
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

facility píše:
Still.Lord píše: někde jsem vytuhl a musel to dělat X krát znovu..
:roll: Vypni si internet [pripojenie k netu] :wink:
Blbě jsem se vyjádřil, jako myslel jsem to tak, že jsem se nemohl překousat přes některé useky a zkoušel ruzné finty, a přitom řeení bylo tak jednoduché... :)
Nemyslel jsem tuhnutí hry
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Still.Lord píše:Blbě jsem se vyjádřil, jako myslel jsem to tak, že jsem se nemohl překousat přes některé useky a zkoušel ruzné finty, a přitom řeení bylo tak jednoduché... :)
Tipnu si: Ta cast kdy te ten velkej buchac s tebou zahraje "zatrepat, nemichat"? :D
0118 999 881 999 119 7253
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

Coololooser píše:Tipnu si: Ta cast kdy te ten velkej buchac s tebou zahraje "zatrepat, nemichat"? :D
ty jo to jsem dělal asi 30x :lol:
korvinus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od korvinus »

problem hry je, ze obcas vam ukazuje cestu, kdyz je to naprosto jasne a kdyz opravdu nevite co delat tak vam hra nenapovi, ale reseni je vetsinou az moc jednoduche a v tom je problem :-D . jinak hraju to na E6600, X1900XT a 2GB ram se strednima detailama a naprosto v pohode, takze na cca 2.5 roku starem PC se stale v klidu daji hrat nejnovejsi pecky 8)
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Vivec píše:
Coololooser píše:Tipnu si: Ta cast kdy te ten velkej buchac s tebou zahraje "zatrepat, nemichat"? :D
ty jo to jsem dělal asi 30x :lol:
Ja asi tak 30 krat nez sem se rozhodl najit navod, pak dalsich minimalne 30 krat nez se mi to povedlo. Tahle pasaz je snad jen o skillu "zmackni tlaciko na milisekundu presne.

Ta hra by minimalne kvuli teto casti hry mela mit na krabici velke varovani pro choleriky :D
0118 999 881 999 119 7253
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Ja som tu cast opakoval nejak cez 10x :lol: ale uz aj tak ma to dost sralo :evil: asi po tom co ma nejaky siesty krat hodil dole som si uvedomil ze tam je sanca ho odzbrojit ale len chvilka, najskor som ho teda skusil ale neskoro.... tak som predtym vzdy zapol "bullet time" a na nejaky ztvrty alebo piatykrat to uz slo. Ale dost otravna pasaz...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
Delarge
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Delarge »

Parádní věc, od Bioshocku jsem se takhle u hry nebavil...

Akorát si přidam jako extrémní lama, když koukam na ty speed run videa na netu :lol:
Back to AMD: Ryzen 7 9800X3D + Noctua NH-U12A CB -- MSI MAG B850 Tomahawk Max WiFi -- Gainward Phantom RTX 4080 -- Kingston FURY Beast 2x32GB DDR5 6000MT/s CL30 -- Seagate FireCuda 530 2TB + WD Black SN850 2TB + Samsung 990 PRO 4TB -- Corsair RM750x -- Fractal Design Torrent -- USB DAC EarMen Eagle -- PreSonus Eris 3.5 BT -- Fractal Design Scape -- Samsung Odyssey OLED G8 -- Razer BlackWidow V3 Pro + Razer DeathAdder V2 Pro + Xbox Wireless Controller -- Windows 11 Home 25H2
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Coololooser píše:
Still.Lord píše:Blbě jsem se vyjádřil, jako myslel jsem to tak, že jsem se nemohl překousat přes některé useky a zkoušel ruzné finty, a přitom řeení bylo tak jednoduché... :)
Tipnu si: Ta cast kdy te ten velkej buchac s tebou zahraje "zatrepat, nemichat"? :D
Tu jsem dělal asi 5x než jsem použil zponmalení, pak to šlo jako po másle..
Spáš jsem se třeba zaškobrtnul v tom baráku jak mám vyskákat po traverzách až na střechu.. nebo v poslední misi jak jsou tam 3 snipeři a mám je sundat..
Ale jak jsem to rozjel na hard tak už jsem věděl co a jak tak mi šlo všechno jako po másle
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

teď jsem bojoval na tý lodi- to byla ještě větší frustrace než ten chlap co s váma zametá, nakonec jsem si snížil obtížnost :lookround:
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vivec píše:teď jsem bojoval na tý lodi- to byla ještě větší frustrace než ten chlap co s váma zametá, nakonec jsem si snížil obtížnost :lookround:
Na tý lodi s Celeste mi to taky připadalo drsné, ale stačilo skluzy a pár kopanku do břicha, zavrávorá a zrdhá.. i ten druhý fight je už lehký :)
Kašpec
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Kašpec »

Dneska odpoledne dohrano na normální uroveň a musím říct, že bomba ... Nikde jsem se moc závažně nezasekl, škoda že jsem to prošel za pouhé dvě odpoledne ... Jinak příběh by byl zajímavý i jako film ... :roll:
PC: AMD Ryzen 7800X3D | Asus Ryujin 240 | Asus Strix B650E-E | G.Skill Z5 Neo 32GB 6000MHz CL30 | Gainward Phantom RTX 4080 | Solidigm P44 Pro 500GB | Solidigm P44 Pro 1TB | Seagate HDD 2TB | Asus Thor 850W | case CoolerMaster 932 | keyboard Asus Falchion | mouse Asus Keris | mousepad Razer Strider | headphones Beyerdynamic DT 770 PRO | monitors Asus PG27AQDM + XG27AQ
zaxxon
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od zaxxon »

Zdravím, mám pocit že během hry mi nějak zlobí zvuk, ten hluk z okolí mi přijde né úplně čistej, hrál jsem teda zatím jen prní level. Měl jste někdo problém se zvukem?, v hlavním menu je to ale ok, tam hraje krásně čistě hudba. Čekal jsem taky, že bude hrát hudba během hry, v dalších levelech je taky jen hluk z okolí bez hudby? Díky
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Skus dat přepnout zvuk z Hardware na Software
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“