Watch Dogs
Moderátor: Baneshee
- 0martas0
- Začátečník

-
Re: Watch Dogs
Tak teď mě naštvali, mohlo to být příjemné zkrácení čekání na GTA, ale aspoň, že bude AC ( snad!!! ). Kdo by to taky čekal, když dají na stejnej den vydání AC i Watch Dogs. Jinak by si mohli konečně weby uvědomit, že PC verze AC vychází až 22. listopadu a ne teď na konci měsíce, to jsou jen konzole.
http://www.zing.cz/novinky/17789/pc-ver ... je-ubisoft
Ať z toho není nakonec nějaká blbost, v tom Ubi jsou vážně pomatení.
http://www.zing.cz/novinky/17789/pc-ver ... je-ubisoft
Ať z toho není nakonec nějaká blbost, v tom Ubi jsou vážně pomatení.
- Blizzard
- Začátečník

-
jj, taky jsem pěkně naštvaný ... jsem to chtěl na vánoce, ty by byly propařené svátky 
- 0martas0
- Začátečník

-
Ale tak... AC, Batman, BF 4, NFS ... her bude dost...na tuto jsem se těšil, ale začínám mít čím dál víc pocit, že to bude blbost a trapas, kterej má jen spoustu reklam.
- Riku
- Začátečník

Taky mi to připadá jen jako další hra, kterou vyzkouším kvůli pěkný grafice a smažu.
PS5 Pro | LG OLED CX55
- jonasjag
- Začátečník

Hoši je to v pr*deli, odklad na jaro, a co jako mám přez vánoce dělat ? 
- Blizzard
- Začátečník

-
mně se na té hře hlavně líbí ta originalita zajímavý nápad na příběh.
0martas0: Z toho co jsi vyjmenoval je použitelné tak možná AC A Batman ...
0martas0: Z toho co jsi vyjmenoval je použitelné tak možná AC A Batman ...
- sefin
- Začátečník

-
přesun vydání až na jaro??
ale to AC nemyslíte vážně s tím listopadem že ne? Já si to před-objednal tím že si to na konci října zahraju.
no aspoň, že tam mám ještě k dohrání 2 části Tyranny of king Washington:-) (ale už jen 2 části
)
ale to AC nemyslíte vážně s tím listopadem že ne? Já si to před-objednal tím že si to na konci října zahraju.
no aspoň, že tam mám ještě k dohrání 2 části Tyranny of king Washington:-) (ale už jen 2 části
MB:AS Rock Z77 Pro 3 | CPU: Xeon E3 1230-V2 3,3GHz |RAM: Kingston HyperX black 8GB DDR3 1600 | GK: Sapphire R290 Vapor-X OC | PSU: EVGA SuperNOVA 750 G2 | SSD: Samsung 850 EVO 250GB + Kingston HyperX 3K - 120GB
- Blizzard
- Začátečník

-
- VinTer
- Začátečník

zdravím
chci se zeptat, na kolik si myslíte že jsou ty oficiální HW požadavky přestřelené nebo naopak přesné?
chci se zeptat, na kolik si myslíte že jsou ty oficiální HW požadavky přestřelené nebo naopak přesné?
MB ASUS B85 Pro - GAMER, GPU - AMD 7770, CPU - i5 4670K + SilentiumPC Fera 2, Enermax Pro 82+, RAM Corsair 8G 1600MHz, CASE SilentiumPC BRUTUS M23 Pure Black
- Ache
- Pokročilý

Jestli to bude vypadat jak na těch videích a screenech co jsou k vidění třeba na steamu, tak ty minimální požadavky bych asi fakt viděl jako opravdový minimum pro slušnou hratelnost. Je to pro next gen konzole takže jsou i logické.
Takovéhle minimální požadavky odpovídají tomu co umí PS4 a XBONE (hlavně co se týče možností operování z pamětí - obě konzole mají k dispozici 8GB).
Takovéhle minimální požadavky odpovídají tomu co umí PS4 a XBONE (hlavně co se týče možností operování z pamětí - obě konzole mají k dispozici 8GB).
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
Sound Blaster Z + EDIFIER S1000MKII + Beyerdynamic DT 990 | Seasonic X850 | Cooler Master HAF-X Nvidia Edition | MSI Optix MAG274QRF-QD Quantum Dot bestie
- VinTer
- Začátečník

tak s pamětí nemám problém, horší je to s tím ostatním vybavením čím disponuju 
MB ASUS B85 Pro - GAMER, GPU - AMD 7770, CPU - i5 4670K + SilentiumPC Fera 2, Enermax Pro 82+, RAM Corsair 8G 1600MHz, CASE SilentiumPC BRUTUS M23 Pure Black
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na hry je na konzolích volno pouze 4.5GB - a to se ještě sdílí mezi data a grafiku.Ache píše:Jestli to bude vypadat jak na těch videích a screenech co jsou k vidění třeba na steamu, tak ty minimální požadavky bych asi fakt viděl jako opravdový minimum pro slušnou hratelnost. Je to pro next gen konzole takže jsou i logické.
Na PC mám na hru 7GB data a 3GB grafiku, dedikovaně.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Ache
- Pokročilý

Na PCčku máš ale taky Ramku sdílenou pro data i grafiku.Paul píše:Na hry je na konzolích volno pouze 4.5GB - a to se ještě sdílí mezi data a grafiku.
Na PC mám na hru 7GB data a 3GB grafiku, dedikovaně.
AMD Ryzen 7 9800X3D | MSI X670 Tomahawk | 64GB DDR5 6000 cl30 | ASUS RTX 5070Ti prime | 500GB SSD (NVME) + 2x 3,84TB Micron 5300 PRO
- VinTer
- Začátečník

no, já se původně ptal hlavně proto, aby jsem zjisti zda mi to moje 4X jádro přetočené na 3GHz a mírně přetočená AMD 7770 utáhne...klidně se vším vypnutým a daným na maxi low ovšem ve 1080p
- 0martas0
- Začátečník

-
Ache: Jojo, tak 8 Gb už je dneska takový minimum pro lepší PC, spíš mám strach jak to bude dopadat s optimalizací na využití VRAM, viz. Thief. 
- _DAVE_
- Začátečník

Není to náhodou tak, že si umí grafika natáhnout textury přímo do VRAM?
Respektive musí být vždy kopie dat v RAM?
(je to jen dotaz)
Respektive musí být vždy kopie dat v RAM?
(je to jen dotaz)
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Na originu je teď deluxe verze za necelých 600Kč, instrukce zde
http://www.reddit.com/r/GameDeals/comme ... er_indian/
Koupil jsem to a hru mám v origin knihovně. Ale use at your own risk.
http://www.reddit.com/r/GameDeals/comme ... er_indian/
Koupil jsem to a hru mám v origin knihovně. Ale use at your own risk.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
- Blizzard
- Začátečník

-
Origin? Nemá to být přes Uplay?
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo, do uplaye se to přidá. Objevilo se mi to v origin knihovně, ale předpokládám že to tam pujde stáhnout a po spuštění se spustí uplay. A nebo mi to dá klíč kterej pak dám do uplaye.
Ale ta akce už skončila.
Ale ta akce už skončila.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Jo a mimochodem, Watch Dogs bude mít kokpity u aut - pujde jezdit z first person pohledu s incar pohledem. Ještě to v žádném traileru neukazovali, ale na twitteru mi to potvrdil creative director.