A koukám, že už je P8Z77-M BIOS 1102

Já bych hlavně potřeboval, aby se PCI slot začal chovat, tak ja má. Ale to se asi nestane

Moderátor: Eddward
ta mala mrdka chladic na cipsete hreje jak prasa.Toto riesenie je silne dementne korunovane push pinmy.Ako riesenie od gigabyte je 100x lespie t.j. rozmerovo velky nizky pasiv-placka nie tento vysmech o 3x3cm.volkovski píše:ASUS P8Z77-M-PRO - ako je to s teplotou chipsetu, predsa len tam ma taky mrnavy chladic
Je to s tym pasivom az tak zle? Lebo sa rozhodujem medzi M-pro a MSI z77A - GD 45. Na tej MSI su tie pasivy lepsie. To radsej pojdem do MSI, i ked ta M-pro ma zopar vlastnosti, ktore by mi na tej MSI chybali. Kolko stupnov ma ten cip pod tym pasivom v zatazi ? Z dlhodobeho hladiska to bude dost problem. Neviem sa rozhodnut co by ste poradili.martonelli píše:ta mala mrdka chladic na cipsete hreje jak prasa.Toto riesenie je silne dementne korunovane push pinmy.Ako riesenie od gigabyte je 100x lespie t.j. rozmerovo velky nizky pasiv-placka nie tento vysmech o 3x3cm.volkovski píše:ASUS P8Z77-M-PRO - ako je to s teplotou chipsetu, predsa len tam ma taky mrnavy chladic