silence by Gribo

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: silence by Gribo

Příspěvek od martinnovak8 »

gribo píše:zajimave dekuju za pomoc , ale asi tam bud necham ten zelenej neon nebo si kuopim 20 zelenejch supersvitivejch ledek a urobim dve rady po 10 na dps a budu od stredu z pod MB osvetlovat kazdou stranu to se mi zda jako takove nejlepsi reseni ale diky za sbahu cenim si toho
Dal bych tam alespoň ňejaké ty UV ledky tam dal aby svítily ty Nanoxie.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

To mam v planu nevim jestli to ctes co se tu pise ale uz jsem to tu psal ale dik....
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

ja bych to nasvitil zevnitr obycejnyma bilyma katodama, zadne uv aby svitily nanoxie... bile katody a tot vse
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Jn bila byla prvne v planu u vseho i vetracky jsem chtel kupovat bile svitici jen ze sem si rek kurva az je to kvalitni bo nanoxie maji zaruku jako prase a maji nej loziska a svitici vetraky se s tim nedaj srovnavat jeste se musim rozmyslet poradne ale jak rikam bile podsviceni jsem mel v planu hned od zacatku
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gribo píše:To mam v planu nevim jestli to ctes co se tu pise ale uz jsem to tu psal ale dik....
Já vím četl jsem to tu.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak zase po chvilkove pauze pridam dalsi fotky zatmelil jsem a nastrikal nejprve plnicem potom cernou matnou barvou drzak pod MB ted schne posledni vrstva barvy tak az uschne vyfotim a hodim ty fotky tady jen bych chtel pak radu jestli bude lepsi nechat cire plexi nebo udelat nove kouroveho ?
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gribo píše:Tak zase po chvilkove pauze pridam dalsi fotky zatmelil jsem a nastrikal nejprve plnicem potom cernou matnou barvou drzak pod MB ted schne posledni vrstva barvy tak az uschne vyfotim a hodim ty fotky tady jen bych chtel pak radu jestli bude lepsi nechat cire plexi nebo udelat nove kouroveho ?
Nech tam to kouřové.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Zatmeleno přebroušeno a nastříkáno plničem:
Obrázek
.
Obrázek
Tady uz finalni podoba:
Obrázek
.
Obrázek
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Dnes jsem ve chvilce casu udelal drzak na HDD a ovladaci panel fanu a taky dvd mechaniky , ale musim vymyslet nejaky zpusob jak ji tam dostanu protoze je mensi nez ram tak musim neco vymyslet zde fotky:
Obrázek
,
Obrázek
,
Obrázek
,
Obrázek
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

Tam máš slot-in mechaniku?
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tvuj dotaz jsem nepochopil mechanika je interni do notebooku s redukci na ide typ je napsat hned v prvnim postu tak se tam kdyz tak kukni a nebo mi to napis nejak normalne
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Líbí se mi tvoje extravagantní nápady,řekl bych že by ses mohl už srovnávat se Stoobim.Máš to opravdu hezké a jaké máš plány z čelem? :D

A čistá práce.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

diky mno se stoobim asi ne bo to je borec jako prase , ale dik za pochvalu no celo mam zatim jenom v hlave bude to kombinace vylesteneho hliniku a cerneho plexi , ale jeste musim vymyslet jak udelam uchyceni asi privarim ke kostre 5 pacek na ktere se bude celo sroubovat jinak bych uz konstrukci mel zatmelenou a nastrikanou , ale celo budu resit az uplne jako posledni vec a dam si na nem zalezet aby to nezkazilo celou praci
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Koupil jsem na tomto foru v sekci bazar zvukovou kartu Creative Labs X-Fi X Xtreme Music :) tak doufam ze se mi tam jeste vleze ta potvora
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gribo píše:diky mno se stoobim asi ne bo to je borec jako prase , ale dik za pochvalu no celo mam zatim jenom v hlave bude to kombinace vylesteneho hliniku a cerneho plexi , ale jeste musim vymyslet jak udelam uchyceni asi privarim ke kostre 5 pacek na ktere se bude celo sroubovat jinak bych uz konstrukci mel zatmelenou a nastrikanou , ale celo budu resit az uplne jako posledni vec a dam si na nem zalezet aby to nezkazilo celou praci
Víš všichni si myslí že Stoobi je nejlepší ale přitom jsou tady moddeři jako ZdenekSveda nebo Gigi a ty skoro nikdo nezmiňuje,ale přitom se můžou srovnávat s nějakými Stoobiho projekty.(Promiňte že mluvím jako někdo!)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak nekteri to tu maj jako fakt hodne dobre , ale stoobi si asloui uznani protoze uz ma hrozne moc moodu za sebou a nutno rict ze neni jeden jako druhy ma velke znalosti ohledne materialu a prace s nima to je vlastne to nejdulezitejsi co potrebuje dobry tuner znat ze :)
3Dmonk
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 3Dmonk »

On to stoobi více méně nedělá jen pro sebe! on dělá za $ pro ostatní a to trochu kvality jak materiální i ruční (šikovné ručičky) musí mýt přesně je zde spouty moderu jako již zmínění ZdenekSveda, Gigi ....mnoho dalších který si netroufám vyslovit abych na někoho nezapoměl nebo neurazil xD. Dám příklad třeba "MiniCointainer" si lidé posílají E-mailem jako srandu že někdo udělal kontajner jako PC ale bez podpisu! To samý Gigi-ho průhledná "krychle" všude jí vídám když dám do googlu "modding" ale nikdy jsem neveděl že to dělal Gigi dokud jsem nevlezl sem na forko které se snažim sledovat ale i opruzovat. Eště abych se vyjádřil ke Stoobimu on si musí dělat reklamu aby o něm lidé věděli aby měl kšefty aby jeho moddy byli vidět! to není jako já že si někdy po škole zajdu do dílny kde dám dva nejty a jdu domů nebo když mě chybí kousek plexi tak to vymyslim jináč.

PS: už ani nevým co jsem tim chtěl říc ale budiž nechtělo se mi to mazat když jsem si tím dal takovou práci xD
111 příspěvek 6.ledna 2008 19:48 ;-)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak jsem "byl nucen:D" koupit novou grafiku a vymenil jsem stareho dedecka 6600GT za 9600GT a ted se z PC stala i herni sestava :D fotky dodam pozdeji jinak odkaz na grafiku kdyby to nekoho zajimalo jak vypada :http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

a co máš jinak za HardWare
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

gribo píše:Tak jsem "byl nucen:D" koupit novou grafiku a vymenil jsem stareho dedecka 6600GT za 9600GT a ted se z PC stala i herni sestava :D fotky dodam pozdeji jinak odkaz na grafiku kdyby to nekoho zajimalo jak vypada :http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... archType=1
Divím se že jsis koupil zrovna kartu od Gigabyte.Koukej Gigabyte jsou druhy do konce,měl skoro nejreklamovaňejší GK.
Naposledy upravil(a) martinnovak8 dne stř 18. bře 2009, 19:45, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Projekty“