Projekt:DigitalDooM´s SlaYeR (2.0) : 60% done! :)

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Digitaldoom píše:no sem zvědav osobně si myslim že sem na tom celkově o něco lépe... :) mno uvidíme....(jsou to nervy) :lol: :oops: ....
Nevěříš si nějak moc? :oops: Já osobně, kdybych tam měl case, tak bych si nebyl jistej vůbec...znám půlku z porotců a každej má jinej styl takže vůbec není jistý, na jakým se dohodnou...

A jinak se mi teda nelíbí ani jeden. Ten první nic moc - jeho autor mě příde jako hroznej machýrek a Kazdicův TT je taky takovýho něco zvláštního...nic moc práce (i to okno je voda) a koukaj z toho moc prachy...a navíc vodník externě? nn, to na mě není...ale kdybych měl vybírat mezi nima, tak bych asi vybral jeho...je i tak trochu skromnej a sám řekl, že to nepovažuje za mod... :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Stoobi píše: Nevěříš si nějak moc? :oops: Já osobně, kdybych tam měl case, tak bych si nebyl jistej vůbec...znám půlku z porotců a každej má jinej styl takže vůbec není jistý, na jakým se dohodnou...

A jinak se mi teda nelíbí ani jeden. Ten první nic moc - jeho autor mě příde jako hroznej machýrek a Kazdicův TT je taky takovýho něco zvláštního...nic moc práce (i to okno je voda) a koukaj z toho moc prachy...a navíc vodník externě? nn, to na mě není...ale kdybych měl vybírat mezi nima, tak bych asi vybral jeho...je i tak trochu skromnej a sám řekl, že to nepovažuje za mod... :)
věřím si (musiš ne? :oops: ) :) myslím že je to tožiž předevšim soutěž v casemodingu (aspoň v to věřím) a doufám že to hodnotí fakt objektivně .... a dělaj si body za provedení, nápad, celkovej dojem a přístup a hlavně výchozí materiál :oops: :lol: fakt se bojim toho že má každý svůj styl... a pokuď se sejde více kvalitní case sem na ně fakt zvědav....ale pevně věřím že vyberou ten opravdovej moding (rozhodně ne case č.2 kdy i autor napíš že se nejdná o mod...pak nechápu že se hlásil do CASEmoddingu soutěže)... a skromnej to fakt nevim :) cena té skříně ani toho vodníka (má tam cascade bloky pokuď dobře vydim) neodpovídá kvalitě provedení modu.... z tou bednou by se dalo dělat věcí a stím vodníkem taky :) právě proto bych řekl že č1 je lepší alespoń je to modding i když trochu barevnější na můj vkus .... :oops:

každopádně jsem zvědavý...byli to první 2 .... bude to napínavý :lol:

ale jak tak koukám na ten svůj mám stále big šanci...ale mohl jsemna tom ještě zapracovat :( takhle když nevyhraju tak budu muset počkat do leta na svůj druhej mod než se zase přihlásim :(
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Mě se teda ten první líbí docela dost ... Ikdyž některé prvky ne...
Sir_Killer
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sir_Killer »

Keby si vpredu nemal to strasnu dieru a papierovu[?] lebku, tak by som povedal,ze nemas konkurenciu...ale takto neviem, na niekoho to moze posobit nedorobene
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... 76#6639076
Now working on project :

Hazard[2] - sketches complete, hdd complete
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sir_Killer píše:Keby si vpredu nemal to strasnu dieru a papierovu[?] lebku, tak by som povedal,ze nemas konkurenciu...ale takto neviem, na niekoho to moze posobit nedorobene
jj taky si říkám že sem si to mohl pojistit...škoda...nebylo to v měj moci sem přez ron na koleji :) nemam z čeho to vystříhat :) či nagraírovat.... moduji pouze přez leto :)
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

na pretaktovani zveřejněn můj mod :) ... předem mohu říci že ve vitězství moc nevěřim.. ale zároveň nezávidim porotě :) myslim že tenhle týden je zatim nejlepší z celé soutěže :) sem zvědav napříště... každopádně březnová soutěž bude nejnapínavější :) taky je o co hrát :);)
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

hele mozná to zas tak prohraný nemas tohle tam pise nakej belzebub:
ty vole vy co to chválíte to to nepoznáváte?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!??! tohle je přece gigiho plexi mikro kejsa viz gigi.kvalitne.cz/ i obrázky stáhlý i text stáhlej! jestli tohle vyhraje tak taky můžu někde okopírovat case a poslat ho sem! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§

moc tomu neverim ale aspon se muzes trochu utesovat 8-)
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

myslim že tenhle týden je zatim nejlepší z celé soutěže
sakra tomu říkám sebedůvěra :lol:
Ale je celkem oprávněná nápad i zpracování je kvalitní...
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

//EDIT: nazačátku postu :lol: už jsem vymyslel název :D :

Obrázek

Tak nečekaně jsem zapracoval na svém prvním casemodu z Invexových důvodů ;)

Každopádně je to stále můj první casemod žádný jiný nemam hotový ani se tomu neblíží :)

Takže mám tu (hlavně pro Stoobiho :oops: ) pár fotek skoro hotového case ... (asi 90%)

chybí:

1,dodělat druhou stranu case (tu bez plexi) už mám připravenou takovou dřevěnou strukturu ;) jen vyřezat a dodělat :) a ještě asi příde něco dopředu :)
2,kompletně dolícovat dolepit dotmelovat dobrousit
3,natřít základovkou a nastříkat
4,dodělat dolícovat plexi a vnitřek (žádné výmysli nechám tam kancl sestavu s windtunelama)
5, podsvícení asi bílé nebo ěnco vyvedu s folií ;):)

tohle všechno budu mít v pátek hotovo :)

takže foto (ďoufám že se to bude líbít předtavte si ty dřevěný věci ve stříbrnym ;) )

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

ObrázekObrázek
(na druhé fotce je vidět vzadu rozdělaný Hellstorm ;) :oops:

ObrázekObrázek
tady jsem si hrál s barvami z leva:
1,stříbrná+bezbarvej lak vnikla z toho šedivka :(
2,stříbrná (super velice jasná lesklá (na fotce neni vidět) ... tak asi tou to vemu všechno
3,černá všechno bybylo černý a nenápadný moc pěkný by to nebylo :(
4,lazura - bohužel nepoužitelné na case jsou různé druhy dřeva (něco saje víc a něco vůbec vypadalo by to nepěkně

takže co myslíte ?! mohu se stím ukázat na Invexu ? :oops:
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne úte 18. říj 2005, 23:52, celkem upraveno 1 x.
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Tyyyy kraaaso ! Fakt mazec, jsem zvedavej na finalni barvu,... kdyz Hellstorm, pocital bych s oranzovou, zlutou a necim do cervena... no jsem vazne zvedavy, co vymyslis...

Musim uznat, ze tohle muselo dat (a jeste da) opravdu hodne prace...

Drevo moc nemusim, ale tohle je zZzuper :up:

btw: doufam ze nejak jeste doupravis jeste tu bednu, aby se tam vic hodila

..mno a podsviceni bych predpokladal cervene a oranzove
Dj´ Frodo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dj´ Frodo »

je to fakt krasa. pokud to teda pojede na invex tak se uz na to tesim moc rad to uvidim v realu.
PC: CPU: AMD Sempron64bit 2600+ (1,6Ghz@2Ghz) MB: MSI K8N Neo GPU: Ati Radeon 9200 128Mb RAM: 256Mb DDR 333Mhz HDD: WD-20Gb, Seagate Baracunda 80Gb OS: Windows XP prof.
Xan
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Xan »

=WiSh= píše:Tyyyy kraaaso ! Fakt mazec, jsem zvedavej na finalni barvu,... kdyz Hellstorm, pocital bych s oranzovou, zlutou a necim do cervena... no jsem vazne zvedavy, co vymyslis...

Musim uznat, ze tohle muselo dat (a jeste da) opravdu hodne prace...

Drevo moc nemusim, ale tohle je zZzuper :up:

btw: doufam ze nejak jeste doupravis jeste tu bednu, aby se tam vic hodila

..mno a podsviceni bych predpokladal cervene a oranzove
zkus si obcas precíst co pise :)

jinak teda mazec za tu kratkou dobu :worship:
ale vubec me nesedej ty kulatý tvary k tý hranatý case :oops:
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

paneboze ty jsi drevorubec ! je to sqela socharina ;)
// jaky to je pocit strkat prst do diry ? :shock: (myslim vypinac :oops: )
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ty fotky se moc nepovedly pučil jsem si nějakej postraší digitál a

za 1. stím neumim
za 2. je to jedne z prvních digitálů
za 3. ten předek je černej jak bota :)

co se týká barevné upravy tak bohužel tímto foťákem si to moc neprohlídnete ale naživo to vypadá super ... ta černá je krásně sametová stím nebudu hýbat ale to dřevo bude leskle stříbrný ;) (znáte ty spraye ;) )

ještě trochu dotvaruji pár dřev a ještě přibudou tak aby ta case se do toho celkově hodila ... se samotnou case už ni dělat nebudu tam už není co kde dělat je to prťavá case :)

BTW: ještě trochu porovnání:

tohle je originál ;)

ObrázekObrázek

//EDIT:
vubec me nesedej ty kulatý tvary k tý hranatý case
jj o to ale jde ... dělám protiklady ;) prostě je to takový umělecký každej sme jinej ještě to pošteluju ;)
paneboze ty jsi drevorubec ! je to sqela socharina
// jaky to je pocit strkat prst do diry ? (myslim vypinac )
já sem strojař ( a taky už právník) :lol: :oops:
jinak ta díra je schválně aby mi to nemohl nikdo nechtěně vypnout ;) prstem to nevypneš musíš použít propisku :lol: :oops: je to schválně ...
Naposledy upravil(a) Digitaldoom dne úte 18. říj 2005, 22:34, celkem upraveno 1 x.
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Digitaldoom píše: (znáte ty spraye ;)
....no prave ze zname, tak bych mel strach, aby to nebyla spis takova ta matna... :?
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

hele, to tu mam zrovna pod nohou jako stojanek :shock:
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

=WiSh= píše:
Digitaldoom píše: (znáte ty spraye ;)
....no prave ze zname, tak bych mel strach, aby to nebyla spis takova ta matna... :?
vyzkoušeno :) na zálkadovce vypadá super :) ale nesmym to přestříkat bezbarvim lakem pak je z toho právě stříbrná matná :(
=WiSh=
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od =WiSh= »

Digitaldoom píše:já sem strojař ( a taky už právník) :lol: :oops:
..hehe tak to vidime, ze Te bavi delat protiklady :-D
Digitaldoom píše:vyzkoušeno :) na zálkadovce vypadá super :) ale nesmym to přestříkat bezbarvim lakem pak je z toho právě stříbrná matná :(
no prestrikat to muzes, ale musis to pak rozlestit...
JakubL
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od JakubL »

No to je teda fakt supr. Akorát mi není jasné, jak se do toho jednoduše dostaneš. Jinak se těším na finální verzi, to bude fakt něco.
Athlon 64 3000+ Venice 1,8@2,2GHz, DFI LANPartyUT NF4 Ultra-D, DDR 512MB PC 433 CL2.5 KINGMAX (2x), Asus N6600 TOP 128MB (400/900@580/1209), Samsung SpinPoint P Series SP2004C - 200GB NCQ SATA II, Fortron 350W, DVD ROM Toshiba
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

=WiSh= píše:
Digitaldoom píše:vyzkoušeno :) na zálkadovce vypadá super :) ale nesmym to přestříkat bezbarvim lakem pak je z toho právě stříbrná matná :(
no prestrikat to muzes, ale musis to pak rozlestit...
na dřevu ?! to nevim to sem nezkoušel zkusim ale moc tomu nevěřim :)
No to je teda fakt supr. Akorát mi není jasné, jak se do toho jednoduše dostaneš. Jinak se těším na finální verzi, to bude fakt něco.
uplně jednoduše podívej se na ten detail bočnice ;) je v pravo dole uřízlá napříč to plexi je na kostře takže to vysuneš uplně normálně to samý ještě provedu na druhé bočnici nahoře v levo :) ...

//Edit: už sem vymyslel název ;)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“