Splinter Cell 3
Moderátor: Baneshee
- Swat
- Mírně pokročilý

No to jsi to tam musel teda kosit hlava nehlava,já to poprvé dal jen tak zkušebně,na podruhý jsem si dal záležet a průměr byl 98%,na experta,samozřejmě.SCCTH je jedna z nejlepších pařeb,jaký jsem kdy šel. 
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- tom01
- Mírně pokročilý

- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Splinter Cell 3: Chaos Theory - bug s lanem
ahojda.
prosím o radu:
ve splinter cell - chaos theory, čtvrtá mise jsem se zasekl. jsem na střeše, kde je vrtulník, přešel jsem ke svítícímu nápisu AXE a po drátu mám sjet dolů na protější barák. skočím na drát, jedu hezky dolů a těsně před koncem drátu se moje postava pustí a padá dolů; římsy která je na protějším baráku se nějak neumí chytit. co mám dělat? jak se na ten druhej barák dostat?
poraďte prosím.
cheat na lítání jsem zkoušel, ale pak zas nevim jak to lítání vypnout
SC mám povýšený na verzi 1.05 european
prosím o radu:
ve splinter cell - chaos theory, čtvrtá mise jsem se zasekl. jsem na střeše, kde je vrtulník, přešel jsem ke svítícímu nápisu AXE a po drátu mám sjet dolů na protější barák. skočím na drát, jedu hezky dolů a těsně před koncem drátu se moje postava pustí a padá dolů; římsy která je na protějším baráku se nějak neumí chytit. co mám dělat? jak se na ten druhej barák dostat?
poraďte prosím.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Čast navodu na SC:CHT je TADY.
Jinak, SC:CHT sem dohral, ale tohle si přesně nepamatuju, ale myslim že se nestačí držet jen za ruce, že musis zvednout i nohy, jinak se zaraziš o zabradlí (nebo co to je). Mrkni do options ktera to je alebo to vyzkoušej. Někde mi to bez zvednuti taky nešlo, nevim jestli je to to samy.
A necheatuj, věci dou vyřešit i normalně bez cheatů
Jinak, SC:CHT sem dohral, ale tohle si přesně nepamatuju, ale myslim že se nestačí držet jen za ruce, že musis zvednout i nohy, jinak se zaraziš o zabradlí (nebo co to je). Mrkni do options ktera to je alebo to vyzkoušej. Někde mi to bez zvednuti taky nešlo, nevim jestli je to to samy.
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- RDK
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: splinter cell: chaos theory - zásek
DoomHammer píše:ahojda.
prosím o radu:
poraďte prosím.
Tak tento isty BUG som mal aj ja.....je to chyba hry (BUG) mne pomohlo jedine preinstalovanie XP ale skus este odin. a nainst. SCCT .....
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ani se zvedlejma nohama, ani bez zvedlejch nohSpeedy FX píše:Čast navodu na SC:CHT je TADY.
eště ňáký nápady? dík.
- tom01
- Mírně pokročilý

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak to je divny, tohle se mi teda nestalo. Winy ty ti važně přeinstalovat nepomužou. Možná to zkus bez toho patche. Už se mi taky parkrat stalo že patch přidal bugy 
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Swat
- Mírně pokročilý

Pustí se sám,nebo až na konci lana?Tohle si pamatuju,je to u toho helioportu.Normálně jsem sjel na druhou stranu až za pletivo a pak podél zdi za roh vlevo a pak znova vlevo přeskočit na další barák.Pokud se ti Sam pustí lana zničehonic a spadne před pletivem tak je to bug.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
tak, odinstaloval jsem hru, znova ji nainstaloval, nedával žádný patch... spustil jsem misi od začátku, došel až k lanu, pokusil se sjet a opět problém. před koncem lana se Sam pustí a spadne.
tak teda nevim... docela mě to štve, hra mě baví, ale tenhle zásek...
nemusim na konci lana stisknout nějakou klávesu? nějaký USE nebo JUMP nebo tak?
tak teda nevim... docela mě to štve, hra mě baví, ale tenhle zásek...
nemusim na konci lana stisknout nějakou klávesu? nějaký USE nebo JUMP nebo tak?
- Swat
- Mírně pokročilý

Kam přesně spadne?Spadne dolů a je mrtvola,nebo za to pletivo?Když jsem to hrál tak jel normálně až ke zdi a tam spadnul,ale na zem za plot a šlo se dál.Hoď nějakej screen kam přesně padá.......
- D00M
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- durod
- Středně pokročilý

- Sak
- Začátečník

-
musis si koupit mys s koleckem:Ddurod píše:trosku to tady ozivim
hraval jsem to na 6600GT a ted chtel vyskouset jak mi to pujde na 1950pro.
fps v pohode, ale chodim jak posranej - pomaly, hooodne pomaly. nevite co s tim je???
Uz si nepapamatuji, da se tam utikat?...v controls jsem nenasel nastaveni...
AMD Athlon 64 3000+ ,GA-K8NE,GF 6600 GT,1GB RAM,140 GB hadr
- MichiGen
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rychlost chodze by sa mala regulovat pohybom kolecka na mysi ak sa nemylim.durod píše:trosku to tady ozivim
hraval jsem to na 6600GT a ted chtel vyskouset jak mi to pujde na 1950pro.
fps v pohode, ale chodim jak posranej - pomaly, hooodne pomaly. nevite co s tim je???
Uz si nepapamatuji, da se tam utikat?...v controls jsem nenasel nastaveni...
CPU: C2D E4500 2,2GHz@3,2GHz 1,352V real (Scythe Ninja Plus+ Noctua NF-P12-1300) MB:Asus P5K,bios ver 1005 RAM: Corsair 2x2GB Twin2X C5DHX 960MHz CL5-5-5-15 2T, 2,1V VGA:Palit GTX 260 OC 663/1152/2304MHz HDD:Seagate SATA II 320GB DVD-ROM:Plextor PX750A LCD Monitor:LG L226WTQ-PF 22" Black Zdroj:Corsair 520W HXEU Case: Rebel 9 Economy + 2xNoctua NF-S12-800 Gamepad: Logitech cordless Rumblepad 2 || 92% of teens have moved onto rap. If you are part of the 8% that still listen to real music, copy and paste this into your signature ||
- durod
- Středně pokročilý

- durod
- Středně pokročilý

- Maddogg
- Čestný člen

Zkoušel jsi zapnout AA v ovladačích ? Myslím že AF a trilinearni filtrování najednou nezapneš. Ale AF je "lepší" než trilinearní.durod píše:1.Nevite jak sprovoznit AA + SM3?
2. Mam AF 8x..., mam take zapnout trilinearni filtrovani?
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W