Samsung T220

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Samsung T220

Příspěvek od ladik1983 »

john_rock píše:Uvažuji nad koupí Samsung T220HD, u toho je ještě navíc TV tunner, jinak je shodný s T220, že jo?
neni

ma horsi odezvu 5ms
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
john_rock
Nováček
Nováček

Příspěvek od john_rock »

ladik1983 píše:
john_rock píše:Uvažuji nad koupí Samsung T220HD, u toho je ještě navíc TV tunner, jinak je shodný s T220, že jo?
neni

ma horsi odezvu 5ms
aha a doporučili byste mi teda ten 220HD nebo nějaké jiné LCD TV ve stejné cenové kategorii?
ladik1983
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ladik1983 »

pokud opravdu nepotrebujes TV TUNER v LCDcku tak vem ten t220, tuner muzes kdykoliv za par kacek prikoupit
CPU: Intel Core 2 Quad Q6600@3.5GHz + Thermaltake BigTyphoon MB: Asus P5E Paměti: A-Data 4096MB DDR II 1066+MHz
VGA: Gigabyte HD4870 HDD: WD74GB Raptor, Samsung 400GB PSU: Enermax Liberty 500W v case Thermaltake Swing :-)
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tu t220hd mam a az na reklamaci (zacal mi zrnet obraz), tak ve hrach zadny problem. klidne ti ji muzu doporucit ;-)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
john_rock
Nováček
Nováček

Příspěvek od john_rock »

slaava píše:tu t220hd mam a az na reklamaci (zacal mi zrnet obraz), tak ve hrach zadny problem. klidne ti ji muzu doporucit ;-)

ok díky a jak je to s pozorovacíma úhlama, mám namysli např,jestli se bude dát dívat na televizi z posletele, takže nějakých 6 metrů od monitoru a ještě trochu zespoda, jinak ho asi vemu jestli mi nikdo nedoporučí jiné LCD TV
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

s uhly je to horsi. mne osobne to nevadi, koukam na nej skoro vzdy primo, takze barvy suprovy, ale zrovna koukani zespoda je docela spatny. kdyz uz koukam taky z postele, tak si stojanek (z duvodu, ze dolu se neda naklanet) podlozim treba krabickou od cd/dvd, takze to pak resit nemusim. v tom asi vidim jedinou nevyhodu, ze je naklaneni znacne omezene. takze zalezi na tobe, jestli se ti do toho bude chtit jit a nebo ti nekdo jiny doporuci jinou znacku :)
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Fatality
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fatality »

tak mam tento monitor uz 4,5 mesiaca a zatial ziadne problemy, vadne pixely apod. ale chcem sa spytat ako ho ocistit lebo sa mi na nom za ten cas objavili nejake flaky ktore nejdu normalne zotriet, slo by to nejakou tekutinou (nechcem poskodit obrazovku) ??

PS: napiste pls vsetci ake mate nastavenie monitora (jas,kostrast atd. ;)) dik
Intel Core i7-920, Gygabyte-EX58-UD4, Kingston HyperX 6GB DDR3, ASUS ENGTX 275, Samsung SpinPoint F1 750GB...
junglist
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od junglist »

Fatality píše:tak mam tento monitor uz 4,5 mesiaca a zatial ziadne problemy, vadne pixely apod. ale chcem sa spytat ako ho ocistit lebo sa mi na nom za ten cas objavili nejake flaky ktore nejdu normalne zotriet, slo by to nejakou tekutinou (nechcem poskodit obrazovku) ??

PS: napiste pls vsetci ake mate nastavenie monitora (jas,kostrast atd. ;)) dik

Stacilo mrknout na predchozi stranu ;) Nekdo mi zde doporucil obycejny vodou navlhceny papirovy kapesnik. Vyzkousel jsem to a kupodivu byl ucinek naprosto perfektni :) Myslel jsem ze je potreba nejaka chemie, ale pokud to nemas pospineny necim extremnim, tak ta voda vazne postaci.

Jinak ja jedu na Jas 45, contrast 60, Magic color OFF.
johankam
Nováček
Nováček

Příspěvek od johankam »

Rozmýšlím mezi tímto samem a LG W2252TE-PF.
Který a proč?
holotrop5
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od holotrop5 »

jas: 24, kontrast 25 - ve windows, na hry+video zapínám přes zrychlenou volbu magic color
jjakub
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjakub »

Caute pozrite mi prosim vas ci vam nepiska ked je len v standby vsetko vypnute len monitor v stand by dajte si hlavu dozadu k monitoru a pocuvajte ci vam nepiska lebo mi piska a chcem to ist reklamovat tak ci to robi este niekomu ? (T220 )
Eskel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskel »

jjakub píše:Caute pozrite mi prosim vas ci vam nepiska ked je len v standby vsetko vypnute len monitor v stand by dajte si hlavu dozadu k monitoru a pocuvajte ci vam nepiska lebo mi piska a chcem to ist reklamovat tak ci to robi este niekomu ? (T220 )
Moje T220 nepíská. Určitě to zkus reklamovat.
jjakub
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjakub »

ok este piste dakto ci este niekomu a ono to je tak ako nahle zasvieti svetlo na monitore teda dole ledka v standby tak to piska silnejsie zhasne tak slabsie zasvieti silnejsie a tak sa to strieda
Relax
Nováček
Nováček

Příspěvek od Relax »

Zdravim tiez som vlastnikom samsungu t220HD .Celkom v pohode monitor , ale tiez ma svoje muchy spodny pozorovaci uhol je fakt bieda nech si to niekto kupi a zavesi na stenu a ma sa pozerat na film tak ho s prepacenim moze trafit slak ... ( i ked co moze clovek cakat od TN-ka ... ) . Inac nestretli ste sa s nejakym vadnym pixelom :?: :?: :?: Po dokladnom prehliadnuti mojho kuska som nasiel jeden zeleny :( :sad:
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Taky jeden mám, ale už nevím kde, nestojí to ani za řeč...
jjakub
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjakub »

ja mam tiez jeden ale to mi vobec nevadi to nevidno len som nervozny z oho piskania este piste co ste zistili ...
Eskel
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Eskel »

Relax píše:...Inac nestretli ste sa s nejakym vadnym pixelom :?: :?: :?: Po dokladnom prehliadnuti mojho kuska som nasiel jeden zeleny :( :sad:
Jasper píše:Taky jeden mám, ale už nevím kde, nestojí to ani za řeč...
Pokud svítí zeleně na tmavém pozadí, tak nemusí být úplně vadný. Zkus na něj jemně "zaťukat" a možná se vzpamatuje. Aspoň u mě to fungovalo.
jjakub
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjakub »

Caute no co nerobi to niekomu s tym praskanim ? Neviem ci to mam ist reklamovat som im vravel o tom a vraj mi mozu pukat plasty tym ze sa zohreju ale to puka aj hodinu po vypnuti v takom 30 sekundovom intervale je mozne teda ze to pukaju plasty ?

a este aj piska ked je v standby to niekto nepostrehol ? ked zasvieti svetielko tak silnejsie zhasne tak slabsie a tak ...

Please poradte co s tym
Jasper
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jasper »

Mi ty plasty taky pukají, ale tak 1x max 2x a to jen v cca první minutě po vypnutí monitoru. Hodinu určitě ne...
jjakub
Nováček
Nováček

Příspěvek od jjakub »

Aha tak teda to co robi mne by nemali teda plasty praskat lebo chcem ist s tym na reklamaciu ale raz som tam s tym bol mi povedali ze nepoculi nic ale ze to mozu pukat plasty ... ale vravim velmi dlho a som to par krat aj stopoval tak za 5 minut mi puklo cca kazdych 30 sekund ... Niekto si povie pukanie ze mi pere ale vecer ked ide clovekl spat a zacne toto robit tak je to dost ...
Pocuj a nepska ti aj nahodou ? ked je v standby ? prilozim hlavu k nemu a piska ako zasvieti ta dioda standby tak zosilnie zhasne zoslabne ... ???
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“