Vyber 10" tabletu
Moderátor: CageJ
- Lutrak
- Začátečník
-
Re: Dobry a levny Tablet.
trochu te nechapu... poslu odkaz na konretni pristroj a ty me odpoviš ..
Všechny jsou dobry ..
Už tomu přestávám rozumet a jestli se ptas na cenu stači otevřid hned prvni odkaz kde je napsana cena pristroje tak je asi jasne že o 10.000 drazzsi nechcu.
Všechny jsou dobry ..
Už tomu přestávám rozumet a jestli se ptas na cenu stači otevřid hned prvni odkaz kde je napsana cena pristroje tak je asi jasne že o 10.000 drazzsi nechcu.
- LukášST
- Začátečník
-
No protože Ti není moc rady...
Tak si za 4tis kup co uznáš za vhodný, jelikož za 4tis se toho moc kvalitně pořídit nedá..
Doporučuju přidat pár tisíc a koupit něco lepšího. Hlavně co bude mít kapacitní displej..
Tak si za 4tis kup co uznáš za vhodný, jelikož za 4tis se toho moc kvalitně pořídit nedá..
Doporučuju přidat pár tisíc a koupit něco lepšího. Hlavně co bude mít kapacitní displej..
- gck23
- Začátečník
rezistivni display je na tabletu fakt na prd, za tyhle penize nic kloudnyho neporidis, imho nejlevnejsi pouzitelnej tablet je Acer Iconia A100 za cca 6500
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
- Mr.Nigga
- Středně pokročilý
Taky se přimlouvám za ten Acer. Zajdi si do nějaké větší prodejny elektra (Proton, Electro World a podobné), kde tyhle levnější tablety (GoGen, Sencor, Goclever, Umax...) mají a ozkoušet si jej. Většinou to nestojí za nic a budeš si vyčítat, že jsi nepřiplatil za něco lepšího - nebo ti to bude opravdu vyhovovat a ušetříš
I'm living on reds, vitamin C and cocaine. Everything's a blur
- Dlabík
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pomuzete mi prosim vybrat tablet?
Osobně mám ten 4, Point of View Tegra, ale bez 3G a myslim že to je dost povedený kousek. Vykonostně je velice uspokojící a jestli vás 2 jádro na taktu 1Ghz v tabletu neuspokojí tak pak už nevim... Jinak ho můžu jenom doporučit.. Nevim co by jste chtěl vědět konkrétně tak se klidně zeptejte.
- damib
- Začátečník
Tablet čistě na Androidí paření
aHoj,
mohly bych se zeptat jaký je v podstatě nejlevnější a nejvýhodnější tablet s tegrou?
Mezi mé favority momentálně patří jen Motorola Xoom.
mohly bych se zeptat jaký je v podstatě nejlevnější a nejvýhodnější tablet s tegrou?
Mezi mé favority momentálně patří jen Motorola Xoom.
Sem o 150 killů dopředu !!!!!!!!!!
- Holda
- Středně pokročilý
Výběr tabletů pro studenty ZŠ
Ahoj,
dostal jsem za úkol vybrat 16 levnějších tabletů pro žáky ZŠ v rámci seznamování s moderní technikou (pak že ve školství nejsou peníze )
Požadavky jsou následující:
- 10" displej
- rozumně rychlé CPU
- GPS
- Honeycomb a ideálně příslib ICS
- vnitřní pamět alespoň 8 GB
- rozumná cena
Co jsem hledal, tak mám dva kandidáty Archos 101 G9 16GB a Acer Iconia Tab A500. Mezi nimi se ale nemůžu vůbec rozhodnout. Děti to budou mít na rychlý přístup k informacím (net), geografické hrátky (GPS, kompas) a na seznámení s tablety všeobecně.
K tomu si páni učitelé naporoučeli koupit 3 ks "trochu lepších" tabletů kvůli prezentaci No jsem jen zaměstnanec, tak ty nároky neřeším a dělám co se mi řekne
Osobně bych rád teda rád IPS displej, USB Host, možnost doku, HDMI a "prostě něco navíc" a přemýšlel jsem nad Samsung Galaxy P7510 TAB 10.1, Transformery, příp. Transformery Prime.
Dále rada z trochu jiného soudku, kde nakoupit. Peníze jdou z nějaké organizace, pro kterou netřeba výběrového řízení, zajímalo by mě, kde byste tuhle relativně velkou objednávku (limit 190000,- Kč provedli)
Díky za každou radu
dostal jsem za úkol vybrat 16 levnějších tabletů pro žáky ZŠ v rámci seznamování s moderní technikou (pak že ve školství nejsou peníze )
Požadavky jsou následující:
- 10" displej
- rozumně rychlé CPU
- GPS
- Honeycomb a ideálně příslib ICS
- vnitřní pamět alespoň 8 GB
- rozumná cena
Co jsem hledal, tak mám dva kandidáty Archos 101 G9 16GB a Acer Iconia Tab A500. Mezi nimi se ale nemůžu vůbec rozhodnout. Děti to budou mít na rychlý přístup k informacím (net), geografické hrátky (GPS, kompas) a na seznámení s tablety všeobecně.
K tomu si páni učitelé naporoučeli koupit 3 ks "trochu lepších" tabletů kvůli prezentaci No jsem jen zaměstnanec, tak ty nároky neřeším a dělám co se mi řekne
Osobně bych rád teda rád IPS displej, USB Host, možnost doku, HDMI a "prostě něco navíc" a přemýšlel jsem nad Samsung Galaxy P7510 TAB 10.1, Transformery, příp. Transformery Prime.
Dále rada z trochu jiného soudku, kde nakoupit. Peníze jdou z nějaké organizace, pro kterou netřeba výběrového řízení, zajímalo by mě, kde byste tuhle relativně velkou objednávku (limit 190000,- Kč provedli)
Díky za každou radu
.
- carl
- Začátečník
-
Re: Výběr tabletů pro studenty ZŠ
Osobne mi prijde jako opravdu strasny krok davat detem do rukou takhle drahe "zbytecnosti"...
Vzdyt za to by sla zaridit pocitacova ucebna nebo cokoliv jineho... Ale to je ted jedno...
Z tech dvou bych si vybral nejspis ten Acer. Jak dlouho by mely vydrzet ve skole?
Ty trochu lepsi... To bych asi bral ten Transformer.
Vzdyt za to by sla zaridit pocitacova ucebna nebo cokoliv jineho... Ale to je ted jedno...
Z tech dvou bych si vybral nejspis ten Acer. Jak dlouho by mely vydrzet ve skole?
Ty trochu lepsi... To bych asi bral ten Transformer.
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Point of View Mobii 10" s tegrou sice nemá vnitřní paměť 8GB a HC nebo IC bys musel přehrát, ale je to celkem dobrá hračka za dobrý peníze.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- Holda
- Středně pokročilý
To je problém škatulkování peněz. Škola prošla v létě modernizací počítačových učeben a sítě, k tomu dostala i PC do každé učebny a žáci několik netbooků. Již je zažádáno o projektory se Smartboardy a peníze na IT kupodivu stále jsou, ale jinde peníze chybí - osobně mi také hlava zůstává stát. Ale berte to prostě jako fakt.
Ve škole by měly vydržet samozřejmě co nejdéle, osobně tipuju, že tak 3-4 vyučovací hodiny denně poběží.
Ve škole by měly vydržet samozřejmě co nejdéle, osobně tipuju, že tak 3-4 vyučovací hodiny denně poběží.
Naposledy upravil(a) Holda dne stř 8. úno 2012, 15:32, celkem upraveno 1 x.
.
- Holda
- Středně pokročilý
Koukal jsem na ně, bohužel je problém s tím, že si nemůžu dovolit do těch věcí jakkoliv zasahovat mimo rozsah zárukykarf píše:Point of View Mobii 10" s tegrou sice nemá vnitřní paměť 8GB a HC nebo IC bys musel přehrát, ale je to celkem dobrá hračka za dobrý peníze.
.
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak já ti je s HC prodám třeba za 189 tisíc
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- Holda
- Středně pokročilý
Když mi dáš fakturu a záruku a nabídka bude výhodná, tak proč ne
.
- tx3rf
- Začátečník
-
x
Naposledy upravil(a) tx3rf dne ned 12. úno 2012, 17:31, celkem upraveno 1 x.
- Holda
- Středně pokročilý
Zcela nezavrhli, ale zásadním plusem pro Android je to, že správce sítě (čti já ) s ním celkem obstojně umí, kdežto s jablíčky se nemá moc v lásce
Pošli mi přes SZ nějakou nabídku a třeba se domluvíme.
Pošli mi přes SZ nějakou nabídku a třeba se domluvíme.
.
- gck23
- Začátečník
Kde koupit? Skusil bych se obratit na goldpartnery jednotlivych vyrobcu, nebo primo na ceske pobocky vyrobcu, jeste kdyz je to nakup pro skolstvi, tak se dostanes na jiny penize nez normalne.
kolik toho potrebujes kusove, ze bych se mohl zeptat naseho dodavatele, je goldpartner asusu
jinak archos bych asi vynechal, maj u nas strasnou podporu, manzelka ma Asus transformera tf101 a je s nim max spokojena, ja mam ipad 1 a taky si na nic nestezuju.
BTW skus se poptat v zakladni skole v Ceske Kamenici, maji tam na vyuku 24 ipadu, imho pro deti je ipad asi nejvhodnejsi, ze je na nej asi nejvic vyukovejch aplikaci, navic apple ted pripravuje interaktivni ucebnice
viz http://www.cnews.cz/ibooks-2-ucebnice-b ... k-monopolu
kolik toho potrebujes kusove, ze bych se mohl zeptat naseho dodavatele, je goldpartner asusu
jinak archos bych asi vynechal, maj u nas strasnou podporu, manzelka ma Asus transformera tf101 a je s nim max spokojena, ja mam ipad 1 a taky si na nic nestezuju.
BTW skus se poptat v zakladni skole v Ceske Kamenici, maji tam na vyuku 24 ipadu, imho pro deti je ipad asi nejvhodnejsi, ze je na nej asi nejvic vyukovejch aplikaci, navic apple ted pripravuje interaktivni ucebnice
viz http://www.cnews.cz/ibooks-2-ucebnice-b ... k-monopolu
Core i7 8700K, Asrock Taichi Z370, HyperX 16GB KIT DDR4 3333MHz CL16 Predator, Kingston A1000 960GB NVMe, MSI GeForce GTX 1070 GAMING X 8G, Be quiet! DARK BASE 700, AOC ag352UCG
- Holda
- Středně pokročilý
Mělo by to být celkem 20 kousků, resp. takový počet, co se vejde do 190000,-
Dokáže mi dát někdo kontakty na česká zastoupení Aceru a Asusu? Já to nejsem schopný najít
Dokáže mi dát někdo kontakty na česká zastoupení Aceru a Asusu? Já to nejsem schopný najít
.
- gck23
- Začátečník
http://www.firmy.cz/detail/655085-asus- ... mesto.html
http://www.firmy.cz/detail/1282196-acer ... atina.html
http://www.firmy.cz/detail/1282196-acer ... atina.html
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Pokud vím, ani jeden neprodává přímo, ale vždy přes velkoobchod.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
- gck23
- Začátečník
To je jasny, ale vzhledem k tomu, ze je to pro skolstvi, tak bych to skusil primo, kvuli tomu, ze si na tom ta znacka muze postavit PR a pustit to za nejakou dumpingovou cenu