Dishonored (PC/PS3/Xbox 360)
Moderátor: Baneshee
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý
Re: Dishonored (PC/PS3/Xbox 360)
Min spec:
Processor: 3.0 GHz dual core or better
Memory: 4 GB system RAM
Hard Disk Space: 9 GB
Video Card: DirectX 9 compatible with 512 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Sound: Windows compatible sound card
Recommended Spec:
Processor: 2.4 GHz quad core or better
Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Processor: 3.0 GHz dual core or better
Video Card: DirectX 9 compatible with 512 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Recommended Spec:
Processor: 2.4 GHz quad core or better
Video Card: DirectX 9 compatible with 768 MB video RAM or better (NVIDIA GeForce GTX 460 / ATI Radeon HD 5850)
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Crucial MX500 - 250GB + Kingston A1000 240GB NVMe; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jo, pojede v klidu. Ty oficiální nároky jsou mimo, píšou že nepodporuje XP a přitom to na XP jede.Logue píše:Ake su HW naroky ? Pojde to aj na starsich strojoch ako C2D 3,16, 4850 512 MB, 4 GB RAM ?
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- FragmeNT
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes sem Dishonored nainstaloval a na WinXP hra opravdu bez problémů běží. Nevíte, jak mám aktivovat Arcane Assassin DLC, na který jsem dostal v JRC kód? Nikde sem to nenašel a Steam píše, že žádný stažitelný obsah není pro tuto hru dostupný.
Sir_-_Death mýslím že na uvedené sestavě by to mělo běžet v poho, kdyžtak snížíš trochu detaily.
Sir_-_Death mýslím že na uvedené sestavě by to mělo běžet v poho, kdyžtak snížíš trochu detaily.
Asus ROG STRIX Z270F Gaming, Intel Core i7 7700K (4,8GHz) + Noctua NH-D15S, 16GB DDR4 Kingston HyperX Fury 2666MHz, SSD Kingston HyperX Savage 240GB, MSI 1080 Gaming+, LED monitor 27" BenQ EW2770QZ, Sound Blaster BlasterX G1 (USB), sluch. Beyerdynamic DT 880 (250ohm), Windows 10 Pro (1709)
- dexterav
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
normálne zadaj ten kod do steamu
STEAM/HRY/aktivovať produkt v službe steam
a naskočí ti okno pre vloženie kodu
STEAM/HRY/aktivovať produkt v službe steam
a naskočí ti okno pre vloženie kodu
Intel Core i9 14900kf@6/6,2GHz,Strix Z790 F, 2X24GB 7,2GHz CL32 GSkill, Asus TUF 4090 3/23GHz , H2O + Carbide 600Q,ROG-THOR-1600T, 10TB 850X, Topping D50s + A50s + T5, MPG 321URX QD-OLED, S23Ultra, ITX 13700k + 4070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- Frostys
- Začátečník
-
Tak už taky hraju. Mám za sebou první misi. Jako hra to vypadá pěkně, ale jsem zklamaný celkem chabou grafikou.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Paul
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mě přijde grafika supr:
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-121ytlvq.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-121u8xyq.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-121ytlvq.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-121u8xyq.png
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- iOioo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak grafika
niekomu padne do oka niekomu nie 
za mňa celkovo 10/10
tak dobrý single player som nehral ani nepamätám, väčšinou každý single prestanem hrať do 15min
ale toto mám po dohratí chuť pustiť znovu a prejsť to inak
a určite to prejdem ešte raz lebo som zvedavý či bude iný koniec keď tam nepozabíjam toľko ľudí 

za mňa celkovo 10/10
tak dobrý single player som nehral ani nepamätám, väčšinou každý single prestanem hrať do 15min

ale toto mám po dohratí chuť pustiť znovu a prejsť to inak

Intel i5 3570K @ 4,2GHz | MSI Z77A-G43 | 16GB DDR3 Kingston | GTX 760 OC | Corsair TX650 V2 | Kingston SSDNow V +200 120GB + 1TB WD Black | Zalman Z11 Plus | Benq GW2320 + Dell P2414H | Razer Abyssus + Razer Kabuto + Ozone Strike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
Intel i7 5775C @ 4,2GHz & NH-U9S | ASUS Z97M Plus | 32GB DDR3 Kingston | ASUS RTX 3070 | Seasonic M12II-520 | Crucial M500 120GB + Intel 535 480GB + 3TB WD RED | Fractal arc mini + 3xNF-F12 + 1x NF-A14 | Samsung C34F791 + BENQ XL2411P | ROCCAT® Kave XTD 5.1 + Asus Xonar DSX | Razer Mamba + Razer Destructor + Ozone Stike Pro mx red
- Pepa1
- Mírně pokročilý
-
naprostý souhlas, grafika je úplně mimo....takhle si AAA hru nepředstavuju...Frostys píše:Tak už taky hraju. Mám za sebou první misi. Jako hra to vypadá pěkně, ale jsem zklamaný celkem chabou grafikou.
edit\\tak zkusím nastavit grafiku dle fóra na steamu
Dishonored Graphics (TWEAKS)
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=2964837
více viz. uvedený odkaz....
edit 2\\ Tak mi to nepomohlo, a grafika je furt -10let dozadu....
edit3\\ Samozřejmě chápu, že hratelnost je důležitá, ale u AAA titulu by měla jít aspoň souběžně z kvalitou zpracování, nojono.... třeba bude časem nějaký high resolution pack, třeba nebude.... kdo chce hrát, tak si to stejně zahraje..

Naposledy upravil(a) Pepa1 dne ned 14. říj 2012, 16:51, celkem upraveno 2 x.
- durod
- Středně pokročilý
Mam odehranych asi 7h, napisu mensi dojmy. Grafickou stranku necham bokem, jde mi o hratelnost. Zde mam nejvetsi vytku, hra je prezentovana jako stealth, kdyz chcete ten nejspravnejsi konec, nesmite vrazdit. A to je tak trochu problem. Resp. neni, ale hra je pote hrozne monotonni, kuli nemoznosti pouzivat vetsiny cool vlastnosti a zbrani.
Zadne vybusne nebo zapalni sipky,zadne strelne zbrane, granaty, nebo ta brutal ziletkova past, jak je nakraji na 3 casti i 4 nepritele najednou.
Muzete pouzit jenom uspavaci sipky do kuse a vlastni ruce a to je malo, aspon nejaky spalek mohl byt. Proc nepridali nejake jine zbrane i pro ty , kdo hraje stealth? Nejaky ekvivalent k ziletkove pasti, uspavaci granaty atd?
Ad vlastnosti, z tech 6, muzete pouzit realne 3, ostatne vedou k zabiti, prcicem prvni tri vyuzijou i zabijaici.Takove hejno krys je brutal zabavna zaleztost , jak nepritele sezerou , nebo poryv vetru....
Ad vylepseni, na co mi je zvyseni vytality, kdyz nechci prijit do stretu s nepritelem?Adrenalin- efektivni zabijeni i 3 najednou mecem, proc nepridali , ze se vyuzije i pri stealt postupu- napr. skracenim doby omracovani? Stinove zabiti, kdy nepritel se zmeni v prach, taky nevyuzitelne....
Ad kostni amulety, dtto
Proto si hra nezaslouzi 9-10, kdyby konec nezalezel na poctu mrtvol, davam 95%, kombinace vsech uvedenych "negativ" delaji hru perfekte zabavnou , ruzne kombinace exekuci jsou paradni. Ale takhle?
//Pepa1
bUseMaxQualityMode=True musi byt False, jinak stratis stiny u non-static objects, precti jsi diskusi.
/// Jinak moc to nepomuze, h h*vna bic neupletes, hlavny problem hry jsou textury. Sweet FX1 + nvidia ispector, co jsem postoval jsou nejlepsi kombinace k vizualnimu zlepseni
Zadne vybusne nebo zapalni sipky,zadne strelne zbrane, granaty, nebo ta brutal ziletkova past, jak je nakraji na 3 casti i 4 nepritele najednou.
Muzete pouzit jenom uspavaci sipky do kuse a vlastni ruce a to je malo, aspon nejaky spalek mohl byt. Proc nepridali nejake jine zbrane i pro ty , kdo hraje stealth? Nejaky ekvivalent k ziletkove pasti, uspavaci granaty atd?
Ad vlastnosti, z tech 6, muzete pouzit realne 3, ostatne vedou k zabiti, prcicem prvni tri vyuzijou i zabijaici.Takove hejno krys je brutal zabavna zaleztost , jak nepritele sezerou , nebo poryv vetru....
Ad vylepseni, na co mi je zvyseni vytality, kdyz nechci prijit do stretu s nepritelem?Adrenalin- efektivni zabijeni i 3 najednou mecem, proc nepridali , ze se vyuzije i pri stealt postupu- napr. skracenim doby omracovani? Stinove zabiti, kdy nepritel se zmeni v prach, taky nevyuzitelne....
Ad kostni amulety, dtto
Proto si hra nezaslouzi 9-10, kdyby konec nezalezel na poctu mrtvol, davam 95%, kombinace vsech uvedenych "negativ" delaji hru perfekte zabavnou , ruzne kombinace exekuci jsou paradni. Ale takhle?
//Pepa1
bUseMaxQualityMode=True musi byt False, jinak stratis stiny u non-static objects, precti jsi diskusi.
/// Jinak moc to nepomuze, h h*vna bic neupletes, hlavny problem hry jsou textury. Sweet FX1 + nvidia ispector, co jsem postoval jsou nejlepsi kombinace k vizualnimu zlepseni
Naposledy upravil(a) durod dne ned 14. říj 2012, 10:11, celkem upraveno 3 x.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Riku
- Začátečník
to byla reakce na to video jak jsem dával?durod píše:kdyz budes vsechyn masakrovat, budes mit smutny konec
jinak mas to nejake hranate, nepouzivas AA? zapni aspon MLAA v hre, neni to az tak tragicke
to video jsem netočil já, to jsem jen dával příklad jak to vypadá s tou korekcí barev
pár screenů na srovnání
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-140r8dh9.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1406gfw0.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1404oe0s.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1401ndkf.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-140p6ej3.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1405hfzk.png
edit: tak jsem si pohrál s nastavením injectoru a vypadá to moc dobře

http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-141fqqsj.png
http://www.abload.de/img/dishonored2012-10-1414yo1l.png
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Vizi
- Začátečník
I když Dishonored nemá grafiku ala Crysis, tak mě doslova pohltil svou atmosférou, způsoby jak se dostat přes určitou lokaci a jestli za sebou nechat hromadu mrtvol či se proplížit bez povšimnutí. Po grafické stránce se mě hra zamlouvá, dalo by se vytknout nedostatečné textury apod. blbosti, ale nevím proč bych to dělal, dobře se bavím a to je to hlavní, co jsem od titulu očekával. Když o tom přemýšlím jsem rád za tuhle grafickou podobu, jelikož nemusím uvažovat, kde by se co dalo vylepšit a s tím jako např. u Skyrim, Crysis jsem dříve strávil pomalu více času než ze samotnou hrou z které jsem nakonec nic neměl.
S Dishonored jsem spokojen a přeji si jen více takových parádiček.
S Dishonored jsem spokojen a přeji si jen více takových parádiček.

CPU i5-8600K@4,8Ghz + Fractal Design Celsius S24 MB ASROCK Z370 Extreme4 RAM G.Skill 32GB 3200 Mhz VGA MSI GeForce RTX 2080 Ti Duke 11G zdroj Corsair HX1000 SSD Samsung 970 PRO 512GB M.2, NVMe + MX500 1TB HDD Samsung 3TB Audio Xonar Phoebus Case Corsair 500R Carbide Projektor Optoma hd141x + Jamo 5.1 surround
- durod
- Středně pokročilý
Riku, to je injector co jsi postoval? A co jsi v nem upravoval?
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
- Riku
- Začátečník
Jo ten, v settings jsem nechal zapnuté jen SMAA, Lumarsharpeen, HDR, vibrance , je to hned nahoře, jen změníš 1 a 0.
SMAA jsem zkusil nastavit na nejvyšší hodnoty co jsou napsaný a vypadá to asi stejně jako když to necháš, tak jsem to nechal na ty nejvyšší, ale ty když hraješ s SGSSAA tak to je asi zbytečný, mně to se supersamplingem jde na 30fps
Pak si tam dole nastavuješ hodnoty u každého, vibrance jsem dal na 0.6,
HDR
#define HDRPower 1.25
#define radius2 0.83
Sharpening
// -- Sharpening --
#define sharp_strength 0.90
#define sharp_clamp 0.035
// -- Advanced sharpening settings --
#define pattern 2
#define offset_bias 1.0
ale stále si s tím hraju, protože v každý lokaci to vypadá jinak, výhoda je že stačí si změnit nastavení v tom cfg a jen uložíš a přepneš zpět do hry, nemusíš jí vypínat, takže to je změněný během 10 vteřin a hned vidíš výsledek
edit: po pár hodinách hraní musím uznat že po dlouhý době zas dobrá hra, naposledy jsem tak propadl asi sleeping dogs.. hodně mi to připadá jak mix Half lifu, Bioshocku a Dark Messiah, ale to není vůbec špatný, naopak
SMAA jsem zkusil nastavit na nejvyšší hodnoty co jsou napsaný a vypadá to asi stejně jako když to necháš, tak jsem to nechal na ty nejvyšší, ale ty když hraješ s SGSSAA tak to je asi zbytečný, mně to se supersamplingem jde na 30fps

Pak si tam dole nastavuješ hodnoty u každého, vibrance jsem dal na 0.6,
HDR
#define HDRPower 1.25
#define radius2 0.83
Sharpening
// -- Sharpening --
#define sharp_strength 0.90
#define sharp_clamp 0.035
// -- Advanced sharpening settings --
#define pattern 2
#define offset_bias 1.0
ale stále si s tím hraju, protože v každý lokaci to vypadá jinak, výhoda je že stačí si změnit nastavení v tom cfg a jen uložíš a přepneš zpět do hry, nemusíš jí vypínat, takže to je změněný během 10 vteřin a hned vidíš výsledek

edit: po pár hodinách hraní musím uznat že po dlouhý době zas dobrá hra, naposledy jsem tak propadl asi sleeping dogs.. hodně mi to připadá jak mix Half lifu, Bioshocku a Dark Messiah, ale to není vůbec špatný, naopak

PS5 Pro | LG OLED CX55
- Swat
- Mírně pokročilý
Ta hra je naprostej unikát. První hodinu jsem si říkal, že jsem asi podlehnul reklamní masáži, že tohle mě bavit nebude, nicméně jsem jel furt dál, po třech hodinách jsem byl v tom. Těch možností je někde opravdu mraky, jak to projít a jak se se vším vypořádat. Je fakt, že primárně je ta hra vystavěná pro stealth hráče. Občas se něco nepovede, tak dojde na meč nebo na pistoli, ale jinak to jdu potichu a je to nehorázná zábava.
Dunwall jako takovej - nejdřív jsem si říkal, kde to proboha jsem, ale když jsem akceptoval celý to univerzum, tak zase dobrý. Nejvýstižnější mi přijde výraz retrofuturismus. Všichni v těch starejch hadrech, ale masivní využití elektřiny a dalších technologií - je to zajímavý. Grafiku bych si uměl představit jinou, někdy to nemá daleko ke komiksovýmu Borderlands, ale dá se na to zvyknout. Na druhou stranu to jede konstantně v 60ti fps a to se počítá, požitek ze hry je maximální. A znovuhratelnost je taky vynikající. Tohle se fakt povedlo.
Dunwall jako takovej - nejdřív jsem si říkal, kde to proboha jsem, ale když jsem akceptoval celý to univerzum, tak zase dobrý. Nejvýstižnější mi přijde výraz retrofuturismus. Všichni v těch starejch hadrech, ale masivní využití elektřiny a dalších technologií - je to zajímavý. Grafiku bych si uměl představit jinou, někdy to nemá daleko ke komiksovýmu Borderlands, ale dá se na to zvyknout. Na druhou stranu to jede konstantně v 60ti fps a to se počítá, požitek ze hry je maximální. A znovuhratelnost je taky vynikající. Tohle se fakt povedlo.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Jelikož město dělal stejný designer jako City 17 z HL2, tak z Dunwallu na mě dýchá prostě HL2 

- Swat
- Mírně pokročilý
Jo jo, taky jsem to četl. Je to tam znát. Já si to dovedu představit postavený na HL2 enginu. Ten engine mám prostě rád i poletech. Ono by člověk nevěřil, jak dovede navodit atmosféru např. "zabordelení" celýho prostředí. Např. ve F3 ta grafika nebyla až tak dechberoucí, ale někam jsem vlez a tam prostě bordel, krámy, všechno možný. Člověk se tim cejtí tak nějak víc obklopenej, mě to navozuje pocit, že jsem fakt v nějakym průseru, ze kterýho je třeba se dostat. V Dunwallu se to tak mísí, místy je to fajn, některý místa jsou prázdnější, ale to už jsem hnidopich. Celkově je to skvělý.Still.Lord píše:Jelikož město dělal stejný designer jako City 17 z HL2, tak z Dunwallu na mě dýchá prostě HL2
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Riku
- Začátečník
Ono mi to taky občas dost připadá jak source engine, kdybych nevěděl že to je na UE3 tak si myslím že to je fakt source, je to dost podobný TF2. Grafika mi stačí, vypadá to celkově dost dobře a jede to krásně.
Jinak ta hra mě uplně pohltila, první misi jsem hrál okolo 4 hodin, než jsem prolezl uplně každý kout.. a stejně jsem měl jen asi 3300 mincí z 3900 myslím, nechápu kde jsem vynechal mince, protože jsem to vše opravdu prolezl
Už se nemůžu dočkat až si dnes dám druhou misi..
ale hraju to stylem "Dunwallský masakr ala Corvo" ... stealth mě nějak nebaví, ty prvky že někoho zabiju ve stealth režimu nebo na něj skočím ze střechy jsou super, to využívám, ale i tak zabíjím všechno co se hejbne.. neskutečně mě to baví to likvidování lidí, doufám že budu mít hodně temnej konec
a určitě si to po dohrání dám znovu bez zabíjení, ta hra za to stojí
Jinak ta hra mě uplně pohltila, první misi jsem hrál okolo 4 hodin, než jsem prolezl uplně každý kout.. a stejně jsem měl jen asi 3300 mincí z 3900 myslím, nechápu kde jsem vynechal mince, protože jsem to vše opravdu prolezl

Už se nemůžu dočkat až si dnes dám druhou misi..
ale hraju to stylem "Dunwallský masakr ala Corvo" ... stealth mě nějak nebaví, ty prvky že někoho zabiju ve stealth režimu nebo na něj skočím ze střechy jsou super, to využívám, ale i tak zabíjím všechno co se hejbne.. neskutečně mě to baví to likvidování lidí, doufám že budu mít hodně temnej konec
a určitě si to po dohrání dám znovu bez zabíjení, ta hra za to stojí

PS5 Pro | LG OLED CX55
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Je možné že jsi vynechal obrazy na stěně... ty dávají po 300m. každý.. Ale vařím z vody 
Taky jsem jel stylem "texasský masakr"
) Zajimal by mě ten jiný konec,,,

Taky jsem jel stylem "texasský masakr"

- Riku
- Začátečník
Obrazy jsem taky bral, když jsem měl hotový všechny úkoly tak jsem chodil po celý mapě s dark vision a hledal vše co jsem neviděl jentak, moc to totiž nepoužívám, připadá mi to jak cheat, ale abych měl penízky tak jsem s tím na konci mise proběhl mapu 

PS5 Pro | LG OLED CX55
- Still.Lord
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Aha
Já nevěděl že to funguje i na tohle... Taky by mi to připadalo moc lehké, tak jsem DV nebral...