Agaga píše:Jestli to da 450 Mhz FSB tak to je teda kotel
já se nejvíc dostal na 410MHz FSB(HTT), víc nic.
ale ono je to stejně jedno, protože rozdíl např. mezi 400x6 a 300x8 je prakticky nulový.
presne... nevim proc se honite za nejvetsi FSB pro nekoho HTT a cpete do neho co nejvic voltiku, kdyz u Athlonu 64 ma na vykon podil vysledna frekvence a ne FSB/HTT
cE^FrOm_cZ píše:presne... nevim proc se honite za nejvetsi FSB pro nekoho HTT a cpete do neho co nejvic voltiku, kdyz u Athlonu 64 ma na vykon podil vysledna frekvence a ne FSB/HTT
nemam pravdu?
máš pravdu, frekvence FSB/HTT nemá prakticky žádný význam, u A64 jde jen o výsledkou frekvenci procesoru a pamětí.
ciapka píše:co to je za kravina smith???? to akoze tvoje Adaty 400 ti bezia na 500MHz???
moje A-DATA DDR400 dají bez problému frekvenci až 255MHz, což odpovídá DDR510.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
Smith píše:
ne to není jedno, čím vyšší frekvence pamětí, tím vyšší propustnost (a výkon).
Prave ze pametova propustnost nema skoro zadnej vliv na vykon...zkus jet v nedualu..budes mit o 3-4000 mensi propustnost a v realnech aplikacich se to skoro nepozna(otazka je jeste v jakech ze..ja dual poznam treba v Photoshopu,pac mam udelanou takovou testovaci akci..ktera me s dualem probehla o cca par vterin rychlejc)jestli nekdo honi vterinky v PI atd tak budiz..at jede 1:1 s drahyma pametma..Mozna se dual trochu pozna v hrach ve velkym rozliseni,cca 1600x1200..Ja kvuli tomu kdysi zkousel ruzny drahy pameti...A-DATA 566,Mushkin,ULL atd..sice krasna propustnost ale.....ted mam za dvojku 2x512MB Samsungy jedu 5:6(225pameti/270) a jsem tezce v klidu...vykon skoro stejnej jako s pametma za 7000kc..