Díky moc ten návod funguje.
Ještě se chci zeptat po instalaci mi zůstala složka windows.old tak jestli ji můžu smazat? A ještě mám tam dvě složky Program files a Program files (x86) kčemu je to tam dvakrát (když mám nainstalovaný 64bitový).
// Tak ten windows.old jsem odstranil přes vyčištění disku.
Naposledy upravil(a) pepablok dne čtv 8. dub 2010, 07:11, celkem upraveno 1 x.
Dobrý den, mám takový problém s instalací windows 7. Nejdříve to chtělo při instalaci ovladač od CD mechaniky. Toto jsem eliminoval instalací z prostředí windows XP jenže po zkopírování instalačních souborů a následném restartu se pc při náběhu dostává do modré obrazovky. Můj HW je: AMD Phenom 2 Quad-Core 965 3,4GHZ, DFI DK 790FXB-M2RSH, 2x2GBDDR2 800mhz A-Data Extreme edition, Grafická karta GTX 295, Enermax Modu2 525W, WD 2x250GB Raid 0, Mechanika DVD Sony Nec Optiarc 7173s, disketovka Sony, čtečka pamětových karet, chladič Thermalright Ultra 120 Extreme. Jen pro informaci instalace windows XP byla úspěšná a hraní GTA 4 taktéž. Děkuji všem za radu.
1. je to original instalacne medium?
2. nerob to z XP
3. zrus vsetky pretaktovania HW a agresivne nastavenia v BIOSe - Win7 je podstatne narocnejsi na stabilitu systemu, ako stare XP
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22 ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8 STEAM•uubuuW ... EVE Online•H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Ahoj, mám naistalované WIN7 32bit a chystám se na výměnu desky.... Poradí mi, někdo jaké drivery odinstalovat, abych nemusel instalovat windowsy celý znovu?
Je jasný, že je lepší instalovat celý widle znovu, ale momentálně nemám čas... až časem je přeinstaluju......
Procák a grafika zůstanou původní, ale bude to úplně jiná deska s jinou čipovou sadou.
Nainstaluj to cely znovu, widle to site prezijou, ale jejich zivotnost je cca. 2 mesice.
Imho se u Vista / 7 nemusi ovladce odinstalovat, jen se nahodi nove a pokud to bude chipset od stejneho vyrobce tak nemusis resit vubec nic, maximalne tak drivery na zvuzkovku sitovku (u desky od stejneho vyrobce bys asi neresil ani to)
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
Zdravim, mam originalni Win 7 Ultimate 64bit. Doted sem ho pouzival tak jak se nainstaloval a ted sem si instalci upravil pres vLite, jenom par veci, minimum co mi na Win 7 vadilo. Ale, kdys si to napalim, nabootujem tak mi pyta ovladac na DVD/CD. Myslel jsem si, ze sem toho moc odstranil ztoho vLite, ale pak, kdys jsem jenom na skousku odstranil jenom jazyky, hry, win media player tak i tka mi to nejde nainstalovat. Prekliknu hlasku Instalovat, vyberu jazyk a pak konec, pta to odemne ovladac na DVD/CD. Co mam delat ?
DNeska jsem instaloval WIN 7 všechno v pořádku až do konce instalace,potom restart pc a když nabíhalo pc už s WIN 7 tak začlo testování konfigurace pc nebo tak nějak to bylo prostě první start win 7 a po 5s cca testování konfigurace se pc restartuje¨, Prosím o nějákou raduu