Teuzz píše:Ja nic nikam neodvadim, ja rikam, ze tretinu smazanych komentaru si smazali uzivatele sami. To je fakt. Nektere pripady jsou jako u tebe, tam je to OK. Nektere jsou jasna provokace, napsali provokativni komentar a pak sup s nim pryc a vztekat se na forum. Staci se do toho vypisu podivat. Vic ja vlastne resit nemuzu, nejsem v HR oddeleni PCT.
Za sebe: Jinak ano, tvuj komentar podruhe smazal bandita, proc a co z toho bude nebo nebude musi poresit nekdo vic kompetentni ve vedeni redakce nez jsem ja, jako autor bych nechtel cist, ze jsem nekde neco opsal, na druhou stranu to vypada, ze v novince opravdu byla chyba, tys na ni poukazal a pan autor, cili mam dojem Krteq, mel najit odvahu priznat chybu a opravit to, bandita to nemel mazat, ale spis tu novinku opravit, pokud chybu videl.
Sharker: ano, tak to nez uderi poledne bude, nechal jsem to jeste par hodin aktivni, aby se nezacalo rikat, ze jsem si to vymyslel.
Okay, ono by bolo fajn to tam aj niekde uviest ze od 3.1 2010 je nemoznost editacie mazania skryvania proste akejkolvek upravy komentarov ci diskusie. Zasada 3x meriam a raz striham sa urcite rychlo ujme a clovek bude castejsie pouzivat funkciu "nahled" nez cosik odosle...
O kvalite diskusie ze co raz bolo napisane uz proste clovek nezmeni... verim ze to tiez urcite pomoze..
Ps:
Tak a cakam kym mi niekto z diskutujucih na magu zacne nadavat ze co za kravinu som to pre pana vymyslel, snad neskor tak po mesiaci dvoch ked si na o zvyknu niekomu z nich aj docvakne ze som mal pravdu
Mirek mi dneska nad ranom poslal SS kde mi slusne vysvetlil ze on udajne s tym mazanim nic nema a ze preco furt iba na neho a ci cosik proti nemu mam a nejake dalsie bla bla bla bla...
Aaaa ono fakt moja predtucha sa o5 potvrdila. Ten komentar ktory napisal Lukfi a bol mu zmazany zmazal kto ?
No predsa nas "oblubeny" Mirek Koci alias Bandita....
Tak a zase sa ta Mirek opytam WTF? Nieje ti to trapne takto klamat..
Mne by teda bolo..
.
.
.