CHASER aneb výborné zkrácení čekání na Half Life 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

ja sem ted v ty misi jak sem popisoval vyse, zkuste si zahrat Diablo 2 LOD na HELL, taky se najde malo konkurentu
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Na Chaserovi se mi líbilo, ze ma proste atmosferu, pribeh - človeka to pohltilo a šel jen dál a dál aby vedel co bude :) I grafika na svou dobu dost slušna, hudba to cely podtrhla .. proste dobrá prace :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

dohral si to ???? ja mam jednu horsi vzpominku, vylilo se mi kafe na klavesnici jak sem se lek kdyz si vzpomel na svoji minulost behem hry ........ :wink:
Procesor: AMD Athlon 2000 XP +, Pamět: 512 MB ram DDR, Harddisk: 80gb seagate, Grafická karta: Geforce FX 5500 128 MB (nvidia) ovladače 56.72 WHQL, Základní deska: Kudoz KT/600. Win Xp proff. SP 2, +navíc Back-UPS CS 350
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

ta hudba je uplne bez chyby, libi se mi dost,jako z nejakyho snu ...../ neni na to nejakej program je z ty hry vitipat a poslouchat je jako waw nebo mp3 ?
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

TotalTrum píše:dohral si to ???? ja mam jednu horsi vzpominku, vylilo se mi kafe na klavesnici jak sem se lek kdyz si vzpomel na svoji minulost behem hry ........ :wink:
Ty záblesky se vzpomínkama byly občas fakt dost o nervy :) Taky jsem se u toho parkrat lekl, pozdeji uz to spíš otravovalo - příbeh byl ale hodne slušnej, na FPS až moc :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

uz jsem asi v 70% hry.Panejo az to dohraju tak si dam 5minut ticha.To je fakt parba!!!
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Sentenced píše:
Ty záblesky se vzpomínkama byly občas fakt dost o nervy :) Taky jsem se u toho parkrat lekl, pozdeji uz to spíš otravovalo - příbeh byl ale hodne slušnej, na FPS až moc :)
Ty zablesky tam byli max. do 1/4 hry ...mozna i mene....pak mu vyoperovala toho spidera a bylo po nich? Takze jaka otrava?
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ManchesterUnited »

tuhle hru jsme s kamosema hrali spolu ve trech po multaku.... odcela dobry... chtelo by to aspon hrat 3 a vic proti sobe.... jinak singlak si du pustit az ted, ale jak ctu to tady tak me to bdue bavit... už se tesim :)
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tak jsem tu hru chtěl znova nainstalovat a dohrát, ale nemůžu jí do kompu dostat ... mám tu hru doma dvakrát z Levelu, cd i dvd verzi. Zkoušel jsem to klasicky přes autorun i setup, dvě různý mechaniky, nakonec jsem udělal i virtual cd, že to nainstaluju z kompu a nic :? Pokaždý se to hryzne ... až naposled mi to vyhodilo hlášku že to není platná aplikace win32 ...

Pamatuju si, že jsem s tim měl problém už kdysi,ale tenkrát se mi to povedlo.
Goldnoob team proud member!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Mtex píše:
Sentenced píše:
Ty zablesky tam byli max. do 1/4 hry ...mozna i mene....pak mu vyoperovala toho spidera a bylo po nich? Takze jaka otrava?
No nevim jak tebe, ale me to štvalo uz od druhyho levelu v tom meste :wink:

Obešel bych se tam bez toho, ale kvalitu hry to nesnižuje...

TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

lidi nevíte jak "vytípat" tu hudbu a posluchat ji jako waw ?
ja mam wawy z fallouta 1 a 2(ty hudby) a pustit si to na plno je docela husty
Mtex
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mtex »

Sentenced píše: No nevim jak tebe, ale me to štvalo uz od druhyho levelu v tom meste :wink:

Obešel bych se tam bez toho, ale kvalitu hry to nesnižuje...
No mne se to tam libilo, a kdyz ti zablesky prestali nemoh jsem si zvyknout.
AMD R7 9700X cooled by Noctua NH-D14, ASUS B650E Pro gaming, 32GB Kinstone 6000Mhz, RTX 5060Ti 16GB...
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nakonec jsem to nainstaloval ... dokonce i tu blbou misi pod vodou jsem zvládnul ... ale teď mám zase zásek. Jsem v tý misi v Rusku, je tam nějakej areál a já mám najít jakousi součástku do toho auta, ale absolutně nevim kde. Už jsem to tam všechno proběhal (všechny baráky tam vypadaj stejně a je h...o vidět kvůli sněhový bouři (nebo co to je) :(
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Thellwin píše:Nakonec jsem to nainstaloval ... dokonce i tu blbou misi pod vodou jsem zvládnul ... ale teď mám zase zásek. Jsem v tý misi v Rusku, je tam nějakej areál a já mám najít jakousi součástku do toho auta, ale absolutně nevim kde. Už jsem to tam všechno proběhal (všechny baráky tam vypadaj stejně a je h...o vidět kvůli sněhový bouři (nebo co to je) :(
Pokud mně paměť slouží dobře, tak by to mělo být snad v nějaký té hale normálně v regále, kde by to člověk asi logicky očekával... je ale pravdou, že u tohodle levelu jsem taky chvíli bloumal a tradičně střílel do vdzuchu :), než jsem přišel na to, jak dál..
show must go on..
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Taky bych to tak tipoval - po vystřílení jedný z garáží se to tam nekde klasicky válelo, nepamatuju se, ze bych se zrovna tady nejak zdržel.

Akorat si vzpominam, ze do jednoho podzemí se šlo pres strechu :oops: (zní to blbě) toho baraku uprostřed, ale už nevim jestli ta součastka byla zrovna tam.

TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

potreboval bych poradit, ted sem v ty misi pod vodou, jenomze vzdycky skoncim v jednom useku ze kteryho se nemuzu hnout, nemate na tutoi misi nejaky rady ?a uz sem za pulkou?
TotalTrum
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TotalTrum »

takze udelal sem tu vodu ale mam tedka hned 2 problemy, sem ted v rusku a mam otevrit tu branu, jemonze sněží i vevnitř ! a pak se mi to chvilkama spomaluje.Help
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Mám docela problém ... teď musím bránit nějakou bránu na Marsu, na sobě mám takovej divnej obleček s kulometem a raketometem. Jenže ta mise je nějaká nekonečná a já mám už strašně málo zdraví a brnění, takže pořád chcípám. Nedá se to někde doplnit ? (Musim říct, že ty mise na Marsu mě dost nebaví a momentálně to hraju spíš proto abych to dohrál :( )
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: CHASER aneb výborné zkrácení čekání na Half Life 2

Příspěvek od Paul »

Číst tenhle thread je hilarious.
Já teď Chasera hraju a je to ta největší, nejhorší, nejbolestivější a nejbrutálnější sračka jakou jsem měl kdy tu nečest hrát. Ale už to prostě musím dojet :twisted:

A jsem ve stejný misi kde to onehdá před 12 lety Thellwin zabalil...yeah..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“