GF 6800 a pipelines

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Shit píše:Další postřehy na téma 6800 a 6800GT. :shock: http://www.svethardware.cz/art_doc-3AE8 ... CDF22.html a nebo http://www.svethardware.cz/art_doc-8EAC ... CA79B.html . :shock: Bude v tom asi časem dobrej guláš. :oops:
Je to tak. Bohužel.

To co si vyrobce drive pomalu začal dovolovat v low endu a main streamu - to se dnes dostalo i do high endu. "řady" grafik jako takovy skoro zmizely a liší se to skoro kus od kusu, hnus.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Shit »

Docela mě zajíma, kdo z výrobců to napíše "černé na bílém", že 6800GT od něj má 16 pipek a kolik má vertex pipek :oops: Asuska 9999GE to zatím není :evil:
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

No sepsany je to tady :
http://www.svethardware.cz/akt.jsp#9B35 ... 010029FC33

Ale osobne si myslim, ze to tam bude stejne kazdej vyrobce házet, jak se mu to bude hodit :(
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Neal2
Nováček
Nováček

P&V Pipelines na 6800 a RivaTuner 2.0 RC 15.1

Příspěvek od Neal2 »

Má niekto skúsenosti s odlokovaním uzamknutých pixel a vertex pipelines na karte 6800 pomocou RivaTuneru 2.0 RC 15.1, a tiež ako sa správa karta ked sú niejaké pipelines naozaj poškodené a či sa to v takom prípade dá vrátiť späť.......Ináč mám MSI NX6800TD 128 :P a 3dmark03 mám 10070bodov 8) ..........Nvidia forever........

pretože som čítal diskusiu na anglickej stránke a tam píšu, že ak v Riva tunery v sekcii graphic subsystem diagnostic report/NVIDIA BIOS VGA Information sa nachádza "GPU units mask : 16x1,6vp" tak ti už žiadny RivaTuner nepomôže................................???????
P4 3GHz, 2x256DDR 400, disk 120GB, MSI NX6800 128DDR, 350W zdroj, DVD/RW,
alzheimer
Nováček
Nováček

Re: P&V Pipelines na 6800 a RivaTuner 2.0 RC 15.1

Příspěvek od alzheimer »

Neal2 píše:Má niekto skúsenosti s odlokovaním uzamknutých pixel a vertex pipelines na karte 6800 pomocou RivaTuneru 2.0 RC 15.1, a tiež ako sa správa karta ked sú niejaké pipelines naozaj poškodené a či sa to v takom prípade dá vrátiť späť.......Ináč mám MSI NX6800TD 128 :P a 3dmark03 mám 10070bodov 8) ..........Nvidia forever........

pretože som čítal diskusiu na anglickej stránke a tam píšu, že ak v Riva tunery v sekcii graphic subsystem diagnostic report/NVIDIA BIOS VGA Information sa nachádza "GPU units mask : 16x1,6vp" tak ti už žiadny RivaTuner nepomôže................................???????
co to trepes prosim ta? ako mozes mat 10070 bodov? ja mam to iste a mam 8700. oprav si ten vysledok a nezavadzaj tu
mhl
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od mhl »

alzheimer píše: co to trepes prosim ta? ako mozes mat 10070 bodov? ja mam to iste a mam 8700. oprav si ten vysledok a nezavadzaj tu
no a co...že máte stejnou kartu ješte nic neznamená...je tam spousta dalších faktorů...rychlost CPU, ovladače atd...
alzheimer
Nováček
Nováček

hehe

Příspěvek od alzheimer »

mam rychlejsie cpu, najnovsie ovladace(nie som debil), precital som 100 diskusii a take vysledky som nevidel...nech neojebava chlapec
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Neal2 píše:Má niekto skúsenosti s odlokovaním uzamknutých pixel a vertex pipelines na karte 6800 pomocou RivaTuneru 2.0 RC 15.1, a tiež ako sa správa karta ked sú niejaké pipelines naozaj poškodené a či sa to v takom prípade dá vrátiť späť.......Ináč mám MSI NX6800TD 128 :P a 3dmark03 mám 10070bodov 8) ..........Nvidia forever........

10 000 nedas o obyc 6800!
jedine bys musel mit natatktovanou a hodne!
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
RCcz
Nováček
Nováček

Příspěvek od RCcz »

Co se týče Club3D, tak už jednou takhle vydrbávali s lidma. V době GF4 a Radeonu 8500, prodávali Radeon 8500LE označený jako Radeon8500 a nachytali na to pár lidiček (málem i mě :wink:), výrobce jim totiž vůbec nebrání ve změně názvu, a oni berou levné vadné čipy s 8 pipkami a prodají to zvesela označené jako čip který by mě mít 12 pipek a kdo si to nepřečte hmmmmm tak nic nenadělá, oni to přece na svém webu uvedli.
A prodají jich dost protože mají nižší náklady a tím pádem můžou nasadit i nižší cenu.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“