Samo ze by hodne věci vyresil SP, ale zase to ber z pohledu firmy
Moderátor: Loki5567
Samo ze by hodne věci vyresil SP, ale zase to ber z pohledu firmy
Nic z toho som zatial nepostrehol.Ingamacek píše:Neodladeny system
Odveci menu s nastaveniami, neprehladny system
Nefunkcny a nekompatibilny so vsetkym hw a aj novym
Uz jsem to napsal i vys, ze me to naopak pomohlo a byl to jeden z duvodu, proc jsem zmenu delal. Tim nechci rici, ze by nejaky problém s Win 8.1 a Wi-Fi nebyl, ale me to naopak vyresilo problém s Win 7. Kdybych mel nejaky vazny problémy, tak bych Win 8.1 opravdu nekupoval, neistaloval a nepridaval si tak praci a vzhledem k době jakou to mam, jsem na nic vaznyho nenarazil, krome klasických problemu s Creative u herního PC, který jsem musel resit dost nestandartne. To je jedina nekompatibilita, na kterou jsem narazil, coz je problém ovladacu a ne Windows jako takových. Dále ja na tom realne pracuju, protože mi to primarne dela peníze a nehodim si na to systém, který je horsi nez ten předchozí a pridelal by mi problémy. Masochista fakt nejsem.It's funny, I had the exact opposite experience. Windows 7 kept dropping my network connection, Windows 8.1 is rock solid.
coz je kardinalni nesmysl. Pokracuj v tomhle tonu a dostanes to varovani natvrdo.Nefunkcny a nekompatibilny so vsetkym hw a aj novym
Pak fakt není co řešit. Nahraješ Classic shell (a doladíš nastavení podle sebe) a máš UI jako ve W7 + k tomu získáš modernější systém který umí i lépe využívat HW, hlavně více jádrové procesory a HT...Jesper22 píše:Niekolko postov do zadu som spomenul , ze ho nebudem kupovat , ze ho budem mat free od znameho , preto som chcel vediet , ci sa mi to oplati , prejst s win 7 na win 8.1 ked ma to nebude stat ani 1€
Jesper22 píše:Kde sa da zohnat ten Classic Shell ?
Já třeba ještě pozoroval dost zásadní zlepšení v GTA4. Kvůli této hře sem dokonce měl HT pod vistou a sedmama vypnuté, neboť s HT padaly fps níže než bez HT - takže sem defakto měl i5Jesper22 píše:Takze s Win 8.1 bude moja i7 s HT uz konecne vyuzita. BF4 je asi zatial jedina hra kde je citit takyto markantny rozdiel vo vykone v ramci porovnavania OS W7 vs W8.1 ?
Ano - W8 už se samo stará o SSD - systém to vidí jako SSD:Jesper22 píše: Ma tento najnovsi OS od MS aj lepsiu podporuju SSD , ci tam netreba nieco tweakovat ako to je na W7 ?...
No mam 8.1 + ten media center - ten je úplně k ničemu pokud nepoužíváš WMC, ale licence byla v době upgarde z W7 na W8 free, tak proč si nenechat poslat klíčJesper22 píše:Ache aku mas verziu windowsu ? Mas tam aj ten Media Center ? Ak hej k comu toje dobre ? Co ten novy update , mal by to byt vraj SP ale oznacovane to je ako Update 1 , je system sviznejsi ? Aky program natu start ponuku este existuje okrem toho Classic Shell ? Windows je uz doma , je to PRO verzia x64 , rozmyslam kedy ho nainstalujem