Magazín - nazor na vyvoj

Zde budeme zveřejňovat, co se chystá v časopise - pište náměty, stížnosti, budeme se snažit vyhovět.
Odpovědět
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Re: Magazín spěje do kytek

Příspěvek od Fofrer »

Neresim noveho autora, ale ze zmizi za posledni tyden nekolik novinek - to uz je tedy zarazejici. :evil:
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

bubanek:vím že ty to víš :) Ale ostatní evidentně ne.
Fofrer:Wlkus se nevyjádřil - hádám tedy že je mu to jedno.Co na tom chcete dál řešit?
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

Ja uz nic, protoze to resime jen tady a dopady na magazin to stejne nebude mit. :x
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Osobně si myslím, že Kristián není OBR práce - že by to byl bandita je také nepravděpodobné. Pokud tedy nejsou nečekaně protřelí a nepočítali s tím, že si je já nebo někdo jiný zkusíme ověřit...
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

nevidany píše:Osobně si myslím, že Kristián není OBR práce - že by to byl bandita je také nepravděpodobné. Pokud tedy nejsou nečekaně protřelí a nepočítali s tím, že si je já nebo někdo jiný zkusíme ověřit...
Ach bože...no comment
Weslo: už se ti nedivím
nevidany
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od nevidany »

Ah Sry- koukám, že jsem zaspal v honbě za poznáním posledních pár postů díky nimž...

Edit:
No nic alespoň to vezmu s nadhledem. Měl jsem pravdu :lol:

//edit Wilik - promaz OT
janis
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od janis »

gejmer píše: Jinak "novinky" jsou něco jako rychlé zprávy a tak se k nim musí taky přistupovat.
Můžu chápat,že ve snaze být první web,na kterém to bude k přečtení,trochu zanedbám verifikaci a zveřejním fake nebo nepřesnost.Ale pak bych (být redaktorem) nedělal voly z čtenářů,kteří si "zprávu" stihli před stažením přečíst,nehrál mrtvého brouka a nedával trumfy zadarmo konkurentům,zpochybňujícím mou odbornost a důvěryhodnost.Holt bych poctivě přiznal,že jsem si naběhl,uvedl vše na správnou míru a omluvil se.A samosebou bych si zapamatoval,že každý zdroj by se měl před zveřejněním proklepnout - i novinka,alias rychlá zpráva má být zprávou (tedy skutečností) a ne výmyslem.Na to můžem zařídit rubriku "Vážně-nevážně".
Chybovat je lidský,na tom nic není - ale lakovat to narůžovo,dělat hluchoslepýho nebo rovnou lhát - to je slabota.
Snad se dotyční poučí,dají si pozor a PCT mag neztratí kontakt se špicí IT webů u nás - toho bych se osobně moc nerad dočkal: zvykl jsem si naň. :sad:
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Tomáš Šulc, který píše (kvalitně) i do HW rubriky Levelu, je aktivní pod nějakým nickem i tady na fóru?
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Kamikadze
Goldnoob team proud member!
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Tak uz odtahnul do pekel. :)) At ziji normalni recenzenti jako Kamikazde a spol.Magu to jenom prospeje..
http://obrovsky.blogspot.com/2010/03/za ... zijte.html
Mac...
Weslo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Weslo »

Bohužel už i OBR ... mě teda budou jeho recenze chybět. :|
AMD Ryzen 7 8700F 4100Mhz| XPG Levante X 240 | ASUS TUF GAMING B650M |64GB Corsair DDR5 5000Mhz | Gigabyte Radeon RX7600 16GB OC | 2x Samsung 980PRO 512GB + 2x2TB WDC WD20EZFX | Lian-Li O11 Dynamic Mini | Corsair SF-450 | 32" Dell S3222DGM | Synology DS223j + 2x6TB WD Red RAID1
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Mě se OBRův přístup moc nelíbil. Viz. jeho způsob recenzování: Mám gulftown a vy socky ne, tak vám napíšu recenzi, kde budu machrovat jakej jsem borec, že ho mám a vy budete hezky slintat. :roll:
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

recenze jo, permanentni bludy ne...

Nicmene je dost trapny, kdyz Fermi a podobny veci furt proziva jak malej jarda, pise o tom kazdej den a kdo pise neco jinyho tak mu evidentne dost lezi v zaludku a ted dela frajera jak ho to nezajima, ze to jsou ptakoviny pro decka apod...

Prijde mi to jak kdyz kluk dostane kopacky a pak kamosum v hospode vyklada jak se on s ni rozesel a blablabla.
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

axloth píše:Prijde mi to jak kdyz kluk dostane kopacky a pak kamosum v hospode vyklada jak se on s ni rozesel a blablabla.
...a teď bude cestovat aby si po zklamání v lásce vyčistil hlavu.
Jen další blázen, v bláznivém království.
Fofrer
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fofrer »

tak jsem si poplakal, ze je o OBRa (a pouze recenze) min.. a ted kde bude oslava? :lol:

Hlavne ze je celou dobu nad veci jak ted pise. hahaha
godlike
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od godlike »

Raoul Duke píše: teď bude cestovat aby si po zklamání v lásce vyčistil hlavu.
Zakladni pravidlo je OBRovi nic neverit.:)
Pokud se vrati z udajne cesty,mozna se vyleci z toho syndromu rozdvojene osobnosti.Zly OBR pise blogy a vsem nadava do dementu.Pise sproste PM gramatikou zaka 4te tridy.A hodny pise recence.
Mac...
heroik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od heroik »

Myslím, že po té aféře o Fermi už se to tu zlepší a nebude to (snad) taková žumpa apod. jak tu často někdo psával :)

mimochodem, OBR ma nahodou dobre recenze, ani mi při čtení nepřijede že je nějak zaujatý k některé značce nebo jinak nějak nadržuje.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Tak OBR a jeho rádoby recenze mi v žádném případě chybět nebudou :) . Podle mě to PCT jen prospěje..
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Blue Storm
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od Blue Storm »

kotas píše:Tak OBR a jeho rádoby recenze mi v žádném případě chybět nebudou :) . Podle mě to PCT jen prospěje..
jaké rádoby recenze? najdi mi aspoň v ČR/SK lepšího recenzenta

rozhodně je škoda, že Zdeněk končí...jeho recenze mi taky budou chybět
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

OBR to myslel asi dobře, ale psal takovým stylem, že mě jeho některé kecy vždycky odrazovaly číst dál, někdy jsem si fakt říkal, že by si s Hulánem mohly podat ruce..
Taky ještě to jeho mazání a upravování příspěvků, to mě dostalo úplně nejvíc, jak mám potom takovému člověku něco věřit.

Jsem rád, že už není v PCT, špinil, opravdu špinil PCT jméno, ať si jde psát jinam - za tím si stojím :!:

A nedalo by se říci, že psal vždycky popravdě, vím svoje...
Naposledy upravil(a) kotas dne stř 31. bře 2010, 20:17, celkem upraveno 1 x.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
Odpovědět

Zpět na „PCtuning - webový magazín“