Half Life 2 - zkušenosti, rady, názory

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Ai disabled

Příspěvek od KOFis »

Dusan píše:Takze panove ai disabled kdy protivnici nereaguji na to ze tam po mape chodite jako vocasi resi pouze original verze a ponevadz jak vidim mate skoro vsichni piratskou crack verzi tak se nedivte ze tam mate to co tam mate a jinak ti co maji original verzi tak jako ja a predtim hrali piratskou tak jako ja si vsimnou ze protivnici maji uplne a to daleko ai na vyssi urovni v orig.verzi jak v piratske.Je to blbych 1290 kc za orig.ale stoji to za to :)
:baa: :stupid2: :oha:

ještě něco si obejevil genie? :-) tvou prvni pripominku by sis mel nechat pro sebe einsteine a tu druhou = hahaha, v piratske verzy je nizsi A.I. hahaha, to je pekna hlaska tak leda do microsoft propagandy... "cracovanim snizujete A.I. postav" :lol:
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Hamman píše:Pls poradte mam tady zasek , sice to bude neco primitivniho ale fakt nevim co mam delat :?
uz ses presto dostal???

jestli ne /i kdyz si to uz poradne nepamatuju/ di za nim negrem co stoji v pravo, ukaze ti neco na mape, ta mutantska tlama ti zatim primontuje ten laser gun na clun a pak teprv muzes jet.
Dusan píše: Kofis ted sem se musel zasmat musim trochu propagovat valve vim jiste ze si koupis original verzi kvuli cs source kdybych te neznal z cs a to sme si pro ti sobe parkrat zahrali zat cus a dobry skill :)
jo orig si asi fakt brzou koupim, hlavne proto ze v brne bydlim naproti JRC obchodu a nebavi me kazdy den chodit kolem vylohy s HL a nemit to doma :lol:
Naposledy upravil(a) KOFis dne pon 22. lis 2004, 21:11, celkem upraveno 1 x.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Promazán OT.

Reste tady hru a ne cracky a podobny veci - tenhle thread je o HRE Half Life 2 a o NIČEM jiným.

Další OT v tomhle threadu je bez vyzvaní za kartu...
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

tUrbine
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Ai disabled

Příspěvek od tUrbine »

Dusan píše:...mate skoro vsichni piratskou crack verzi...
tobe prijde HL2 aktivovanej skrze ATi kupon jako piratska verze??
Dusan píše:protivnici maji uplne a to daleko ai na vyssi urovni v orig.verzi jak v piratske
neverim
ASUS M2NBP-VM CSM - AMD Athlon 64 X2 4800+ EE@3,0GHz(240*12,5) + Box - Sapphire HD4850 512MB - 4x512MB DDR 800MHz A-Data - 19" ASUS MB19SE - Seagate 160GB - NEC ND-1300A - 400W zdroj
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

Tak mi tahle hra přišla včera večer domů a tak jsem se natěšeně pustil do instalace. Zalogování na Stream, v pohodě. Instalace na 5CD, v době DVD trošku 100let za opicema :stupid: , ale budiž. Ale po instalaci nastoupilo dekriptování souborů, které trvalo přes 2hodiny :evil: . To jsem myslel, že vyrostu. Po 2hodinách se mi spustila příprava na hru, taky přes net a to mi trvalo 30min. To jsem už ve 23.30 vypínal PC. Moje pocity ze hry: na to, že jsem si ji domu přinesl asi tak v 17.00 s pošty, sr**l jsem se instalací od 21.00 do 23.30, tak mi to příjde jako potrestání poctivých zákazníků. Ten kdo má crack, to má jednodušší, tak nevím, co tím pánové z Valve sledovali. Možná vybušit už z tak vyždímaných zákazníku co nejvíce. A co říkám na hru - nemůžu říct, protože jsem vystoupil z vlaku, dostal jsem obuškem po čuni a musel jsem jet do práce, abych napsal tenhle příspěvek :evil: .
Coolik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coolik »

Pomoooooooooc :( Stratila se mi ALYX :shock:
Obrázek
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

zkousels reinstal?
Dr.Evil
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Dr.Evil »

Čau, tak sem si to včera donesl, začal "instalovat" a při posledním kroku mě to napsalo že mě chybý nějakej autoexec.nt v C:\Windows\sytem32. Když sem se mrknul na otcův PC, tak ho tam měl, tak sem si ho od něj zkopíroval a už to jde. Nechápu jak mě mohl chybět. To jen tak, kdyby měl někdo stejnej problém.

Jinak hra se mě moc líbí, grafika sqělá, ale co mě fakt dostalo byla fyzika, do teď sem myslel že nejlepší má Max Payne2. Až do teď. Ať už jsem z práce doma a můžu hrát. Udělám si večer akorát malou přestávku v hopsodě na pár piv. Jinak se od toho nehnu.
CASE Fractal Design Define R5 PSU Seasonic M12II-620 Evo-620W MB ASUS TUF GAMING B550-PLUS CPU AMD Ryzen 7 3700X RAM 32GB HyperX Fury Black (2x16GB) DDR4 3200 VGA GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER GAMING OC SSD System ADATA XPG SX8200 PRO, M.2-1TB SSD1 Crucial MX100-256GB SSD2 Crucial MX200-500GB HDD WD Caviar Blue EX-1TB MONITOR Dell Alienware AW3418DW 34" SPEAKERS Logitech Z200 MOUSE ASUS Echelon KEYBOARD ASUS Cerberus Arctic HEADSET Kingston HyperX Cloud II OS Windows 10
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

HL3

Příspěvek od frost.silenec »

Co si myslite o pokracovani pecky HL2. Njaky novy info prej budou na E3 a hlavni hrdinkou ma bejt ALYX. Ale kdy to vyjde a co bude NEW to je opravdu zahada.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: HL3

Příspěvek od Coololooser »

frost.silenec píše:Co si myslite o pokracovani pecky HL2. Njaky novy info prej budou na E3 a hlavni hrdinkou ma bejt ALYX. Ale kdy to vyjde a co bude NEW to je opravdu zahada.
1) dle meho to nebude pokracovani ale spis datadisk (sami vime ze v 1cce jsme hrali pomalu aj za uklizeca)
2) pokracovani v roly alyx jenz svou "krasou" zastnilia uplne gordno je vice mene logicke
3)jen tak rychle to nebude, vzdyt se do obchodu zatim ani poradne nedostala hl2
0118 999 881 999 119 7253
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

tak hra celkem dobra dle meho nazoru, jen konec byl takovej divnej nemastnej neslanej a mohlo to bejt trosku delsi , doufam ze k tomu casem dodaj nakej MP strilet po sobe plechovkama by mohlo bejt este lespi nez kulovana v painovy :)
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Coolik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coolik »

Tak uz jsem to dohral,ale ten konec se me nelibi :( zvlast když ani nevim co G-Man rika :sad:
DIVAD
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od DIVAD »

dneska to zacnu poradne hrat,koupil jsem si origos a vadi me ze tam neni multiplayer :evil: :evil: :evil:
Coolik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Coolik »

Hehe videly jste toto ? :-D http://www.exithus.net/hl2.jpg doufam ze to tak nedopadne :oops:
Martin Veselý
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Martin Veselý »

DIVAD píše:dneska to zacnu poradne hrat,koupil jsem si origos a vadi me ze tam neni multiplayer :evil: :evil: :evil:
MP tam je i když formou CS. Ale souhlasím, že by bodl i v HL2.
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

RE: RE: HL3

Da da mas asi pravdu ze to bude datadsik. A hl2 si myslim ze nikdy neodzvoni. 8) Example: Podeviej se kolik lidi na netu este ted pari HL (ne CS) po netu a je to furt mazec.
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Coolik píše:Hehe videly jste toto ? :-D http://www.exithus.net/hl2.jpg doufam ze to tak nedopadne :oops:
GOOD. Opičák RULEZ :)
Tornquist
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tornquist »

Sentenced píše:Promazán OT.

Reste tady hru a ne cracky a podobny veci - tenhle thread je o HRE Half Life 2 a o NIČEM jiným.

Další OT v tomhle threadu je bez vyzvaní za kartu...
Sorry..

Jinac ted sem zase kousek hral a je to fakt mazec, atmosfera stoprocentni. ai_disable funguje v pohode...
Barton 2500+@3200+, Epox 8RDA3+, 512MB 450MHz A-DATA, Radeon 9800 PRO, 2x Hitachi 160GB SATA, AC 2TC, LG DVD-RW, Sunbeam Acryl case, Fortron 350W 12cm FAN, 3x zelenej Primecooler, Neonlight katoda zelená, Eizo L465, Intellimouse Explorer 4, reklamní podložka pod myš:o), UPC 12Mbit
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

frost.silenec píše:
Coolik píše:Hehe videly jste toto ? :-D http://www.exithus.net/hl2.jpg doufam ze to tak nedopadne :oops:
GOOD. Opičák RULEZ :)
ještě naznačte směr evoluce, zleva doprava nebo naopak? :lol:
mr_sheen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr_sheen »

Coolik píše:Tak uz jsem to dohral,ale ten konec se me nelibi :( zvlast když ani nevim co G-Man rika :sad:
takze asi tak...pro ty kteri chteji vedet co gman rika..prelozit si to uz musi kazdy sam:)
alyx: come on, gordon, we've got to get out of here. Maybe we still have ...
vybuch zastaveni casu prichazi gman..
gman: Time, dr. freeman?
It is realy that time again?
It seems as itf you only just arrived.
You've done a great deal in a small timespan.
You've done so well, in fact, that i've received some
interesting offers for your services. Ordinarily, i
wouldn't contemplate them. But these are
extraordinary times.
Rather then offer you the illusion of free choice,
i will take the liberty of choosing for you ...
if and when you time comes round again
I do apologize for what must seem to you an arbitary
imposition, dr. freeman. I trust it will all make sense
to you in the course of ... well ...
I'm really not at liberty to say.
In the meantime.
This is where i get off.
Sapphire Radeon NITRO RX 6800 16G OC Gaming + AMD Ryzen 7 5700X + Seagate FireCuda 530 1TB + Odyssey G50A 32 + ASUS ROG STRIX B550-A GAMING + Kingston Fury Renegade Black 32GB DDR4 3600 CL16 + Seasonic Focus GX-850 + Fractal Design Meshify 2 Compact
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“