Mám desku ASUS A8N-SLI s BIOSem v.1012 a mám níže uvedený problém: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=62960
Nesetkal se někdo s problémem na biosu verze 1012 ? Myslíte, že update na 1014 má smysl ? Nebo je něco nekompatibilního v sestavě ? Nemůže být problém s grafikou, ta je asi nejnovější respektive čip 7600gt.
Díky za jakoukoliv radu či doporučení, please
PC1: MB: MSI Eclipse SLI s.1366,BIOS v.1C; MEM: Mushkin 3x2GBB DDR3-1800;CPU: Intel Core i7-930; VGA: Sapphire ATI Radeon HD 5870 Vapor-X 1GB DDR5 , PCIe; CASE: Cooler Master CM 690 II Advanced ; HDD_system: Kingston 128GB SSDNow V+ Series; HDD_data: 2x WD RE3 3.5" 500GB WD5002ABYS v RAID0; DVD: DVD-ROM: LG GH22LS SecurDisc ;
Tak vážení,
pokud máte nebo budete mít podobný problém jako já, tak vězte, že upgrade BIOSu pomohl !!! HURAAAAAAAAÁ
Takže moje fungl nová sestava je nyní ready for testing .....
O zkušenosti se podělím, pokud bude zájem
Doporučuji všem pro desku Asus A8N-SLI GD serie 1.02 upgrade biosu 1012 na 1014. Všechny popsané problémy zmizely a instalace Windows proběhla jako blesk
PC1: MB: MSI Eclipse SLI s.1366,BIOS v.1C; MEM: Mushkin 3x2GBB DDR3-1800;CPU: Intel Core i7-930; VGA: Sapphire ATI Radeon HD 5870 Vapor-X 1GB DDR5 , PCIe; CASE: Cooler Master CM 690 II Advanced ; HDD_system: Kingston 128GB SSDNow V+ Series; HDD_data: 2x WD RE3 3.5" 500GB WD5002ABYS v RAID0; DVD: DVD-ROM: LG GH22LS SecurDisc ;
bol by som rad keby ste napisale ake timingy pouzivate... ale nielen klasika 4 hodnoty ale aj Bank cycle time a dram idle timer.diky moc napr ja pouzivam 2.5 3 3 7 12 16
bol by som rad keby ste napisali aj ake hodnoty sa vam zdaju najlespie..
Původně jsem chtěl Asus A8N-E,ale ta nemá Firewire a pasiv.Tahle má podobný layout i firewire a pasiv na čipsetu,myslím verze Premium.Máte s ní někdo zkušenosti,jde mi hlavně o stabilitu.taktovat asi moc nebudu.Bojím se aby to uchladil ten pasiv.hodně si na tuto desku lidi prý stěžujou,ale mě se líbí.tak prosím napište jestli je dobrá,nebo jaká je lepší s podobnou výbavou.O cenu mi tolik nejde,ale nejdražší být nemusí.
no na premium poviem len tolko ze zatial najlepsia doska aku som mal. ked porovnam s MSI platinum a pod co som mal nieje o com.
ale max Vcore s new biosmy je len 1.55V co mne sice staci ale dakym hardcore OC ludom by to bolo malo.
takze co sa mna tika 100% spokojnost proste premium
ani nie musim povedat ze to fakt dobre odvadza teplo. inak teploty su 30 idle a dakych teraz neviem 35C burn. ale ta spodna cast co je na chipsete je hodne tepla. potom to horne rebrovanie je na tom lepsie lebo ho ufukuje vzduch z pcu chladice.
mam sli deluxe tusim a narazil sem na problem, ze pokud zraiduji disky na nforce satach tak se mi prestane restartovat a wypinat komp... pokud tak ucinim na Silicon radici vse funguje normalne... raid mam tedy na silu a na nforce jen neraidovej disk... nejakej napad cim to?
Kluci, mozna ted budu vypadat jako absolutni PC Lama ale odbocim trosku od tematu co tady resite, nechci zakladat nove tema, potreboval bych len vedet, estli deska ASUS A8N SLI Deluxe podporuje SATA II. Ja jsem patral patral a niceho jsem se nedopatral. Poradite ?
Gigabyte P35C-DS3R + Thermalright pasiv ,Intel Core 2 Duo E8200 2.66 - 3,5Ghz,1.3V + COOLer Master GeminII ,socket 775, VGA HIS EXCALIBUR TX HD 3850 512 MB, 4 Gb DDR2 Patriot 800 Mhz ,Latency 5,5,5,12 2xSATA II Raid 0 WD,SB X-Fi XtremeGamer, 500 W KME, 3DMark06 - 11 045 marks no VGA OC, OS WIN XP
Mam dotaz na majtele desky. Asi bude jedno jestli to bude Premium, Delux ci SE. Provozujete nekdo tuto desku s grafikou ATi nejlepe s X1800GTO ? Pokud ano, jak vam bezi a jake s ni mate vysledky 3Dmark....
asistent píše:Mám desku ASUS A8N-SLI s BIOSem v.1012 a mám níže uvedený problém: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=62960
Nesetkal se někdo s problémem na biosu verze 1012 ? Myslíte, že update na 1014 má smysl ? Nebo je něco nekompatibilního v sestavě ? Nemůže být problém s grafikou, ta je asi nejnovější respektive čip 7600gt.
Díky za jakoukoliv radu či doporučení, please
ahoj,prosim tě koupil jsem si taky tuto desku,A8N sli Premium,ale vůbec v ní neumím taktovat AMD A64 3700+. už jsi ty nebo někdo na této desce taktoval? šlo vám to? víte jak na to? pomůžete mi prosím? děkuji. nebydlíte někdo v praze nebo v okolí Berouna či Kladna ?
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji