nenijohn_rock píše:Uvažuji nad koupí Samsung T220HD, u toho je ještě navíc TV tunner, jinak je shodný s T220, že jo?
ma horsi odezvu 5ms
Moderátor: maXXmilian

nenijohn_rock píše:Uvažuji nad koupí Samsung T220HD, u toho je ještě navíc TV tunner, jinak je shodný s T220, že jo?

aha a doporučili byste mi teda ten 220HD nebo nějaké jiné LCD TV ve stejné cenové kategorii?ladik1983 píše:nenijohn_rock píše:Uvažuji nad koupí Samsung T220HD, u toho je ještě navíc TV tunner, jinak je shodný s T220, že jo?
ma horsi odezvu 5ms

slaava píše:tu t220hd mam a az na reklamaci (zacal mi zrnet obraz), tak ve hrach zadny problem. klidne ti ji muzu doporucit

Fatality píše:tak mam tento monitor uz 4,5 mesiaca a zatial ziadne problemy, vadne pixely apod. ale chcem sa spytat ako ho ocistit lebo sa mi na nom za ten cas objavili nejake flaky ktore nejdu normalne zotriet, slo by to nejakou tekutinou (nechcem poskodit obrazovku) ??
PS: napiste pls vsetci ake mate nastavenie monitora (jas,kostrast atd.) dik

Moje T220 nepíská. Určitě to zkus reklamovat.jjakub píše:Caute pozrite mi prosim vas ci vam nepiska ked je len v standby vsetko vypnute len monitor v stand by dajte si hlavu dozadu k monitoru a pocuvajte ci vam nepiska lebo mi piska a chcem to ist reklamovat tak ci to robi este niekomu ? (T220 )

Relax píše:...Inac nestretli ste sa s nejakym vadnym pixelom![]()
![]()
Po dokladnom prehliadnuti mojho kuska som nasiel jeden zeleny
![]()
Pokud svítí zeleně na tmavém pozadí, tak nemusí být úplně vadný. Zkus na něj jemně "zaťukat" a možná se vzpamatuje. Aspoň u mě to fungovalo.Jasper píše:Taky jeden mám, ale už nevím kde, nestojí to ani za řeč...