Counter Strike: Global Offensive
Moderátor: Baneshee
- Frostys
- Začátečník

-
Re: Counter Strike: Global Offensive
Může mi někdo říct, jestli se dá normálně střílet full-autem na střední vzdálenost? V CS 1.6 jsem byl zvyklej na to, že to šlo, ale v CS:GO mi přijde, že se ta zbraň chová pokaždé jinak a kulky lítají úplně všude. (Nebo mám spíš problém poznat, kam ty kulky lítají?
)
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Riku
- Začátečník

Já to jméno odněkud znal a jediný jména co jsem si pamatoval v CS byli z HCrival, tak mě napadlo jestli tam nehrál takyJackiii píše:Ne, Kofis s nama nehralto bych si ho rozhodne pamatoval
2Riku: odkud znas HcRival?
odkud asi ty lamo
PS5 Pro | LG OLED CX55
- Mastodont
- Černá karta

-
Nikdy full auto, vždy jen 2-3 střely.
- Frostys
- Začátečník

-
Dobře. Však já se to full-auto naučím a pak vám ukážu! 
Hoďte sem názvy nějakých serverů, na kterých hrajete a kde je max. tak 18 lidí, dobrý ping, normální de_ mapy a Competitive.
Hoďte sem názvy nějakých serverů, na kterých hrajete a kde je max. tak 18 lidí, dobrý ping, normální de_ mapy a Competitive.
- goelr
- Začátečník

Me se CS:GO zatim docela libi, nahral jsem sice jen cca 4 hodiny, ale dojmy spise pozitivni, nez negativni. Jak uz bylo receno, takovy mensi navrat k 1.5 -1.6.
Ale zapomnel jsem to uplne hrat, takze docela laming
Ale zapomnel jsem to uplne hrat, takze docela laming
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
I ve hre jsou kulky tak videt jako na videich?
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
Car: Ford Focus 1.6i 16V 99'
- Broxik
- Začátečník

ano spousty kulek jde takto videt. Ale priznam se ze sem z te hry zmateny. Neprijde mi spatna ale proste nema to to kouzlo CS 1.6 to i ten source byl tomu blize. Nicmene aspon trosku zvedli grafiku a pridali par vychytavek takze na to prejdu. Molotov je totalni pecka =)
Okurek!
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
U toho se nedá honit, kdyby si aspoň sundaly ty nitě z řiti.
chronograph
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Prijde mi ujety abych kulky z kalachu videl 
MB: GB MA770 CPU: AMD Athlon II X3 440 3Ghz VGA: Sapphire AMD Radeon 5770 1024MB MEMORY: 2*2048MB 1066Mhz ZDROJ: Seasonic 400W HDD: 500GB Samsung HD502
- gun-chan
- Začátečník

podla mna to neni ujete staci ked mas svetelne naboje a vidis kazdu strelu,ono ked strielas vnoci tak aby si videl kam ty to leti,ale zvycajne sa davaju kazdych 10nabojov 1 svetelny do zasobnikuJackiii píše:Prijde mi ujety abych kulky z kalachu videl
sry za OT
gunchan bf3
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
gunchan bf4
shion(chan,tan,kun)mmorpg/mmo
http://steamcommunity.com/profiles/76561197980296429
- Frostys
- Začátečník

-
No nevím. Já si žádných anomálií a viditelných kulek nevšiml. Naopak mám docela problém poznat, kam že mi ty kulky lítají.
- Mastodont
- Černá karta

-
Mě se to libí a dobře se to hraje. 
- LoCo99
- Začátečník

mě se to líbí ale asi už to neumim... prostě si neškrtnu, v každý hře je někdo kdo sundá celej team pistolí když je oslepenej a bez nábojů
- Riku
- Začátečník

Já taky ne, občas se mi povede že za jedno kolo sejmu 6 lidí desertem, jindy si ani neškrtnu 
Ale jakmile má někdo kevlara tak si neškrtneš pokud mu nedáš řepashot.. takže se tam hraje na hedky daleko víc než předtím se mi zdá
Ale jakmile má někdo kevlara tak si neškrtneš pokud mu nedáš řepashot.. takže se tam hraje na hedky daleko víc než předtím se mi zdá
PS5 Pro | LG OLED CX55
- LoCo99
- Začátečník

mě přijde že změnili chování zbraní oproti minulejm dílům, teda až na AWP
... a nevim proč u AWP je za kill jen 50$ místo 300$
- Frostys
- Začátečník

-
Jo, s 1.6 to má pramálo společného, ale i tak je to docela zábava. Trochu jsem testoval průstřelnost materiálů a zdí a jsem docela zklamaný. Samozřejmě v 1.6 šlo prostřelit skoro až absurdně všechno (o tom to však je), ale tady mi přijde, že prostřelit nejde nic a když jo, tak žádný dmg.
- Jeltík
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
AWM okleštili o výdělky kvůli řepákům, co si nebrali nic jinýho a akorát to kurvilo hru. Samozřejmě to má negativní dopad na lidi, co si na něj jednou za čas našetřej.
Jak už jsem psal dřív: konečně návrat k hratelnosti (relativně) ála 1.5, tam jak nedáš hlavu, tak jsi prakticky vyřízenej. Návrat skillerů na scénu, prosím
Jak už jsem psal dřív: konečně návrat k hratelnosti (relativně) ála 1.5, tam jak nedáš hlavu, tak jsi prakticky vyřízenej. Návrat skillerů na scénu, prosím
- Atapi
- Začátečník

Tak jsem si tu slávu stáhnul a na první pohled jsou to vyhozený 3 stovky...
Ale ještě že tam jsou achievements a how to play, to mi zachránilo den. 

- fiLL-kiLL
- Začátečník

-
Zdravím, nevíte někdo jestli lze si vybrat před připojením do hry server, např. podle počtu hráčů, druhu mapy a tak? Tak jak u starého cska? Nebo tam jsou pouze ty naaranžovaný 5vs5 zápasy, které mi hra sama najde?
Jinak ke hře: Je to takový jak sem čekal. Tzn. lehké střílení, zbraně jsou příliš tvrdé a málo skáčou. Zabít někoho není moc těžké, kde se to hrabe na neposedné guny v 1.6 a nižších verzích, které člověk musel měsíce trénovat. Fullauty jsou sice nepřesnější, ale i tak to je spíše střílení ve stylu moderních fps než starých klasik. Vítám novinky v podobě nových granátů či statistik, ovšem te zeus gun si mohli odpustit. Na PG scéně tohle asi určitě neprojde. Awp je trošku oříšek, ten zoom je řádně zamlžený
. No a postavy jsou v prostředí pochopitelně hůře vidět než ve starých dílech, což se muselo čekat. Bohatší design a lepší grafika vždycky přinese nějakou tu nepřehlednost.
Jinak ke hře: Je to takový jak sem čekal. Tzn. lehké střílení, zbraně jsou příliš tvrdé a málo skáčou. Zabít někoho není moc těžké, kde se to hrabe na neposedné guny v 1.6 a nižších verzích, které člověk musel měsíce trénovat. Fullauty jsou sice nepřesnější, ale i tak to je spíše střílení ve stylu moderních fps než starých klasik. Vítám novinky v podobě nových granátů či statistik, ovšem te zeus gun si mohli odpustit. Na PG scéně tohle asi určitě neprojde. Awp je trošku oříšek, ten zoom je řádně zamlžený
Intel Core i5-14400F, GIGABYTE B760, 32 GB DDR3, GeForce RTX 5070 12 GB, HDD Samsung 3 TB SATAII, Fractal Design Core 3000, Logitech MX400, LG 23", Win 10 Pro
- goelr
- Začátečník

Vzdyt tam je normalni vyhledavani servru aj s filtrama...fiLL-kiLL píše:Zdravím, nevíte někdo jestli lze si vybrat před připojením do hry server, např. podle počtu hráčů, druhu mapy a tak? Tak jak u starého cska? Nebo tam jsou pouze ty naaranžovaný 5vs5 zápasy, které mi hra sama najde?
CPU: AMD RYZEN 7 9850X3D MB: ASUS ROG STRIX B650E-F GK: GAINWARD GeForce RTX 5080 Phoenix 16G RAM: Kingston FURY 32GB SSD: Samsung 850 PRO, Crucial M4 HDD: Seagate 8TB PSU: Seasonic Focus Gold 850W Case: Fractal Define R6
- Jackiii
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Hral sem o vikendu u bratra na nakym repa serveru dust2 a odchazel sem po pul hodine se skorem 20/2
Trefoval sem hlavy ani nevim jak
pritom ten zamerovac je tak zatracene hnusnej..
Trefoval sem hlavy ani nevim jak