No pockej nalejt vodu do mrezaku neni uplne blbej napad, podle me je to lepsi nez tam strktkat celej kompJiri Drak píše:Resite tu kraviny, drzte se trochu reality.
A nebo ten mrazak pak rozebrat ale to je hodne brutalni reseni
Moderátor: morke
No pockej nalejt vodu do mrezaku neni uplne blbej napad, podle me je to lepsi nez tam strktkat celej kompJiri Drak píše:Resite tu kraviny, drzte se trochu reality.
TO budes kazdych 30minut menit to flasku , abys mel v case o 10C nizsi teplotu-HNY- píše:To s tou 0,5l láhví není úplná kravina ne? Já to du zkusitJiri Drak píše:Resite tu kraviny, drzte se trochu reality.
Mě stačí snížit tak o 3-5°C tak jak to bylo v lété nebo na podzim, ten větrák akorát rozfouká po casu chladnej vzduc, no a až se voda v láhvi rozpustí tak tam dám další láhev, du to jenom zkusitJiri Drak píše:TO budes kazdych 30minut menit to flasku , abys mel v case o 10C nizsi teplotu-HNY- píše: To s tou 0,5l láhví není úplná kravina ne? Já to du zkusit
TO Meduza: Velkej mrazek celkem dost zere a malej ti tezko uchladi rozpalenej procak + grafiku + chipset.
No myslim ze by ta lahev moc neodvadela teplo.... a videl si taky co udela zmrzla lahev kdyz ji das do tepla? Pude z toho hrozne vlhkosti... Cela se orosi kapkama vody...-HNY- píše:Napadla mě 100x jednodužší věc kdekdo má teďka v casu nasávací větrák vepředu. Stačí nacpat 0,5l láhev do mrazáku, nechat zmrznout-> vytáhnout strčit do proudu vzduch toho nasávacího větráku-> tplota v casu půjde celkem dolů ne??? A až se voda v láhvi rpzpustí, tak se vymění za další.
Je to jednoduchý, ale celkem účinný (doufám)!!!
Tak jsem to zkusil, a ono hovno...Roxem píše:No myslim ze by ta lahev moc neodvadela teplo.... a videl si taky co udela zmrzla lahev kdyz ji das do tepla? Pude z toho hrozne vlhkosti... Cela se orosi kapkama vody...-HNY- píše:Napadla mě 100x jednodužší věc kdekdo má teďka v casu nasávací větrák vepředu. Stačí nacpat 0,5l láhev do mrazáku, nechat zmrznout-> vytáhnout strčit do proudu vzduch toho nasávacího větráku-> tplota v casu půjde celkem dolů ne??? A až se voda v láhvi rpzpustí, tak se vymění za další.
Je to jednoduchý, ale celkem účinný (doufám)!!!
Ano, po jedenácti letech tohle opravdu někomu pomůže...RBMK píše:Pokud seženeš tohle (obrázek) s oddělenými okruhy, tak se dají dělat věci...
Kotlový výměník, mosaz + měď (žebra), vnější okruh topný, vnitřní vodovodní. K sehnání na šrotišti a ve zběrnách.
Dá se s tím udělat klasický vodní okruh se zakrývatelnými/vypnutelnými větráky, a příležitostně to napojit na ledničkovej okruh, fridexovej okruh s radiátorem za oknem v mrazu, tepelný čerpadlo, rozvody klimy v kanclkomplexu a tak podobně...
no to urcite nie /bavime sa o OC ! / , ale o tom by lepsie vedel napisat napr. elkim ,WOB píše:No a co, to s tím olejem jsem říkal před 15ti lety, akorát se sestavy do dnes natolik zchladili, že už dneska nemá cenu řešit. Když člověk není idiot a dá počitači to co potřebuje tak lze vše uchladit vzduchem.
prodám celý obsah internetu na 41836418771678 kusů DVD,blaho píše:Lucie Jiříková :
Jeden z výzkumníků institutu uvedl, že nové měření navyšuje odhad celkové kapacity mozku přibližně na 1 petabyte (1024 terabajtů), což je až 10× než jsme si mysleli původně.
Výsledek této studie pořádně vynikne až ve chvíli, kdy uvedeme, že kapacita lidského mozku by dokázala pojmout celý internet.