NO NAME - by GRIBO

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: NO NAME - by GRIBO

Příspěvek od gribo »

ja sem to odnesl do firmy ktera se specializuje na tento nastrik mam ten tmel poradne proschly asi mesic sem to nechal doma na topeni zadna vlhkost uz tam nebyla tak uvidim no
Piddas
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Piddas »

no čeče nechci tu roznášet nějaký fámy, ale mám dojem že o vlhkost tam vůbec nejde... spíš jen o ten tmel jako takovej, že prostě v tý teplotě vybublá.. nevim uvidíš sám ;)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

JJ uvidim chybama se clovek uci ..... :) aspon budu zase o neco chytrejsi
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Spatne zpravy dneska jsem tam byl a prej mam prijit ve stredu .....
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak kostra je uz doma zitra budu mit i bocnice dneska snytuju kostru a namontuju hardwarea vecer tu postnu foto
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nihilium »

Jsem na to zvědav, nenech nás čekat, btw je takový razantní modding provázen strachem že něco pokazíš ? jestli nejsem sám :)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak ja mam jenom strach ze dojdou prachy :-D :-D , ale zatim je to supr nastrik me vyjde v te firme celek asi na 300 sou tam fajn lidi a placaj tam ty ceny od boku takze obrazky:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Trochu se ty tmelene casti vtahly dovnitr ale vubec to nevadi kostra stejne nejde moc videt a prohlibinky jsou viditelne jen hodne z blizka je to velmi kvalitni nastrik a odolny za ty prachy to nikdy nenalakuje nikdo doma.....

BTW: ty kabely tam mam jenom tak to jeste musim prehodnotit jelikoz na hore bude jeste jeden vetrak protoze ten kit by se zase vtahl tak mi nezbude nic jineho nez tam dat jeste jeden FAN pro privod vzduchu...
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Jeste bych se chtel zeptat jestli ma nekdo doma soustruh na kov nebo v praci na nem pracuje , potreboal bych vysoustruzit z hliniku nozicky se zavitem , jestli je tu nekdo takovy co sleduje muj topic tak pls SZ.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Koukam ze fotky co sem udelal vcera se moc nepovedly tak jsem dneska dodelal bocnici a pridam lepsi fotky celku:
Bocnice ver. 1.3:

Zde je jiz nastrikana bocnice velice odolnou praskovou barvou...
Obrázek

Na vyrezavane casti jsem nalepil oboustranou lepici pasku , protoze jsem si vsiml ze pri namontovani plexiskla trochu odstupuje tak aby se pekne prilepil vyrez k plexisklu...
Obrázek

Prisroubovane a prilepene plexisklo ....
Obrázek

Po prisroubovani jsem z vnitrni strany na sroubky ktere precuhuji asi 3mm nasrouboval takove cepicky neco jak male maticky..
Obrázek

A zde je vysledek zatim jeste nemam nastrikany vrsek a predek taky jeste porad dodelavam hlavne v hlave vymyslim co jeste dodelat ale uz je skoro hotovo takze uz jenvysledne fotky :
Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Nihilium
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nihilium »

No, co na to říct, je to vcelku povedenej decentní moding jen to černý plexi se mě zdá trošku moc ,,černý,,
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Zdani klame kdyz na to sviti slunko z okna tak je to dost na fotkach tmave ale v realu je to uplne o necem jinem
Automat
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Automat »

Ještě vést kabely aspoň za deskou (nejlépe pro to udělat nějaký otvory) a bude to kus podstivý práce.
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

to se musim rozhodout jeste protoze se mi uz nechcou delat dury do toho ale asi mi nezbude nic jineho no uvidim az to bude cele jestli neco nevymyslim
4rtFamous
Nováček
Nováček

Příspěvek od 4rtFamous »

Je to pekne len ja by som volil asi "agresivnejšie" ventilatory. Velmi sa mi pači ten motív na bočnici 8-)
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

Ten zadní ventilátor máš špatně. Měl by jsi ho mít otočený obráceně, aby vzduch z case odsával a vyfukoval ho ven.

Máš to moc pěkné. :up:
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 9070XT Swift | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

No staci i cist ten text ventilatory budou XIGMATEKY svitici bile s oranzovejma lopatkama hned v prvni strance dole je obrazek jak sviti v noci a ty ventilatory sou tam jen pro predstavu PC dodelam behem dvou tydnu tak to ted bez nehotu chvilku vydrzim a nebudu ho stejne zapinat takze az mi prijdou nove ventilatory tak slibuju ze ho uz dam spravne
4rtFamous
Nováček
Nováček

Příspěvek od 4rtFamous »

Tak potom prepač samozrejme že som si to čital sledujem modding skoro od začiatku :D som nato zabudol že si o tom písal :oops:
jawakiller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jawakiller »

paradni to se mi moc libi
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak po delsi dobe zas pridam cast prace nevim co se stalo se serverem na kterej sem hazel obrazky psali ze meli vypadek ale ze secko zustalo tak jak je takze to asi nebyla pravda... :( co uz nejaky vikend to tam zas nahazim a poedituju to... ale ted uz k tomu co jsem zase dodelal ...

Asi pred mesicem se mi podarilo koupit extremne vybornou lcd obrazovecku s uhloprickou 6,5" vyborne rozlyseni 800x600 zvladne i vic ale pak je to bohuzel z duvodu maleho displeje samozrejme necitelna zalezitost ale tech 800na600 je paradni a vsechno jede krasne plynule nic se neseka proste bomba..

takze k displeji asi takto : Nejdriv jsem ho musel demontovat ze stavajiciho uchyceni....
Predni pohled na samotny display..
Obrázek
Elektronika..
Obrázek
Tady uz zacala demontaz..
Obrázek
Obrázek
Obrázek
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Dale jsem z plexi ktere jsem ohnul nejdriv do tvaru U udelal neco jako zasuvku do 5,25" pozice..
Uhnuti plexi:
Obrázek
Predkresleny tvar..
Obrázek
Vyrezavani..
Obrázek
Obrázek
Vyrezane a vypilovane otvory pro mechaniku a datovy a napajeci kabel na LCD..
Obrázek
Hotovo: vypilovano,vyrezabo...Nakonec jsem vzal vsechny hrany jeste papirem pod vodou takze jsou hezky hladke a leskle...
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Projekty“