Counter Strike: Global Offensive

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Frostys
Začátečník
Začátečník

Re: Counter Strike: Global Offensive

Příspěvek od Frostys »

Může mi někdo říct, jestli se dá normálně střílet full-autem na střední vzdálenost? V CS 1.6 jsem byl zvyklej na to, že to šlo, ale v CS:GO mi přijde, že se ta zbraň chová pokaždé jinak a kulky lítají úplně všude. (Nebo mám spíš problém poznat, kam ty kulky lítají? :( )
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Jackiii píše:Ne, Kofis s nama nehral :) to bych si ho rozhodne pamatoval :)

2Riku: odkud znas HcRival? :)
Já to jméno odněkud znal a jediný jména co jsem si pamatoval v CS byli z HCrival, tak mě napadlo jestli tam nehrál taky :)
odkud asi ty lamo :lol:
PS5 Pro | LG OLED CX55
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Nikdy full auto, vždy jen 2-3 střely.
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Dobře. Však já se to full-auto naučím a pak vám ukážu! :)

Hoďte sem názvy nějakých serverů, na kterých hrajete a kde je max. tak 18 lidí, dobrý ping, normální de_ mapy a Competitive.
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

Me se CS:GO zatim docela libi, nahral jsem sice jen cca 4 hodiny, ale dojmy spise pozitivni, nez negativni. Jak uz bylo receno, takovy mensi navrat k 1.5 -1.6.
Ale zapomnel jsem to uplne hrat, takze docela laming :)
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

I ve hre jsou kulky tak videt jako na videich?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
Broxik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Broxik »

ano spousty kulek jde takto videt. Ale priznam se ze sem z te hry zmateny. Neprijde mi spatna ale proste nema to to kouzlo CS 1.6 to i ten source byl tomu blize. Nicmene aspon trosku zvedli grafiku a pridali par vychytavek takze na to prejdu. Molotov je totalni pecka =)
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Prijde mi ujety abych kulky z kalachu videl 8-)
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
gun-chan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gun-chan »

Jackiii píše:Prijde mi ujety abych kulky z kalachu videl 8-)
podla mna to neni ujete staci ked mas svetelne naboje a vidis kazdu strelu,ono ked strielas vnoci tak aby si videl kam ty to leti,ale zvycajne sa davaju kazdych 10nabojov 1 svetelny do zasobniku
sry za OT
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

No nevím. Já si žádných anomálií a viditelných kulek nevšiml. Naopak mám docela problém poznat, kam že mi ty kulky lítají.
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Mě se to libí a dobře se to hraje. :wink:
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mě se to líbí ale asi už to neumim... prostě si neškrtnu, v každý hře je někdo kdo sundá celej team pistolí když je oslepenej a bez nábojů
Riku
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Riku »

Já taky ne, občas se mi povede že za jedno kolo sejmu 6 lidí desertem, jindy si ani neškrtnu :)
Ale jakmile má někdo kevlara tak si neškrtneš pokud mu nedáš řepashot.. takže se tam hraje na hedky daleko víc než předtím se mi zdá
PS5 Pro | LG OLED CX55
LoCo99
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LoCo99 »

mě přijde že změnili chování zbraní oproti minulejm dílům, teda až na AWP :D... a nevim proč u AWP je za kill jen 50$ místo 300$
Frostys
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Frostys »

Jo, s 1.6 to má pramálo společného, ale i tak je to docela zábava. Trochu jsem testoval průstřelnost materiálů a zdí a jsem docela zklamaný. Samozřejmě v 1.6 šlo prostřelit skoro až absurdně všechno (o tom to však je), ale tady mi přijde, že prostřelit nejde nic a když jo, tak žádný dmg.
Jeltík
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jeltík »

AWM okleštili o výdělky kvůli řepákům, co si nebrali nic jinýho a akorát to kurvilo hru. Samozřejmě to má negativní dopad na lidi, co si na něj jednou za čas našetřej.
Jak už jsem psal dřív: konečně návrat k hratelnosti (relativně) ála 1.5, tam jak nedáš hlavu, tak jsi prakticky vyřízenej. Návrat skillerů na scénu, prosím :-D
Atapi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Atapi »

Tak jsem si tu slávu stáhnul a na první pohled jsou to vyhozený 3 stovky... :blee: Ale ještě že tam jsou achievements a how to play, to mi zachránilo den. Obrázek
Obrázek
fiLL-kiLL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fiLL-kiLL »

Zdravím, nevíte někdo jestli lze si vybrat před připojením do hry server, např. podle počtu hráčů, druhu mapy a tak? Tak jak u starého cska? Nebo tam jsou pouze ty naaranžovaný 5vs5 zápasy, které mi hra sama najde?

Jinak ke hře: Je to takový jak sem čekal. Tzn. lehké střílení, zbraně jsou příliš tvrdé a málo skáčou. Zabít někoho není moc těžké, kde se to hrabe na neposedné guny v 1.6 a nižších verzích, které člověk musel měsíce trénovat. Fullauty jsou sice nepřesnější, ale i tak to je spíše střílení ve stylu moderních fps než starých klasik. Vítám novinky v podobě nových granátů či statistik, ovšem te zeus gun si mohli odpustit. Na PG scéně tohle asi určitě neprojde. Awp je trošku oříšek, ten zoom je řádně zamlžený :-). No a postavy jsou v prostředí pochopitelně hůře vidět než ve starých dílech, což se muselo čekat. Bohatší design a lepší grafika vždycky přinese nějakou tu nepřehlednost.
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
goelr
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od goelr »

fiLL-kiLL píše:Zdravím, nevíte někdo jestli lze si vybrat před připojením do hry server, např. podle počtu hráčů, druhu mapy a tak? Tak jak u starého cska? Nebo tam jsou pouze ty naaranžovaný 5vs5 zápasy, které mi hra sama najde?
Vzdyt tam je normalni vyhledavani servru aj s filtrama...
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
Jackiii
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jackiii »

Hral sem o vikendu u bratra na nakym repa serveru dust2 a odchazel sem po pul hodine se skorem 20/2 :?
Trefoval sem hlavy ani nevim jak :lol: pritom ten zamerovac je tak zatracene hnusnej..
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“