Notebooky s Gtx 1060/70/80
Moderátor: Don
- CageJ
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Notebooky s Gtx 1060/70/80
Inac tu je to review: http://pc.zoznam.sk/recenzia-extremne-v ... msi-gt62vr
AMD RYZEN 5600X, 16GB DDR4 2,8GHz, ASUS TUF B550, ASUS GOLD 650W; Fractal Design, ASUS DUAL RTX 3060 Ti GDDR6X;
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
AMD RYZEN 5800X3D, NOCTUA NH-D15, ASUS ProArt X570-CREATOR WIFI, SuperFlower 1200W, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB
- ondra91
- Začátečník

-
Tak už jsem rozhodnutý ... https://www.kasa.cz/notebook-asus-rog-g ... 58t-cerny/
Až to bude na skladě, tak beru. 4% sleva běžně na netu a za 40 k je to doma ...
Nechápu ty předražené MSI v porovnání s tímhle ... mám pocit, že 90 % z nich nemá ani g-sync.
Věřím tomu, že 1060 na 1080p + g-sync v notasi vydrží minimálně na 3 roky slušného hraní.
Až to bude na skladě, tak beru. 4% sleva běžně na netu a za 40 k je to doma ...
Nechápu ty předražené MSI v porovnání s tímhle ... mám pocit, že 90 % z nich nemá ani g-sync.
Věřím tomu, že 1060 na 1080p + g-sync v notasi vydrží minimálně na 3 roky slušného hraní.
- orgasmic
- Začátečník

-
Na tom není nic předražené...MSI to už prodává za 41tis 
https://www.czc.cz/msi-ge62vr-6rf-094cz ... _Pro_cerna
https://www.czc.cz/msi-ge62vr-6rf-094cz ... _Pro_cerna
Asus Rog Strix G18
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To MSI má ale "jen" 3GB verzi té grafiky, kdežto ten asus má 6GB
- orgasmic
- Začátečník

-
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Porovnávas jablka s hruškama a ještě máš u toho blbý keci. Samo msi má mezi 3gb a 6gb variantou velký cenový rozptyl.... Já bych tedy za skoro stejný peníz chtěl 6gb variantu...
- orgasmic
- Začátečník

-
Ja neporovnavam ruzne druhy ovoce.
Asi ne nadarmo mas zlutou kartu cukrousi, ale evidentne jsi mimo a v mibilnim segmentu nemas moc rozhled.
Asi ne nadarmo mas zlutou kartu cukrousi, ale evidentne jsi mimo a v mibilnim segmentu nemas moc rozhled.
Asus Rog Strix G18
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Cukrousi si říkej doma tatínkovi. Žlutá karta je za bazar pokud umíš číst. Na fóru jsem od roku 2005. Plno věci mi prošlo rukama co se hw týká, co tobě? Tak neodbocuj od toho že jsi srovnával 3gb vs 6gb variantu za stejné peníze a neumíš to přiznat.
- orgasmic
- Začátečník

-
Ona jaksi varianta 3GB vs 6GB u GE řady neexistuje 
Asus Rog Strix G18
- orgasmic
- Začátečník

-
Tak sem postni ten cenový rozptyl prosím 
Jinak já se věnuji herním řadám notebooků už od dob prvních AW a ostatních výrobců jako MSI, ASUS apod.
A ne někde na showroomu, ale jako majitel
A ještě pro tvé info, MSI dává do notebooků zatím jen 6GB verzi GTX1060, na Alze mají chybu.
Všechny eshopy to opsaly od hlavního distributora MSI pro ČR asbis.cz.
Jinak já se věnuji herním řadám notebooků už od dob prvních AW a ostatních výrobců jako MSI, ASUS apod.
A ne někde na showroomu, ale jako majitel
A ještě pro tvé info, MSI dává do notebooků zatím jen 6GB verzi GTX1060, na Alze mají chybu.
Všechny eshopy to opsaly od hlavního distributora MSI pro ČR asbis.cz.
Asus Rog Strix G18
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jestli je to opravdu chyba, pak nechápu rozdíly i několik tisíc za defakto stejnou konfiguraci. Jinak showroom jde mimo mě. Měl jsem herní toshibu, herní Asus a už bych "herní" notes nechtěl. Dost možná by mě nová řada překvapila co se týče chlazení a hlučnosti, těžko říct. Moc tomu ale nevěřím.
- orgasmic
- Začátečník

-
Kdysi jsem měl herní Toshibu X200...jeden z prvních notebooků se dvěma GPU a nadšený jsem z něj taky nebyl.
Ony ty ceny jsou dány nejen výrobcem, ale i záleží na daních a vzájemných kurzech, ze kterých se přepočítává.
U MSI máš třeba premiovou klávesnici, Killer síťovky, má Optimus oproti Asusu
Ony ty ceny jsou dány nejen výrobcem, ale i záleží na daních a vzájemných kurzech, ze kterých se přepočítává.
U MSI máš třeba premiovou klávesnici, Killer síťovky, má Optimus oproti Asusu
Asus Rog Strix G18
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
O tom steelseries si myslím své. Bavil jsem se s manažerem esuby a hodnotí tuto značku jako jeden velký šmejd. Samozřejmě je na každém co upřednostňuje. Já měl u herního notesu vždy externí klávesnici, myš, sluchátka, mikrofon a to z důvodu obavy o životnost. Jinak ty ceny jsem pozoroval na czc.
- orgasmic
- Začátečník

-
Zřejmě jsi asi koukal na desktopové verze GTX1060.
Tam je to samozřejmě o něčem jiném, protože tam se to neliší jen velikostí pamětí, ale verze s 3GB je osekaná oproti 6GB třeba počtem procesorů nebo i taktem.
Takže tady by se hodilo to srovnání s mícháním ovoce
Tam je to samozřejmě o něčem jiném, protože tam se to neliší jen velikostí pamětí, ale verze s 3GB je osekaná oproti 6GB třeba počtem procesorů nebo i taktem.
Takže tady by se hodilo to srovnání s mícháním ovoce
Asus Rog Strix G18
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Koukal jsem na notebooky, dále na článek o tom, že notebookova verze má mít nižší takt a více jednotek oproti desktopu. Dále bych to nerozebiral.
- orgasmic
- Začátečník

-
Tak to sem postni...pořád nikde nevidim notebooky s 3GB a 6GB verzema.
Asus Rog Strix G18
- orgasmic
- Začátečník

-
- ondra91
- Začátečník

-
I za předpokladu, že by neměl 3gb ale 6gb, tak vidím obrovskou nevýhody v podobě chybějícího g-sync. Vzhledem k tomu, že jsem g-sync monitor měl, tak na pc už bez něj ani ránu ... Morálně ti notebook s G-sync vydrží podstatně déle, než bez něj, protože pocit "plynulosti je i při 40-50 velmi slušný a o tearingu ani nemluvím. Ten přínos G je prostě skvělej ...¨
Ještě bych měl dotaz Asux x MSI x Acer ( predator ) dá se nějak alespoň obecně srovnat kvalita / poruchovost ? Přemýšlím, jestli raději nepočkám na 15 predatora, protože jsou všude vesměs jen samá pozitiva.
Ještě bych měl dotaz Asux x MSI x Acer ( predator ) dá se nějak alespoň obecně srovnat kvalita / poruchovost ? Přemýšlím, jestli raději nepočkám na 15 predatora, protože jsou všude vesměs jen samá pozitiva.
- orgasmic
- Začátečník

-
U Predatora byla dost velká poruchovost či nějaká nefunkčnost už po vybalení.
Každopádně kvalitní notebook.
Přídavné chlazení k ničemu.
Asus G řada zajímavá vzhledově, bytelná konstrukce, ale přímo nechutné rozměry a hlavně neskutečný rám kolem displaye...hlavně dolní část.
Chtěl jsem si ho koupit v Německu, kde byl skladem jako první, ale taková hloupost pro někoho mne odradila.
Ze všech možných herních řad notebooků jsem poslední dobou nejvíce spokojený s MSI.
Perfektní je GT73.
Jestli toužíš po 15 verzi, tak MSI GT62VR.
Každopádně kvalitní notebook.
Přídavné chlazení k ničemu.
Asus G řada zajímavá vzhledově, bytelná konstrukce, ale přímo nechutné rozměry a hlavně neskutečný rám kolem displaye...hlavně dolní část.
Chtěl jsem si ho koupit v Německu, kde byl skladem jako první, ale taková hloupost pro někoho mne odradila.
Ze všech možných herních řad notebooků jsem poslední dobou nejvíce spokojený s MSI.
Perfektní je GT73.
Jestli toužíš po 15 verzi, tak MSI GT62VR.
Asus Rog Strix G18
- Michal86
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
https://www.czc.cz/gtx%201060/notebooky/hledat Tady jsou 3GB verze MSI od cca 40 tisíc a 6GB verze je až za 47 tisíc a to je ještě 14"