The Last of Us Part II - o hře jako takové
Moderátor: Baneshee
- Mafian277198
- Začátečník

Re: The Last of Us Part II - o hře jako takové
A co že to má být? Nakloněný k simulátoru přežití, nebo ke hraní solidního příběhu, kerejch je poslední dobou jako šafránu? 
|MB:Prime Z790-P WiFi|CPU:Core i9-14900K (NH-D15S 2×NF-A12x25, NF-A14x25)|RAM:Vengeance 48GB DDR5 (2×24GB 6,4GHz CL32)|GPU:Aorus RTX 4090 (3×NF-A12x25)|SSD:FireCuda 530 500GB, 4TB|SND:Sound BlasterX AE-5|PSU:Prime TX-1000 (NF-A14)| Fotky PC
- alienGT
- Začátečník

-
Za me je to nuda, nemit aspon trosku vyzvu v soubojich. To uz si dej rovnou easy a nepouzivej levy knoflajz na mysi po celou dobu hrani. Achievemnet dohrani splnen.
Kazdy, at si hraje, jak chce. Ja nechavam medium a low obtiznosti pro packare a casual playery.
Kazdy, at si hraje, jak chce. Ja nechavam medium a low obtiznosti pro packare a casual playery.
9800X3D|Silent Loop 2|ASUS Strix B650E-E|2x32GB 6000CL30|RTX 4090 Gaming OC|FD Meshify 2 XL|RM850i|42" LG C2 120Hz OLED
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Ja jsem to ted rozehral znova na new game+ na znicujci(predtim jsem dohral part1 + DLC taky na znicujci) a da se to hrat celkem v pohode.Nejhorsi jsou clickeri pac ti nejdou sejmout potichu jako predtim(vydrzej 2 rany kudlou do hlavy) a odhalej vas i kdyz k nim jdete zezadu a pak se na vas sebehnou uplne vsici z celeho levelu.V part1 na znicujci se dali sejmout na 1 ranu kudlou do hlavy a tady to nejde.
Jinak na druhe zahrani si zapnete komentar od hercu/rezisera behem cutscen.Ma to taky ceske titulky a je tam spousta zajimavosti z nataceni.To plati i pro part1.
Jinak na druhe zahrani si zapnete komentar od hercu/rezisera behem cutscen.Ma to taky ceske titulky a je tam spousta zajimavosti z nataceni.To plati i pro part1.
- HEAD
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak po delsim hrani musim rict, ze hra je desne nevyvazena na znicujci obtiznost.Clovek hraje treba 2 hodiny uplne v pohode a pak na nej hra vrhne doslova 20-30serafitu a "starej se".Nektery pasaze jsou doslova neuveritelne tezky a podle me to za to nestoji.
Part1 na znicujci byl celkem v pohode az na tu zaverecnou cast v DLC.
Part1 na znicujci byl celkem v pohode az na tu zaverecnou cast v DLC.
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pro mě zas jedna z těch vzácnejch desítkovejch her (i když tenhle rok se zadařilo, kromě TLOU2 ještě KCD2). Fantastickej zážitek, ty změny perspektiv, flashbacky, nelineární vyprávění, je to o dost komplexnější dílo než jednička a imho lepší (tý bych dal devítku, hrál jsem jí hned před dvojkou).
Combat a celková intenzita fakt super, to první setkání s jizvákama byl nářez. Magnum Opus Naughty Dog a jsem dost zvědav na Intergalactic, snad to dopadne podobně dobře.
Combat a celková intenzita fakt super, to první setkání s jizvákama byl nářez. Magnum Opus Naughty Dog a jsem dost zvědav na Intergalactic, snad to dopadne podobně dobře.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.