já lituju všechny co to jen hráli, natož koupiliWoyta píše:Uprime lituju ty co si tu hru koupily. Je to nekvalitni kopie GTA3. Jediny co se mi libilo byly pekne velky mapy. I na Radeonech se to trha.
Driv3r !!
Moderátor: Baneshee
- dravgunov
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Konecne som to vyskusal......., grafika naozaj vyzera dost zvlastne ....., povedal by som ze je vzhlad sa podoba skor na hry spred 2-3 rokov....
... na tak ocakavanu hru je to naozaj bieda.....
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak i ja sem mohl vyzkouset tuto hru...
nastaveni 1024x768 vse ON a vse high jen AA OFF...obcas se snimkovac dostane az na 60fps ale drzi se kolem 30..
a kdyz narazim tak se mi to skubne na 15fps
Tak sem vypnul stiny ovsem ta hra bez stinu vypada jak doom3 bez stinu...no proste to neni ono...
Tak sem dal 640x480 a AA ...to uz snimky jsou na 50-60...taky nekdy na 15ti
ale uz je to hratelnejsi...ovsem ta grafika prapodivne...a ta hratelnost me nejak nechytla 
nastaveni 1024x768 vse ON a vse high jen AA OFF...obcas se snimkovac dostane az na 60fps ale drzi se kolem 30..
a kdyz narazim tak se mi to skubne na 15fps
Tak sem vypnul stiny ovsem ta hra bez stinu vypada jak doom3 bez stinu...no proste to neni ono...
Tak sem dal 640x480 a AA ...to uz snimky jsou na 50-60...taky nekdy na 15ti
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- eraser007
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak som to skusil osobne a pojdem v bodoch :
1. grafika - priserna, ale da sa to o vela zlepsit - v driveroch nastavte ANISO na 16x a ANTIALIASING na 4x - bude ovela lepsia, avsak problem s kratkou DRAW DISTANCE bude musiet vyriesit patch alebo komunita..
2. hratelnost - Undercover je fakt super, hlavne ta filmovost !
3.Nebojte sa 1. bodu, na (AthlonXP @ 2220mhz, 512ram a 9600xt) to bezi bez problemovo, len vypnut tiene a synchronizacie FRAMEov
1. grafika - priserna, ale da sa to o vela zlepsit - v driveroch nastavte ANISO na 16x a ANTIALIASING na 4x - bude ovela lepsia, avsak problem s kratkou DRAW DISTANCE bude musiet vyriesit patch alebo komunita..
2. hratelnost - Undercover je fakt super, hlavne ta filmovost !
3.Nebojte sa 1. bodu, na (AthlonXP @ 2220mhz, 512ram a 9600xt) to bezi bez problemovo, len vypnut tiene a synchronizacie FRAMEov
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
tak sem hral tedka chvilku demo... sem si rikal co proti tomu vsichni maj, ty filmecky sou fakt pekny
ale jak to moh nekdo tak zprasit? dyt i stromy ve flight simulatorovi vypadaj lip, a to sou 10000m pode mnou
ale asi sem vyjimka, kdyz se mi to neseka
//by me zajimalo kdo vymejslel default setup klaves, to je taky po_urveny ze to vic nejde
.. kdyz sem to poprvy videl tak mi to pripomnelo LS3D engine
//by me zajimalo kdo vymejslel default setup klaves, to je taky po_urveny ze to vic nejde
ASUS F3T
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem zkusil hrat s tim 16x AF a AA na rozliseni 640x480;medium vykreslovana vzdalenost---> prumer asi 45fps
Opravdu hrat se to da ale jak to vypada?
Zkusim jeste zvysit rozsliseni jak to bude vypadat....
Vubec nechapu jak to mohli vydat uz sem prisel asi na pet bugu a to sem to hral jen pul hodky
btw. LS3D engine byl v Mafii ze jo?
a tam to vypadalo mnohem lepe..
Opravdu hrat se to da ale jak to vypada?
Zkusim jeste zvysit rozsliseni jak to bude vypadat....
Vubec nechapu jak to mohli vydat uz sem prisel asi na pet bugu a to sem to hral jen pul hodky
btw. LS3D engine byl v Mafii ze jo?
a tam to vypadalo mnohem lepe..
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- martin2600
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
save
Jde v této hře v módu "Take A Ride" nějak uložit hra.
- Mawson
- Začátečník

- martin_CZ
- Začátečník

- Bydliště: 4. pilir Karlova mostu od Maly Strany..je tu nejake wifi, nez se zeptate :)
- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Tak jsem zkusil demo ... jak už bylo psáno výše, tak rozložení kláves v defaultu hrozný, grafika teda nic moc. V rozlišeních 640*480 a 800*600 to bylo dost hnusný a zubatý, takže jako první použitelné rozlišení se ukázalo 1024*768. Moje grafárna to ovšem tak trochu nepobírala, takže jsem musel vypnout stíny. Pak se FPS držely konstantně na hodnotách okolo 28. Navíc mi grafika přijde tak trochu "vyblitá".
Ovládání je takový divný, asi by mi chvíly trvalo, než bych si zvyk. Co je ale absolutně suxxx je výběr misí do dema. V obou dvou hned začíná honička, takže neni vůbec čas se nějak sžít s ovládáním. Střelba taky nestojí za nic ...
Tahle hra se prostě moc nepovedla ...
Ovládání je takový divný, asi by mi chvíly trvalo, než bych si zvyk. Co je ale absolutně suxxx je výběr misí do dema. V obou dvou hned začíná honička, takže neni vůbec čas se nějak sžít s ovládáním. Střelba taky nestojí za nic ...
Tahle hra se prostě moc nepovedla ...
Goldnoob team proud member!
- Orist
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- james.flashpoint
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
james.flashpoint píše:tahle hra by se daal aspon trochu hrtá, kdyby mi to neběželo 3fps :/ se sestavou v podpise!
- MYTH
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo ale Mafie byla alespon dodelanámartin_CZ píše:tak sem hral tedka chvilku demo... sem si rikal co proti tomu vsichni maj, ty filmecky sou fakt peknyale jak to moh nekdo tak zprasit? dyt i stromy ve flight simulatorovi vypadaj lip, a to sou 10000m pode mnou
![]()
a tohle se každýmu seká a některý mise až moc těžký
- dzungales
- Začátečník

Re: Driv3r !!
uz som ju dohral,ma to vela chyb,ktore je dost vidno hlavne na hratelnosti,nahanacky su len nahanacky,skoro nikdy toho dotycneho nechytite,lebo dej musi pokracovat tak, ze az ked on zastavi.skoro nikdy ho nedobehnete.ale inak nic moc 5/10 GTA foreverMrkvac píše:Jak se tesite na tuto hru mate nekdo neaky odkazy na scren or videa ?
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Diabol
- Nováček

-
Odstraneni sekani
Zdravím Vás a přejdu rovnou k věci. Cukání a trhání a sekání způsobuje, alespoň u mne, zvuk. Když jsem ho vypnul, tak to jelo v pohodě.
A tak jsem bádal co s tím je a přišel jsem na to, že když ve Windows v ovládacích panelech - zvuk nastavím pouze "stolní stereofonní reproduktory" tak ta hra jede úplně v pohodě i se zvukem!!
Mám SB Live 5.1. Ještě to jelo lépe s KX drivery!
Vyzkoušejte, třeba to bude ono.
P.S. neví někdo z Vás, jak udělat tu misi, která byla i v demu, a to to auto s bombou. Nevím, jakým způsobem mám donutit toho chlápka vedle mne, aby vyskočil.
Mějte se a díky za rady.
EDIT: Už jsem tu misi projel
!!
A tak jsem bádal co s tím je a přišel jsem na to, že když ve Windows v ovládacích panelech - zvuk nastavím pouze "stolní stereofonní reproduktory" tak ta hra jede úplně v pohodě i se zvukem!!
Mám SB Live 5.1. Ještě to jelo lépe s KX drivery!
Vyzkoušejte, třeba to bude ono.
P.S. neví někdo z Vás, jak udělat tu misi, která byla i v demu, a to to auto s bombou. Nevím, jakým způsobem mám donutit toho chlápka vedle mne, aby vyskočil.
Mějte se a díky za rady.
EDIT: Už jsem tu misi projel
Sempron 2400+ 1,667 GHz, Gigabyte 7VT600P-RZ, 2x512 MB Apacer 400MHz, GF MSI 5700 128-bit - nyní je tam GF6600 GT Leadtek AGP, HDD 40+80 GB ATA 100
- dzungales
- Začátečník

ja to sra**a,zahrat,mozno ani nedohrat a zahodit
CPU+FAN : E6600@Scythe Infinity MB : GA-P965-DQ6 rev. 3.3 F9 RAM : 2x1GB Corsair DOMINATOR DDR800 CL4 GPU : Asus X1950 256MB HDD : Seagate Barracuda 7200 250GB PSU : Seasonic M12 500W CASE : TT Aquila DVD : LG GSA-H42L LS MOUSE : RAZER Diamondback Plasma
- Kynio
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tohle je fakt mazec hra
kua tohle snad rozjede clovek aji na kalkulacce..nejlepsi na te hre sou ty chyby..kdy treba ukradnou auto a nez vlezu do auta tak auto uz jede =D nebo zniceho nic se auto propadne do zeme
pak narazi uprostred siroke silnice do NIC..proste narazi do NIC
jaa jen nechapu jak neco takovyho muzou udelat.Dyt to prece nemuzou vydat kdyz se to ani vpodstate neda hraat. zadni svetlo, napriklad bily kdyz auto couve, je proste videt ze se objevi nova textura(nevypada ani jak svetlo) kdesi na narazniku misto toho aby se roznulo opravdovy svetlo na zadku tam kde ma bejt
tohle je fakt hra za vsechny prachy..fakt je me moc lito tech lidi co si ju koupili za poctivy penize..ta hra cela jedna chyba
MB: ASUS P5Q Deluxe (bios 1611) CPU: Core2Duo E8400 3Ghz@3,6Ghz CHLADIČ: CM Hyper 212 GPU: Gigabyte ATI HD5770 silent RAM: 2x 2GB DDR2 Corsair DHX 800Mhz@1066Mhz (5.5.5.12 2,1V) HDD: SSD Crucial M4 128GB + WD 640GB AAKS + WD EARS 2TB + 2x Acutake Dark Disc 2 ZDROJ: Seasonic X-460 FanLess Gold DVD: DVD+/-RW Samsung SH-S223Q LS LCD: LG IPS226 (občas i telka Samsung F6740) OS: Win 8.1 AUDIO: AVR Onkyo SR-508 + set Jamo C405 a Asus Xonar DX (optika)