-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- Kojotik
- Nováček
-
- KOFis
- Mírně pokročilý
- Matias
- Začátečník
-
- Kmonda
- Začátečník
-
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kojotik
- Nováček
-
Matias - Key si musel zadavat pri registraci, jinak si ji nemohl dokoncit Kdyz uz acc mas, muze bejt jedno jestli si ten key psal nebo ne (urcite jo), pri pusteni hre to uz zadny dalsi key chtit nebude.
Kmonda - Lidi pisou ze to jdete hrat bez problemu i na GPRS, akorat nevim jak bys stahnul klienta
Kmonda - Lidi pisou ze to jdete hrat bez problemu i na GPRS, akorat nevim jak bys stahnul klienta
- Kmonda
- Začátečník
-
- Matias
- Začátečník
-
- Kojotik
- Nováček
-
Heleee lidi vy jste me spatne pochopili
To ani neni plnohodnotni KEY. Slo o univerzalni klic ktery mel kazdej stejny a vyplnoval ho pri registraci sveho beta uctu. Ted vam ten klic bude uplne k nicemu, pac registraci zrusili uz 12 hodin po tom co ji pustili. Vasa jedina moznost si je sehnat account (pokud ho nemate) od nekoho jinyho
Ja zrovna 1 acc navyse mam, ale zatim si ho nechavam v zalohe kdybi se ozval nakej starej znamej, pockam 2-3 dny, pak vam ho dam (se dohodnete komu )
To ani neni plnohodnotni KEY. Slo o univerzalni klic ktery mel kazdej stejny a vyplnoval ho pri registraci sveho beta uctu. Ted vam ten klic bude uplne k nicemu, pac registraci zrusili uz 12 hodin po tom co ji pustili. Vasa jedina moznost si je sehnat account (pokud ho nemate) od nekoho jinyho
Ja zrovna 1 acc navyse mam, ale zatim si ho nechavam v zalohe kdybi se ozval nakej starej znamej, pockam 2-3 dny, pak vam ho dam (se dohodnete komu )
- Matias
- Začátečník
-
Mneprosim prosim moc!!!!!!!!!!!! Sem zalozil tenhle dred takKojotik píše:Heleee lidi vy jste me spatne pochopili
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- Kmonda
- Začátečník
-
- joXerus
- Začátečník
presne. tak tyden...uz je to ozkouseny na US tak neni duvod aby to jel dyl jak dva tydny . . .
ASUS P5E WS Pro || Intel Core 2 Quad Q93OO @ 3GHz + Xigmatek S 1284 || A-Data Vitesta Extreme Edition 8OO+ 4x1GB || MSI GTX28O Super OC [700/2300] || Seagate Barracuda 72OO.9 4OOGB SATA II || Enermax PRO82+ 425W || AeroCool BayDream + Noctua NF-P12
- Matias
- Začátečník
-
taky bych to tak videl, mj. uz mne 5 killnuli sem Lama nemate nekdo zkusenosti? jak pripojit se k CZ komunitě? nejakej prehlednej CZ Web na WOW? este sem toho moc neneasel.
// uz mám http://wc3world.wz.cz/uvod.htm
to kmonda: diky za gesto
// uz mám http://wc3world.wz.cz/uvod.htm
to kmonda: diky za gesto
Naposledy upravil(a) Matias dne pon 31. led 2005, 12:04, celkem upraveno 1 x.
- Kojotik
- Nováček
-
Heh nemas zac
Skus se podivat tady - www.imperium.cz nebo www.mmorpg.cz , WOW sekce. I kdyz zatim v bete se moc lidi na serveru nedohadovalo. Nejvic Cechu hraje momentalne asi na EN PVP 26 servry Ja sem na EN PVP 29, takze pokud se tam nekdo prida, muzete me v poho kontaktovat. Jmeno "kojot" , rad pomuzu
Skus se podivat tady - www.imperium.cz nebo www.mmorpg.cz , WOW sekce. I kdyz zatim v bete se moc lidi na serveru nedohadovalo. Nejvic Cechu hraje momentalne asi na EN PVP 26 servry Ja sem na EN PVP 29, takze pokud se tam nekdo prida, muzete me v poho kontaktovat. Jmeno "kojot" , rad pomuzu
- Kmonda
- Začátečník
-
Jaktože tam neběháš s ostatníma?Kojotik píše:Heh nemas zac
- Kojotik
- Nováček
-
- Kmonda
- Začátečník
-
Aha, já jsem myslel že můžeš přenášet tvou postavu mezi servrama. Tak vykládej za co hraješ atd. Asi si myslíš že su , ale já su úplnej závislák na RPG kor MMORPG, stahuju videa z WoW. A myslím že by to chtěli slyšet i ostatní co si nestihli udělat acc. Možná za chvílku budu mít 192kbit/s nebo když se bude dařit tak 320kbit/s.
- Kojotik
- Nováček
-
Jasne, takze hrajeme to spolecne s bratrem (mame 2 pc) a je to opravdu skvely . Ja hraju za Hordu, Orc warrior, asi se budu specializovat na dual wield
Bracha ted v bete jede shamana trolla .
Zatim jen pobehuje a zjistujeme nejaky lokace. Mozna by sme mohli psat kdyz neco zajimavyho najdeme ? Zejmena dungeony Ja zatim nenasel nic..
Osobne sem hral uz hodne mmorpg (placenych i free) a muzu rict ze WoW je jedna z nejlepsich a to ji hraju jen chvyli.. zavyslost u me nastupuje az po 2-3 tydnech
A co vy ostatni?
Bracha ted v bete jede shamana trolla .
Zatim jen pobehuje a zjistujeme nejaky lokace. Mozna by sme mohli psat kdyz neco zajimavyho najdeme ? Zejmena dungeony Ja zatim nenasel nic..
Osobne sem hral uz hodne mmorpg (placenych i free) a muzu rict ze WoW je jedna z nejlepsich a to ji hraju jen chvyli.. zavyslost u me nastupuje az po 2-3 tydnech
A co vy ostatni?