DPC WATCHDOG VIOLATION W8
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- Relax10
- Červená karta
-
Re: DPC WATCHDOG VIOLATION W8
Dobře, zkusím to, díky
- MiliNess
- Začátečník
-
DPC_WATCHDOG_VIOLATION - VIOLATION zde má význam VYJÍMKA. WATCHDOG == hlídací mechanismus, který v tomto případě dohlíží na to, aby procesor neprováděl moc dlouho kód na úrovni DPC/DISPATCH nebo vyšší. Opravdu to vypadá na chybu v ovladači myši SAlpham64.sys nebo USB 3 ovladače EtronXHCI.sys.
Zde vyhledej svou myš a stáhni novou verzi ovladače. Nová verze ovladače pro USB 3 je zde.
Zde vyhledej svou myš a stáhni novou verzi ovladače. Nová verze ovladače pro USB 3 je zde.
- zigo
- Černá karta
-
Ale no tak, odborné vysvětlovaní názvů chybí snad není zapotřebí , stejně angličtina mu nic neříká. A jestli narážíte na můj výklad názvu chyby doufám, že trocha humoru nikoho neurazí. Hlavně, že je to vyřešené aspoň doufám. Každá pomoc se cení a odkaz na ty ovladače snad mu pomůžou
- Relax10
- Červená karta
-
S odborností na mě nechoďtě když jsem odinstaloval ten driver pro SS myšku, tak to frčelo normálně, zkusím stahnout nejnovější driver
- MiliNess
- Začátečník
-
Zkus. Jinak pokud nepotřebuješ nějaké speciální funkce myši, měl by stačit i ten standardní ovladač myši od MS.
- zigo
- Černá karta
-
Přesně tak , nechal by ten Ms driver který obsahuje os
- Relax10
- Červená karta
-
Ok, nechám to tak, speciální funkce zatím nepotřebuji, takže driver nemusím mít, díky všem moc za radu
- Relax10
- Červená karta
-
no on je problém i v ty myši, někdy zapnu PC a nefunguje, nebo pripojim sluchátka a taky nefunguje ...
- Hladis
- Moderátor
Tak se ji zbav. Ja s kvalitou Steelseries nemam dobry zkusenosti.