Two worlds

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

OK, díky moc... Já jen, že mě loadingy štvaly v Oblivionu (začátek LOAD, město LOAD, jeskyně LOAD, zpátky do přírody LOAD,...) a docela se mi líbil Gothic, že loadoval jen na začátku (i když to drbání během hry ten loading vynahradilo :) )
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

tak to se u téhle hry neboj,loading když už jsou tak trvají tak vteřinu :)

já mám lvl 37, kolik vy? hra mě pořád strašně baví,vypadá to na nejlepší rpg roku,ono jich asi ani moc víc nebude :)
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lOOkIN »

ChrastyII píše:tak to se u téhle hry neboj,loading když už jsou tak trvají tak vteřinu :)

já mám lvl 37, kolik vy? hra mě pořád strašně baví,vypadá to na nejlepší rpg roku,ono jich asi ani moc víc nebude :)
Mě Two Worlds taky moc sedlo, aktuálně pouze lvl 25, ale to jen díky tomu, že nemám čas...Jinak bych ho už dohrál :D Netroufnu si tvrdit, že je to best RPG roku, Gothic 3 mě taky bavil (a loading a cukání naopak nevadilo, protože téměř nebylo), ale další RPG, co vyšly nebo vyjdou, nemohu soudit... :)
MB:MSI Z68A GD65 CPU: i5 2500K@4,3 GHz Cooler:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x4GB DDR3 Vengeance Low profile@1600 MHz VGA:Palit GeForce 460 GTX 2 GB @ Scythe Setsugen 2+Akasa Apache Black HDD:OCZ Vertex 2 60 GB, Samsung F3 1000 GB DVD+-RW:Lite-On iHAS524 ZDROJ:Seasonic X-660 W CASE:Fractal Design DEFINE R2 Myš:Microsoft Wireless Desktop 3000 Bluetrack Monitor:Samsung Syncmaster 2032BW
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

Ja mam lv. 26. Kuzla nepouzivam, len cisto rezba s poriadnym obojrucakom. Len by ma zaujimalo ze mam uz aspom 15 nepouzitych skill pointov a neviem kde a ako si mam odomknut dalsie skilli. Viem ze ma to ma naucit nejaky typci ale neviem kde.
Takisto neviem ako si nahadzujem skilli na pouzivanie na dolnu listu... a ani predmety.
Inak je to pecka... lubi sa mi moc.
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lOOkIN »

Fe3C píše:Ja mam lv. 26. Kuzla nepouzivam, len cisto rezba s poriadnym obojrucakom. Len by ma zaujimalo ze mam uz aspom 15 nepouzitych skill pointov a neviem kde a ako si mam odomknut dalsie skilli. Viem ze ma to ma naucit nejaky typci ale neviem kde.
Takisto neviem ako si nahadzujem skilli na pouzivanie na dolnu listu... a ani predmety.
Inak je to pecka... lubi sa mi moc.
Seznam trenérů nalezneš zde, hezká mapka s trenérama je tady, zatím nedodělaná.
MB:MSI Z68A GD65 CPU: i5 2500K@4,3 GHz Cooler:Noctua NH-D14 RAM:Corsair 2x4GB DDR3 Vengeance Low profile@1600 MHz VGA:Palit GeForce 460 GTX 2 GB @ Scythe Setsugen 2+Akasa Apache Black HDD:OCZ Vertex 2 60 GB, Samsung F3 1000 GB DVD+-RW:Lite-On iHAS524 ZDROJ:Seasonic X-660 W CASE:Fractal Design DEFINE R2 Myš:Microsoft Wireless Desktop 3000 Bluetrack Monitor:Samsung Syncmaster 2032BW
Fe3C
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Fe3C »

lOOkIN píše: Seznam trenérů nalezneš zde, hezká mapka s trenérama je tady, zatím nedodělaná.
Vdaka moc
AMD X2 5000+, 2x1 GB DDR2 800 , Asus M2N SLI Deluxe, Asus GF9600GT, SB Audigy 4
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

Nějak se mi nedaří aktivovat portály, nevěděl by někdo? Díky
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

udělal jsi už quest pro toho mága hned vedle Komoring Village(nebo jak se jmenuje ta vesnice na začátku)? :)
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

achjo, hra ktera pozaduje Windows Media Player... demence :stupid:

doufam ze to aspon bude stat za to :wink:
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

axloth píše:achjo, hra ktera pozaduje Windows Media Player... demence :stupid:

doufam ze to aspon bude stat za to :wink:
Ja pod tym Win kde mam hry WMP nemam a hra ide normalne...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
axloth
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od axloth »

me to porad padalo po tom uvodnim logu, az kdyz jsem nainstaloval WMP tak to ted beha
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lOOkIN »

mejla píše:Nějak se mi nedaří aktivovat portály, nevěděl by někdo? Díky
Portály se snad nemusí nijak aktivovat, stačí k němu přijít a zaktivuje se automaticky...Možná je třeba hned na začátku splnit první quest od toho mága, který je v první vesnici (aktivace portálu).

EDIT: Jsem dmt...Jak píše ChrastyII, splnění prvního questu pro mága v úvodní vesnici (celkem pak dá asi ještě dva questy-chce donést nějaké suroviny) bude pravděpodobně podmínkou pro aktivaci ostatních teleportů, protože po jeho splnění dostane hrdina tzv. "aktivační šutr" :D
mejla
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mejla »

jojo, tak to asi bude. Já sem pro něj ty questy zatím neplnil. Jen co dorazim domů, tak se na to mrknu. Jinak se mi zdá, že jako firemag jsem nesmrtelnej :( A to je docela škoda. Jedno kouzlo a nikdo se ke mě nedostane.
C2Duo 6300 (7*450),Gigabyte 965P-DS3 ,2*1024 MB Corsair,Sapphire 1950Pro 256MB,SATA WD 120+160+320Gb,LG H22L,Cambridge DTT 2200,IBM 21" P260,Leadtek WinFast PVR2000 /watercooled
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lOOkIN »

mejla píše:jojo, tak to asi bude. Já sem pro něj ty questy zatím neplnil. Jen co dorazim domů, tak se na to mrknu. Jinak se mi zdá, že jako firemag jsem nesmrtelnej :( A to je docela škoda. Jedno kouzlo a nikdo se ke mě nedostane.
Začal jsem používat Fire field, jak psal Snorgrind, je to fakt ultimátní kouzlo, až moc. Nikdo se k Tobě nedostane, ale hezký je, že si musíš dávat bacha a nehodit ho pod nohy sám sobě, smrt je okamžitá :-D Plánuju vyzkoušet jiná kouzla, fire větev je totálně přeboostovaná...V testování je aktuálně patch 1.4, tak snad se hra víc vybalancuje.
Sejmi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Inventář

Příspěvek od Sejmi »

Pařani potřebuju poradit, v inventáři jsou pod zbrání dva sloty a nemůžu přijit na co jsou, co do nich za předmět patří. Nevíte někdo???
Procesor: Intel Core 2 Extreme 3,27Ghz, Cooler by THERMALTAKE SONIC TOWER with Scythe 120mm, MB: ASUS P5N-E SLI, RAM: 2x1024Mb DDR800+ A-DATA Extreme edition, HDD: WD36,7GB SATA Raptor 10000rpm + WD7200 320GB,Samsung 500GB, Seagate 7200.10 500GB. Graf: Leadtek GF8800GTS@590/1800 , Zdroj: Enermax liberty 500W, Mechanika: Plextor DVD Slot-in , Case: CHIEFTEC, LBX-02B-B-B bigtower,
lOOkIN
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Inventář

Příspěvek od lOOkIN »

Sejmi píše:Pařani potřebuju poradit, v inventáři jsou pod zbrání dva sloty a nemůžu přijit na co jsou, co do nich za předmět patří. Nevíte někdo???
Další zbraně :wink:
Můžeš si je pak během hry přehazovat, podle toho jestli chceš mlátit obouručákem nebo třeba střílet z luku...
oyza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od oyza »

hele muzete mi rict co mate za nastaveni? me ta hra jede daleko hur nez oblivion a gothic3 a to sem mel 1650pro a jednojadro... fakt tuhle hru nechapu a grafika mi prijde pritom horsi nez u tech dvou...
AMD X6 1090T cooled by Thermalright Ultra 120 Extreme + Noctua, Asus M4A78T-E, 6G OCZ XTC Platinum, Toxic HD6870, SSD, Asus Xonar D1 - live at Spire Swordfin, powered by Enermax Liberty 500W. Viewed by EIZO 22" + 19" Dell.
MichiGen
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MichiGen »

Vyšiel dlhoočakávaný patch 1.4

Change log:
Pre aktiváciu bodov označených *) je treba začať novú hru (Main Menu ->Start New Game).
Použitie starých savov môže viesť k "neočakávaným následkom" a obmedzí funkcnost patchu v daných bodoch.

Balancing:

*) - Monsters strength and HP rebalanced
*) - Bandits strength rebalanced
*) - Bows strength rebalanced
*) - Melee combat weapons rebalanced
*) - Traps rebalanced
*) - Magic rebalanced
*) - Skills rebalanced
*) - Skill requirements rebalanced
*) - Equipment requirements rebalanced
*) - Weight rebalanced
*) - Objects stacking rebalanced
*) - fighting from horse - not so powerful
*) - Immunity added to some enemies (e.g. skeletons are immune for piercing and slashing, fire dragons are immune to Fire)

New features:

- Faster graphic rendering on nVidia Graphic Cards.
- Moving/selling multiple objects - with Left Ctrl pressed.
- Vit., Str., Dex., Willp. - timed potion effect displayed in inventory.
- Inventory space increased.
- New graphic settings added DOF, Horizon, water reflections, hit info, player info
- Bow auto aiming option added
- Magic aiming cursor visible even if attacking spell is not highlighted
*) - Killing NPCs inside houses - invisible for other NPCs
*) - 4 new armour sets added.
*) - More Animals in villages (hens, ducks, gooses).
*) - Magic shop near first teleport in Komorin.
*) - Brotherhood shop at Vesit Delurna Coral.

Fixed bugs:

*) - Soulpatcher gives more points than you actually have - fixed.
*) - Quest with Nellor - fixed
*) - Fariel is dying killed by spider.
*) - Death strike skill fixed.
*) - Guards harassing player after paying one of them with 30% - fixed
*) - torches stacking
- Many clipping bugs on various maps - fixed.
- Disarming arrow - crash - fixed
- Not working heavy maces -fixed
- Bombs explosions - fixed
- Horse behaviour - improved
- screens zooms while upgrading a skill
- game crash when buying spell card magic hammer and trying to add it directly to my active spell.
- If you set the spell bar focus to a defensive spell you can't use a hotkey of any offensive spell that needs a target because the char doesn't aim (and all the spells will hit the floor). It would be good if the cross-hair is always visible
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
ChrastyII
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ChrastyII »

omg!proč na tunu těch věcí potřebuju hrát od začátku?proč pro nové brnění,víc zvířat v městěch a podobných kravin musim hrát znova?mám už lvl 50,znova se mi to hrát fakt nechce :x
Lamont
Nováček
Nováček

Příspěvek od Lamont »

Parada nez my prijde ceska verze bude to uz pekne vychytany :D
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“