-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Snad i 12 hodin :)
Vetsina lidi si nadelala vic acc, tak by se mel nekdo najit kdo by ho potencionalne mohl darovat/prodat :-)
Severy uz jedou, parim parim, je to supr :-)
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

Kojotik píše:Snad i 12 hodin :)
Vetsina lidi si nadelala vic acc, tak by se mel nekdo najit kdo by ho potencionalne mohl darovat/prodat :-)
Severy uz jedou, parim parim, je to supr :-)
uz jsou i jine servery ;), takze je me to jedno ale jestli by nekdo mohl pucit acc tak plz napiste ;)
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

No ja sem se tam regnul ale zadnej Key to po mne nechtelo :? teda.
a nemam to uplne dotazeny, dostanu ten key :oops: :oops: :oops: ....nebo ne ? :old9: :old9: :old9: :old9: :old9:
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Mohli by ste napsat co tam děláte! :x
Já mám jenom pos***ý GPRS na tom si nezahraju. :onfire: :x
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Kmonda píše:Mohli by ste napsat co tam děláte! :x
Co kdo kde dela :?
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Matias - Key si musel zadavat pri registraci, jinak si ji nemohl dokoncit :-) Kdyz uz acc mas, muze bejt jedno jestli si ten key psal nebo ne (urcite jo), pri pusteni hre to uz zadny dalsi key chtit nebude.
Kmonda - Lidi pisou ze to jdete hrat bez problemu i na GPRS, akorat nevim jak bys stahnul klienta :-)
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Tak na to mě dej link :lol:
S klientem by nebyl problém :wink: a s acc by byl velkej! Máte, dáte?? :?
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Tak já tedka fakt nevim jestli jsem tam ten key psal nebo ne :stupid: jsem magor,
nekde sem ho videl ale..,ta moje anglictina achjo no co kdyz tak ho nekde sezenu 8)
//uz mam 99% staženýho tak se uvidi 8), za chvily pisnu jestli to chce ten klíč nebo ne :|
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Heleee lidi vy jste me spatne pochopili :-)
To ani neni plnohodnotni KEY. Slo o univerzalni klic ktery mel kazdej stejny a vyplnoval ho pri registraci sveho beta uctu. Ted vam ten klic bude uplne k nicemu, pac registraci zrusili uz 12 hodin po tom co ji pustili. Vasa jedina moznost si je sehnat account (pokud ho nemate) od nekoho jinyho :-)
Ja zrovna 1 acc navyse mam, ale zatim si ho nechavam v zalohe kdybi se ozval nakej starej znamej, pockam 2-3 dny, pak vam ho dam (se dohodnete komu :-D )
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Kojotik píše:Heleee lidi vy jste me spatne pochopili :-)
To ani neni plnohodnotni KEY. Slo o univerzalni klic ktery mel kazdej stejny a vyplnoval ho pri registraci sveho beta uctu. Ted vam ten klic bude uplne k nicemu, pac registraci zrusili uz 12 hodin po tom co ji pustili. Vasa jedina moznost si je sehnat account (pokud ho nemate) od nekoho jinyho :-)
Ja zrovna 1 acc navyse mam, ale zatim si ho nechavam v zalohe kdybi se ozval nakej starej znamej, pockam 2-3 dny, pak vam ho dam (se dohodnete komu :-D )
Mneprosim prosim moc!!!!!!!!!!!! Sem zalozil tenhle dred tak :oops: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship: :worship:
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Jeste vseobecny dotaz, kdy ta Open Beta skonci, tj. kdu se rozjede WOW komerecne? Netusite?
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Minimalne tyden pojede, vic nez 2 asi ne.
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Dej ho Matiasovi :wink: ! On si ho zaslouží a byl celej rok hodnej :lol: :lol: :lol: ! Já o něj nemám zajem, moc bych si s GPRS nezahrál.
joXerus
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od joXerus »

presne. tak tyden...uz je to ozkouseny na US tak neni duvod aby to jel dyl jak dva tydny . . .
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

taky bych to tak videl, mj. uz mne 5 killnuli sem Lama nemate nekdo zkusenosti? jak pripojit se k CZ komunitě? nejakej prehlednej CZ Web na WOW? este sem toho moc neneasel.
// uz mám http://wc3world.wz.cz/uvod.htm :roll:
to kmonda: diky za gesto :)
Naposledy upravil(a) Matias dne pon 31. led 2005, 12:04, celkem upraveno 1 x.
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Heh nemas zac :-)
Skus se podivat tady - www.imperium.cz nebo www.mmorpg.cz , WOW sekce. I kdyz zatim v bete se moc lidi na serveru nedohadovalo. Nejvic Cechu hraje momentalne asi na EN PVP 26 servry :-) Ja sem na EN PVP 29, takze pokud se tam nekdo prida, muzete me v poho kontaktovat. Jmeno "kojot" , rad pomuzu :-)
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Kojotik píše:Heh nemas zac :-)
Skus se podivat tady - www.imperium.cz nebo www.mmorpg.cz , WOW sekce. I kdyz zatim v bete se moc lidi na serveru nedohadovalo. Nejvic Cechu hraje momentalne asi na EN PVP 26 servry :-) Ja sem na EN PVP 29, takze pokud se tam nekdo prida, muzete me v poho kontaktovat. Jmeno "kojot" , rad pomuzu :-)
Jaktože tam neběháš s ostatníma?
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Protoze sem zjistil az pozdejc kde je vetsina. Mel sem uz lvl 5 a nechtelo se mi ho mazat, ale par nas je i tady :-)
Kmonda
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Kmonda »

Aha, já jsem myslel že můžeš přenášet tvou postavu mezi servrama. Tak vykládej za co hraješ atd. Asi si myslíš že su :stupid: , ale já su úplnej závislák na RPG kor MMORPG, stahuju videa z WoW. A myslím že by to chtěli slyšet i ostatní co si nestihli udělat acc. Možná za chvílku budu mít 192kbit/s nebo když se bude dařit tak 320kbit/s.
Kojotik
Nováček
Nováček

Příspěvek od Kojotik »

Jasne, takze hrajeme to spolecne s bratrem (mame 2 pc) a je to opravdu skvely :-). Ja hraju za Hordu, Orc warrior, asi se budu specializovat na dual wield :-)
Bracha ted v bete jede shamana trolla :-).
Zatim jen pobehuje a zjistujeme nejaky lokace. Mozna by sme mohli psat kdyz neco zajimavyho najdeme ? Zejmena dungeony :-) Ja zatim nenasel nic..
Osobne sem hral uz hodne mmorpg (placenych i free) a muzu rict ze WoW je jedna z nejlepsich a to ji hraju jen chvyli.. zavyslost u me nastupuje az po 2-3 tydnech :-)
A co vy ostatni?
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“