holoway píše:Okey, tvůj názor už vím a chápu jej, i když se s ním neztotožňuji.
Jen pořád nevím, co je myšleno tím výkonem v zátěži. Tam mi to přijde jako reakce na ten test na diit, který nechápu, takže pak koukni do toho jiného threadu, kde jsem ti napsal.
Jinak i přes o něco rozdílný náhled na věc mi diskuze s tebou dala hodně zajímavých podnětů, díky.
Tím výkonem v zátěži myslí reálnej výkon v provozu. Sandforce řadiče totiž data real-time komprimujou, což zkresluje výsledky a dává v mnoha benchmarkách naprosto úžasná čísla. Realita ale bejvá o dost jiná, v případě použití nekomprimovatelných, nebo částečně nekomprimovatelných (většina dat) dat padá výkon Sandforce řadičů citelně dolu, klidně o 50%. Padá nejen při zápisu ale i pak čtení v těch oblastech. + Sandforce řadiče jsou známé problémy s kompatibilitou.
Problém s OCZ agility je ten, že je to naprosto nekvalitní produkt. Ty pády výkonu a degradace lze citelně ovlivnit použitím kvalitních modulů. Třeba červenej Corsair Force GT je možná nejrychlejší Satové SSD na trhu. Ale do Agility se používaj strašně shitózní moduly , jeho výkon jde hodně rychle do kytek + je to velice poruchové SSD. A tím nemyslím nekompatibilitu, ale to že prostě opravdu chcípaj. OCZ je fakt hodně nečestná firma, s tim zatajováním problémů a později i podvody s různými pamětmi na SSD se stejným značením a drasticky jinym výkonem, to je prostě čistej podvod a od takovejmhle firmám zisk nedělám, už jejich Ramky byly hrozný, SSD jsou taky. Ano zezačátku to byli velcí průkopníci, přinesli první Indix Barefoot based SSD ala první použitelnou konkurenci Intelu, ale pak už to s nima šlo z kopce až z toho udělali frašku kde vařej peníze.