Jirka Helmich je zlý a cenzuruje diskuse...

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Jirka Helmich je zlý a cenzuruje diskuse...

Příspěvek od sharker »

Fajn.
Dufam ze neostane len pri slovach a ten vynnik si to pekne vyzerie...

Ako mna osobne /byt clenom redakcie/ by ma to teda stvalo a poriadne.
To, ze niekto systematicky a sustavne nici moju pracu a snahu tych druhych...
Najviac mi je luto tych co za nic nemozu... :sad:

Takto citatel len nadava a odse... si to cela redakcia. :|
*Zeny ,vino, auta, zpev to je moje :-D
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Tak ale pozor... tady se stala mala chybicka, ctenari mohou zabalovat a mazat sve komentare, donedavna i editovat... no tak to mi uteklo neco v nastaveni.

Ale nemile prekvapeni, ze komentare si mazou sami ctenari a pak jeste prskaji.

jmenovite: http://pastebin.com/m5bb19c85

takze i ty, sharkere...

tak zacneme delat dusno opacnym smerem nebo jak? je smazano 300 komentaru, z toho 136 si smazali lidi sami... (ze seznamu jsem vyradil komentare, ktere si smazala redakce)
Burn in hell.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Tak nech sa zakaze editacia a mazanie/skryvanie komentarov uzivatelom a je po probleme. :-D
Napr na CDR to tak je a nieje jediny problem s tym...
A tam teda ziaden flame nevznika, chodia tam stale tii istii a je tam relativne klud. Vsetko sa krasne preberie, ziadne hadky iba inteligentna diskusia. Tam by sa mohli citatelia PCT ucit ako diskutovat a ako sa spravat :)

Hmm Jirko co ty na to ?
Nemoznost editacie.. ako napr tu na fore v bazari...
Aspon si clovek 2x dobre rozmysli co a ci vobec nieco napise :mrgreen:
Pc1: * C2D E6600 @ 3600~1.35v & 3900~1.5v ~ WaterCooled * D-Tek FuZion & Eheim1048 & 2x Swiftech MCR320-QP * Asus P5K Deluxe * CORSAIR DOMINATOR CM2X2048-8500C5D * Samsung F3 1TB * 7K250 120GB * T7K250 250GB * HIS X1900XTX IceQ3 Turbo ~ WaterCooled * Asus DRW-2014L1T * Logitech Z-5500 Digital & X-Fi XtremeMusic * HP LP2475w * ASUS TVFM-7135 * Thermaltake Armor & Corsair HX520W *
WorkStation1: * iMac 7.1 * Intel C2D T7300 * 3GB DDR2 1066 * 22" iMAC 1680 x 1050 * ATI Radeon HD2600 256 * WD 3200 AAJS * OPTIARC AD-5630A *
WorkStation2: * C2D E8400 * Asus P5E3-WS-Pro * 4x1GB DDR2 1066 * nV Quadro FX 570 * WDC WD2500AAJS * HL-DT-ST GSA-H58N * FSP 400-60HLN *
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Já jsem svůj komentář smazal proto, že jsem ho po napsání chtěl editovat aby dával větší smysl, ale to nejde, tak jsem ho zkopíroval, doplnil, repostnul a ten původní smazal. Ten druhý mi ale smazal někdo z redakce a nemusím snad zdůrazňovat, že ono doplnění nebylo o žádné vulgarity.

Čili gratuluji k odvedení pozornosti mimo diskutovaný problém. Obviňte čtenáře, že si sami cenzurují diskuze, to bude nejlepší řešení.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ja nic nikam neodvadim, ja rikam, ze tretinu smazanych komentaru si smazali uzivatele sami. To je fakt. Nektere pripady jsou jako u tebe, tam je to OK. Nektere jsou jasna provokace, napsali provokativni komentar a pak sup s nim pryc a vztekat se na forum. Staci se do toho vypisu podivat. Vic ja vlastne resit nemuzu, nejsem v HR oddeleni PCT.

Za sebe: Jinak ano, tvuj komentar podruhe smazal bandita, proc a co z toho bude nebo nebude musi poresit nekdo vic kompetentni ve vedeni redakce nez jsem ja, jako autor bych nechtel cist, ze jsem nekde neco opsal, na druhou stranu to vypada, ze v novince opravdu byla chyba, tys na ni poukazal a pan autor, cili mam dojem Krteq, mel najit odvahu priznat chybu a opravit to, bandita to nemel mazat, ale spis tu novinku opravit, pokud chybu videl.

Sharker: ano, tak to nez uderi poledne bude, nechal jsem to jeste par hodin aktivni, aby se nezacalo rikat, ze jsem si to vymyslel.
Burn in hell.
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

No promiň, ale práce novinkářů se asi jiným slovem než "opisování" charakterizovat nedá, zvlášť když ani u takových témat jako spekulace o GPU není aplikováno žádné kritické myšlení a je to převzato z původního zdroje beze změny. Velkou část mých novinek jsem taky opsal (taky co vymýšlet u zpráv typu "firma XY uvedla motherboardy XYZ" + fotka, parametry) a nepřijde mi to jako urážka.
Btw autorem novinky byl Vojtěch Lank, ne Krteq.
mel najit odvahu priznat chybu a opravit to, bandita to nemel mazat, ale spis tu novinku opravit, pokud chybu videl.
Já bych to pokládal za samozřejmost, ale u vás je bohužel samozřejmý ten opačný postup.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Teuzz píše:Ja nic nikam neodvadim, ja rikam, ze tretinu smazanych komentaru si smazali uzivatele sami. To je fakt. Nektere pripady jsou jako u tebe, tam je to OK. Nektere jsou jasna provokace, napsali provokativni komentar a pak sup s nim pryc a vztekat se na forum. Staci se do toho vypisu podivat. Vic ja vlastne resit nemuzu, nejsem v HR oddeleni PCT.

Za sebe: Jinak ano, tvuj komentar podruhe smazal bandita, proc a co z toho bude nebo nebude musi poresit nekdo vic kompetentni ve vedeni redakce nez jsem ja, jako autor bych nechtel cist, ze jsem nekde neco opsal, na druhou stranu to vypada, ze v novince opravdu byla chyba, tys na ni poukazal a pan autor, cili mam dojem Krteq, mel najit odvahu priznat chybu a opravit to, bandita to nemel mazat, ale spis tu novinku opravit, pokud chybu videl.

Sharker: ano, tak to nez uderi poledne bude, nechal jsem to jeste par hodin aktivni, aby se nezacalo rikat, ze jsem si to vymyslel.
Okay, ono by bolo fajn to tam aj niekde uviest ze od 3.1 2010 je nemoznost editacie mazania skryvania proste akejkolvek upravy komentarov ci diskusie. Zasada 3x meriam a raz striham sa urcite rychlo ujme a clovek bude castejsie pouzivat funkciu "nahled" nez cosik odosle...
O kvalite diskusie ze co raz bolo napisane uz proste clovek nezmeni... verim ze to tiez urcite pomoze.. :mrgreen:

Ps:
Tak a cakam kym mi niekto z diskutujucih na magu zacne nadavat ze co za kravinu som to pre pana vymyslel, snad neskor tak po mesiaci dvoch ked si na o zvyknu niekomu z nich aj docvakne ze som mal pravdu :|

Mirek mi dneska nad ranom poslal SS kde mi slusne vysvetlil ze on udajne s tym mazanim nic nema a ze preco furt iba na neho a ci cosik proti nemu mam a nejake dalsie bla bla bla bla...
Aaaa ono fakt moja predtucha sa o5 potvrdila. Ten komentar ktory napisal Lukfi a bol mu zmazany zmazal kto ?
No predsa nas "oblubeny" Mirek Koci alias Bandita.... :stupid:
Tak a zase sa ta Mirek opytam WTF? Nieje ti to trapne takto klamat..
Mne by teda bolo.. :down:
.
.
.
Naposledy upravil(a) sharker dne ned 3. led 2010, 12:37, celkem upraveno 1 x.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Jen dukaz toho, ze nejsem v HR, mel jsem za to, ze to je jeden clovek, omlouvam se vsem zucastnenym.

Neni to samozrejme u NAS, ale u toho jedince a ja si troufam tvrdit, ze za to dostane vychovnou.

sharker: tos nevymyslel ty, to jen mne uteklo, ze ta komponenta je k uzivatelum az moc vstricna.
Burn in hell.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Okay .. :lol:
Takze svedomie mozem mat ciste nebude mi moct nikto nadavat ze som cosik menil, ale tak mozno impulz vznikol vdaka mne.. fajn som rad ze si ma z toho vyzul ;-)

Jirko, ten prispevok moj som editol na zaklade toho co si napisal o zmazani lukfiho komentara o ktorom sa tu seci 3-ja bavime....
Mozes to este raz prekontrolovat kym bol ten Lukfiho komentar pod tou novinkou gf 104... zmazany... :?
Je to skutocne tak a zmazal mu ho Mirek...
Nerad by som ho nepravom obvinil... :roll:
DIK :|
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ano, nebot V. Lank nema prava.

P.S.: Adminum: forum me porad odhlasuje, i kdyz jsem trvale prihlaseny...?

//edit Wilik - prispevek navracen do puvodniho stavu, proc te to odhlasuje nevim... v pripade zajmu je na to tema v sekci pro administratory.
Burn in hell.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Okay :mrgreen:

Proti Mirkovi nic nemam, ako osoba ci clovek mi nevadi.

Ale co mi vadi je jeho praca a to akym stylom ju robi a tie jeho male preslapy ktore ked sa zrataju....

Nechcem nikomu nic zle a ani tu niesom od toho aby som za niekoho rozhodoval ako a ci vobec bude Mirek potrestany.

No moj skromny nazor ktory v sebe jednoducho dusit nadalej nemozem, no a z mojho pohladu len tolko, ze pokial si Mirek nevstupi do svedomia a nezacne od znova nema v redakciii nadalej co hladat...

V realnom svete to funguje asi takto:
Priklad:
Kebyze ja pracujem takto vo firme kde pracujem a takto sa na mna moji obchodni partneri/zakaznici stazuju tak tam uz niesom a som bez roboty. :!:

Holt ale tu na PCT platia asi ine pravidla...

Dnesna doba je zla a clovek by si mal preto svoju pracu vazit a robit vsetko preto aby tii kvoli ktorym ju robi boli maximalne spokojni.

Ked to tak nieje tak holt nech si za to ten clovek pekne ponesie zodpovednost...

To je asi vsetko co som mal na srdci...

Mirek nech mi prepaci ale musel som
:x
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Ruku na srdce, stěžuje si < 20 lidí a čtenosti díky Mirkovým novinkám stoupá. To je to kritérium, které nám říká, jak se na to kouká celek. Když je to taková žumpa, proč to čtete? Protože vás to baví. Když to nebudete číst, redakce to uvidí a nebude to publikovat...

Je to jak to kdysi říkal Železný s Esmeraldou... všichni ji nesnáší, je to hrůza, ale každý ví, kolik ma José knfolíčků na košili.

Mirek slíbil, že se téma Fermi vyhne, pod ostatními jeho novinkami je klid, tak předpokládám, že to tady můžeme ukončit (ideálně lockem). Pokud chcete vidět někoho viset, tak pešek, jestli někdo dostane nějaký trest, tak interně.

sharker: rada do života, úprava tvých postů je děsná, nedá se to číst, jak je ten text rozlítaný.
Burn in hell.
sharker
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sharker »

Dik za radu do zivota :|
Preco to zamykat :?
Len nech to tu kludne ostane.
Ked zase dojde k nejakej issue, staci ju sem len pridat a bude sa to riesit.
Alebo nie a zamkne sa to tu a ked cosik tak sa zalozi zase novy thread ?
Pochopil som to spravne :roll:

//edit Wilik - promaz facilityho OT
nhkg
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nhkg »

Teuzz píše:... čtenosti díky Mirkovým novinkám stoupá. To je to kritérium, které nám říká, jak se na to kouká celek. Když je to taková žumpa, proč to čtete? Protože vás to baví. Když to nebudete číst, redakce to uvidí a nebude to publikovat...
Ona je ale otázka, proč to lidi čtou. Já tento web (kromě fóra) čtu pro zábavu, né pro informace. Prosím o co nejvíc novinek o Fermi od pana Kočího a Obra a nemazat diskuzi, vždy se rád pobavím!
Ve hrách mám nic Krišna, psáno: Krisna.
Lukáš V
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukáš V »

Sorry, že vytahuju starý thread, ale zajímal by mě jeden problém.

Pod jednou aktuální newskou by měly být 4 komentáře.
Obrázek

Na titulce pod perexem jsou už v závorce jen 2 a pod samotnou newskou už jen jeden komentář?

To je chyba redakčního systému nebo pozůstatky smazaných komentářů?
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... lock#16671
-HoNY-
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od -HoNY- »

Chápu, že někou vychování vesnického psa může imponovat, ale osobně si doprošuji toho, aby čtenáři nenadávali redaktorům. Každý takovýto útok bude bezmilosti mazán.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

2Lukáš V: když někdo zabalí nebo smaže komentář, jde s ním i podstrom a občas to blblo, snad jsme to vyřešili...
Burn in hell.
JSzu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JSzu »

Teuzz píše:2Lukáš V: když někdo zabalí nebo smaže komentář, jde s ním i podstrom a občas to blblo, snad jsme to vyřešili...
OT: Nemuzu rozbalit komentar, klikam na ikonu "Rozbalit komentář" a nic se nestane. Vyzkouseno na ciste Opere 10.10 a 10.61 + IE8.
Teuzz
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Teuzz »

Not a bug, feature.

//tedy alespon u tech co jsou zabalene redakci
Burn in hell.
JSzu
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JSzu »

Prihlaseni na to nema vliv?
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“