Kositch píše:Vlastním tuto kartu Zotac GTX260 AMP² a občas mi při hraní na obraze problikne pár bílých čtverečku, přibližně na několik milisekund. Karta má kolem 78 C při hraní a netaktoval jsem ji. Myslítě, že by se mohlo jednat o závadu?
Zdarec, mám tu samou kartu (ZOTAC GTX260 AMP2) a karta mi toto co popisuješ, dělá pouze ve hře Dead Space, jinak jsem si toho u jiné hry nevšimnul. Karta je jinak na pohodu, běhá v richtiku AŽ NA JEDNU VĚC!!!
Jak již popisoval někdo přede mnou, karta docela hlasitě piská při přechodech z 2D do 3D (v menu her, v 3D marku mezi testy a u nenáročných Freeware her). Dříve jse měl ZOTAC 8800GT a pískala pouze v Crysis v menu!
Tato GTX navíc píská o trochu hlasitěji než 8800GT.
Dost mě to sere, páč jsem netušil, že je to obecně problém karet NVIDIA (většiny jejich čipů). U ATI , kterých jsem za život měl hodně tak se toto neprojevovalo!
Reklamovat se mi to nechce, karta jinak bez problemu chodí i slušně OC nad základ AMP, teploty v pořádku, artefakty pouze v Dead Space a to jeste jen nepatrně, ale to pískání je fakt opruz
Dík za rady, zdrojem to nebude, mám CHIEFTEC 620W C2D E6750 + 2 HDD.
Čus