flanker píše:Jsem na mobilu,ale zítra ti snad stihnu poradit:-)...

Moderátor: Eddward
flanker píše:Jsem na mobilu,ale zítra ti snad stihnu poradit:-)...
Inak nechapem co chces riesit s Turbom, ked si natvrdo zvysil nasobic. Ved turbo vtedy nefunguje a je logicke, ze ti zmeni turbo ratio na all cores.Dusan píše:Takze jsem vyzkousel potahnout cpu ratio,je zajimave ze v oddile extreme tweaker se po pretahnuti hodnoty cpu ratio 32 a vyse automaticky zmeni turbo ratio z Auto na all cores,potom dalsi vec,polozka pod cpu ratio, ve slozce advanced, Turbo ratio uz nejde zmenit na disable.Ale to nemeni fakt ze porad defakto presne nevim jakym zpusobem nejlepe taktovat tento procesor
Pozdě, ale přeceDusan píše:flanker píše:Jsem na mobilu,ale zítra ti snad stihnu poradit:-)...Dekuji se uz tesim,jsem proste z toho jelen
Vyhoď ten bastl co tam máš a hoď bloky na desku i na mosfety a nemůžeš mít problém!Tomco píše:Kludne sa moze ist aj na ultra high LLC avsak je treba to chladit. Tie obvody tam neskutocne pecu. Bez aktivneho ofuku je to do 3 min v PRIME95 totalne v prdeli a procik sa podtaktuje na 3.3 Ghz. S ofukom to chodi jedna basen.
Na začátku této stránky máš odkazflanker píše:to ale je myslím snad jen na zakázku, ne? Blok přímo na vrm Rampage IV? Nebo lze někde standartně zakoupit?