Díky
Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO
Stejně jako její předchůdce je i nová Nitro+ RX 580 vybavená duálním BIOSem, se kterým může karta běžet ve dvou výkonnostních režimech. Pro přepínání slouží DIP switch u záslepky, volit můžete mezi referenčními takty a továrním přetaktováním Nitro Boost. S přepínačem blíže k záslepce poběží na referenčních 1340 MHz, v poloze dále od záslepky (jako na fotce) je karta přepnutá do rychlejšího režimu s taktem GPU až 1411 MHz
Sorry, ale nového nic solidního neseženeš. Koukaj na bazary po něčem jako GTX970. Jinak to nemá smysl, možná 1060 6GB kdyby se poštěstilo.Trottel píše:Ahoj, zdá se, že mi začíná dosluhovat grafická karta MSI N750Ti TF 2GD5/OC Gaming. Mám připojené dva monitory a u jednoho z monitorů párkrát za den z ničeho vypadne obraz. Možná nějaký studeňák na desce, většinou stačí trochu zahýbat kabelem u počítače a obraz znovu naskočí. Navíc jsem si pořídil nový monitor s HDR, což tahle karta nepodporuje (ani grafika v procesoru), jestli se nemýlím. Hry skoro vůbec nehraju, občas Diablo III.
I když se zdá, že ceny začaly konečně klesat, stále jsou o dost vyšší, než by se mi líbilo. Sháním tedy nejlépe něco do 5.000 Kč (jak zní ostatně název vlákna), případně maximálně lehce přes. Nákupu se nebráním ani např. na Amazonu nebo na bazaru. Sestava viz podpis.