Hele taky ty dilema.
Upgrade z S23u.
Požadavky Samsung pass = mrtě práce vše přenést ale pokud by to stálo za to tak bych to udělal = s-pen ten fakt potřebuji ale za nějaké velké velke + bych jej objetoval.
S24u novou neseženeš a použíte drží cenu na starý telefon dost vysoko, navíc downgrade zoom fotaku (jen 5x místo 10x). A ne není to adekvátní náhrada, 10x fotí lepší fotky i S22u oproti s25u
S25u ještě větší downgrade (máme jeden doma a foto je lepší jen hlavním snímačem) navic pero bez bt. A nový zakulacené designe semi nelíbí klouze z ruky...
S26u to samé jako S25u + ještě z titanu na hliník.
V rámci foto sem vážně uvažoval o vivo x200 pro nebo x300 pro... Fotí tak o dvě generace jinde a s jejich 200mpx 3.7x snímače jsou zoom 10x fotky hezčí než s s25u.
Ale UI systému je hnusne a pomalé...
No takže sem mrkl na foldy Bo sem měl kdysi fold 3 a byl jsem sním dost spokojený (měl jsem ho rok a půl, déle jsem měl jen s23u přes 2roky

)
No fold 3 až fold 6 jsou +- stejne telefony. Fold 7 hm byl jsem se na něj podívat ale nepodpora s-penu a ten prustrel ve vnitřním display za ty 3mm v tloustce oproti foldu 6 opravdu nestojí a 200mpx ve fold 7 není o moc lepší jak 50mpx v teče. Takze že strany Samsungu opět downgrade oproti předešlé generaci WTF co se samsungem děje? Tohle si nedovolí ani Apple!
Fold 6 vs Fold3 = ano fold 6 fotí lépe jak fold 3 ale na s23u nemá

... Je tenci, vydrží déle na baterii (za předpokladu že si člověk nastaví light výkon pro cpu s dodatečnou úpravou snížení o 2°C thermal zónu dokonce s menší baterkou a větším displaye výdrž skoro +- jako s23u.
Design je lepší ostré rohy atd sou super telefon se drží lépe jak fold 3 a černá verze s pruhy vzadu dokonce neklouže.
Ps ale asi nechám S22u jako zálohu na hory (ten asi do světa nepustím už má malou cenu a 10x zoom dělá stejne fotky jako s23u)
No tak teď tak rok až dva s fold6 a jestli se Samsung nevzpamatuje s s-penem a různorodost fotosoustavy tak je to můj poslední Samsung

... A to používám primárně Samsung už od nota 8 který mě před těmi cca 7lety doslova ucaroval (Začal jsem jej aktivně a jako primární používat s betou one ui 1

... Ui před tím bylo mizerie).
Takže note 8 -> druhy note 8- > note 10 - > note 20 - > Fold3 - > S23u - > Fold6 -> Vivo X500 Ultra?
Jinak žena dlouho odolavala se svými xiaomi ale co sem ji pořídil a vnutil Samsung take jinam nechce, Note 10 - > S22u - > S25u ... Jeji s-pen používá hlavně nyní 8 léta dcera která si v penup kresli