"
Jinak se proslýchají informace, že B3 revize jsou o něco lepší i pro OC...
Moderátor: Eddward
Hned jak koupím thermální pastu tak vyzkouším. Mám tu Sabertootha v revizi B2 i B3flanker píše: Jinak se proslýchají informace, že B3 revize jsou o něco lepší i pro OC...
lol, to mě pos.r. Díky za vazbu, toto by mě vůbec nenapadlo a myslím, že dnes problémy s jednotlivými chování CPU vs nastaveními BIOSy vs bugy jsou čím dál složitější na zafixování. A6 zas osadím Maximusku na benchtable, tak tento postup zkusím taky.Zamek píše:No jeste ze jsem zkousel pokus/omyl. Vyresilo to dat polozku Internal PLL Overvoltage na Disabled ! Nevim, jaky to ted bude mit vliv na me dosavadni male OC (45x 100, 1.304V), ale doufam ze zadny.
PLL Overvoltage” option in BIOS. Note - Sleep/Hibernate will not operate properly due to Intel Specsflanker píše:lol, to mě pos.r. Díky za vazbu, toto by mě vůbec nenapadlo a myslím, že dnes problémy s jednotlivými chování CPU vs nastaveními BIOSy vs bugy jsou čím dál složitější na zafixování. A6 zas osadím Maximusku na benchtable, tak tento postup zkusím taky.Zamek píše:No jeste ze jsem zkousel pokus/omyl. Vyresilo to dat polozku Internal PLL Overvoltage na Disabled ! Nevim, jaky to ted bude mit vliv na me dosavadni male OC (45x 100, 1.304V), ale doufam ze zadny.
Kód: Vybrat vše
http://www.youtube.com/watch?v=lajZi-JAFXA&feature=relmfu
Nejsem si jistý, ale OC profily by měly zůstat i po aktualizování BIOSu.dzefo píše:daju sa nieako zalohovat profily v biose ked idem updatnut bios? ja na to nemozem prist ved aj moj stary striker vedel zalohovat profily na usb kluc.