Pro Evolution Soccer 2010
Moderátor: Baneshee
- Thellwin
- Administrátor

Re: Pro Evolution Soccer 2010
Jj, mám stejné pocity, dost nevybalancované. Já mám pořád jednu výhru 2:1, zbytek samý prohry, většinou nedám gól.
Docela začínám litovat, že jsem nezůstal u PES6, tam jsem se bavil víc, i když to v určitých ohledech nebylo tak vyblejskané jako tento díl.
Docela začínám litovat, že jsem nezůstal u PES6, tam jsem se bavil víc, i když to v určitých ohledech nebylo tak vyblejskané jako tento díl.
Goldnoob team proud member!
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
treba vydaji opravny patch ktery AI lepe vybalancuje
Me nezajimaji zadny podmínky, jaky mel suvereni stat nekde za krale klacka
- Thellwin
- Administrátor

Včera jsem trochu googlil a našel jsem zmínku o tom, že někdo vyvíjí jakýsi reality patch, tak třeba z toho něco bude. Procházel jsem také fifacz.com fórum a stejné pocity z nového ročníku jako mám já, mají i další lidé.
- Logue
- Začátečník

Druhu najtazsiu t.j. Professional. PES 09 hram na Top Player a Inter-A.C. Fjorentina 6:0 pri dlzke zapasu 20 min. Len si treba spravne nastavit ovladanie.Thellwin píše:A na jakou obtížnost hraješ ?
- Thellwin
- Administrátor

A není to, že se ti na padu hrálo hůře způsobeno jen tím, že na něj nejsi zvyklý ?
Já netoužím hrát za každou cenu na nejvyšší obtížnost, jen chci hrát na takovou, abych PC nedrtil a na druhou stranu zase necítil frustraci z toho, že nemám šanci.
Já netoužím hrát za každou cenu na nejvyšší obtížnost, jen chci hrát na takovou, abych PC nedrtil a na druhou stranu zase necítil frustraci z toho, že nemám šanci.
- Zub
- Začátečník

-
Celkem mi trvalo, než jsem si zvykl na zahrávání penaltových situací, nevim jak tomu bylo v předešlých dílech ale nyní je to velká citovka.
- Thellwin
- Administrátor

Penalty jsou po letech komplet predelane, ted se da pri trose cviku trefit kazda cast branky.
- Logue
- Začátečník

Je to ciastocne pravda ale pohyb hraca ide na klavesnici lepsie lebo tam mas prsty na 3 sipkach a na gamepade mas len jeden prst a ten musis premiestnovat ci uz na analogu alebo na tom klasickom 4-tlacitku - tym je to trocha pomalsie IMHO,Thellwin píše:A není to, že se ti na padu hrálo hůře způsobeno jen tím, že na něj nejsi zvyklý ?
- Thellwin
- Administrátor

Ale zase jsou lepe pristupne kombinace, ktere se na klavesnici delaji blbe. Ja bych mel mit v utery Logitech Rumblepad 2 Cordless, tak uvidim, jak to s tim pujde 
- Max Casper
- Začátečník

Jsou tací, kteří hrají na Top player, soupeře drtí a obtížnost se jim zdá lehká, nehledě na to, že když budeš nějakou dobu hrát professional, tak se do toho dostaneš a i ty začneš vyhrávat.Thellwin píše: Já netoužím hrát za každou cenu na nejvyšší obtížnost, jen chci hrát na takovou, abych PC nedrtil a na druhou stranu zase necítil frustraci z toho, že nemám šanci.
Také záleží na tom, s jakým mužstvem hraješ. Když si dám "regular" a hraji za Barcelonu, tak je jasné, že každého zdrtím, ale když si vezmu průměrnej francouzskej mančaft, tak už to taková legrace nebude. Další věc je, že už vyšel editor atributů a tam půjde globálně editovat atributy, např. rychlost nebo banance, což jsou věci, které rapidně ovlivňují hratelnost.
Takže podle mne se obtížnost nedá obecně posuzovat, protože každý jsme na jiném levelu a hrajeme za různé týmy proti různým soupeřům.
A za druhé, při online hraní se tohle řešit vůbec nemusí.
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Logue
- Začátečník

Kde najdem nejaky guide k tym kombinaciam ? Ani neviem ktore pouzivam a ktore nieThellwin píše:Ale zase jsou lepe pristupne kombinace, ktere se na klavesnici delaji blbe. Ja bych mel mit v utery Logitech Rumblepad 2 Cordless, tak uvidim, jak to s tim pujde
- Max Casper
- Začátečník

Normálně ve hře zmáčkneš pauzu a vybereš "command list". Tam to všechno (tedy skoro) je. 
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- mr_sheen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Obtiznost je docela brutalni, ale vetsinou se me podari zvitezit na top player, vysledky jsou skoro pokazde 1:0, je to jen o zvyku... Ale podari se i pekne haluze, hraji sezonu za Real a vyklepl jsem Barcu 5:1, skoro ani nevystrelili na branku:))
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
- Thellwin
- Administrátor

Letosni rocnik mi poprve prijde jako ten, kde hodne zalezi na vyberu tymu. V tech predchozich jsem nemel moc problemy porazit se slabsim tymem silnejsi a i kdyz jsem se silnejsim porazel slabsi, tak jsem je nijak zvlast nedrtil. Na zkousku jsem si vzal Chelsea proti nejakym Finum a dvakrat jsem je bez problemu porazil. Snad bude zitra ten gamepad.
- ŠakaL
- Začátečník

Jak je to s tema sipkama u hracu ? kdyz je sipka nahoru (č) nebo dolu (fialova)
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
evga 750 G2 l xonar ESSENCE ST, SH HD 660S l 2xSSD
- Thellwin
- Administrátor

To je ukazatel aktuální formy hráče. Šipka nahoru (tuším, že červená) znamená, že hráč je v top formě a analogicky, šipka dolů zase znamená, že je úplně z formy. Ostatní jsou stavy mezi těmito dvěma.
- ŠakaL
- Začátečník

jasny taky sem si to myslel ,ale nebyl sem si tim jistej,tak dik
4670K@ 4.4GHz l MSI RTX 2070 SUPER GXT l EIZO EV2780-BK
- Thellwin
- Administrátor

Komu se nechce dávat za hru 1100,- tak tady ji mají za 800,- http://www.hrypc.cz/index.php?1164,pro- ... occer-2010
EDIT
Tak jsem si domů donesl Logitech Rumblepad 2 (cordless) a je to jedna velká parodie, jak na to nejsem zvyklej
EDIT
Tak jsem si domů donesl Logitech Rumblepad 2 (cordless) a je to jedna velká parodie, jak na to nejsem zvyklej
- gmn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Please neví někdo jestli jde nějakým modem/trikem nastavit klávesnici a gamepad na 1 PC při mulťáku?
- Max Casper
- Začátečník

Tak jsem zkusil několik zápasů online a paráda. Žádný lagy, bylo to jako když hraju doma. Pravda ale je, že na tom serveru nebyla ani noha.