Neshořel vám také na desce jižní můstek ICH5?
Moderátor: Eddward
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Objednal jsem si deska ASUS P4P800-E Deluxe a narazil jsem na nekolik for, kde se zhruba na jare tohoto roku resil problem s odpalovanim southbridge ICH5 po pripojeni nejakeho zarizeni do USB - at uz zepredu do case, nebo zezadu do desky. Chtel bych se tedy optat, zda-li nekdo nevi jaka je soucasna situace, zda se to jiz vyresilo, nebo zda se muzu "tesit" na to, ze az mi prijde deska tak ji druhy den poslu na reklamaci:/
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Neller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Takovydle veci resi vyrobce (nebo by mel resit, pokud to je mozne) vydanim novych revizi desky. Poroto by treba bylo dobry zjistit jakou mel dotycny revizi a pak se podivat na desku jakou revizi budes mit ty. Ja mel P4C800 Delue a tento problem sem nemel.Kositch píše:Objednal jsem si deska ASUS P4P800-E Deluxe a narazil jsem na nekolik for, kde se zhruba na jare tohoto roku resil problem s odpalovanim southbridge ICH5 po pripojeni nejakeho zarizeni do USB - at uz zepredu do case, nebo zezadu do desky. Chtel bych se tedy optat, zda-li nekdo nevi jaka je soucasna situace, zda se to jiz vyresilo, nebo zda se muzu "tesit" na to, ze az mi prijde deska tak ji druhy den poslu na reklamaci:/
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
No jde mi spise o to, zda nekdo nevi, jestli je uz v soucasne dobe problem vyresen, napr vydanim novych revizi primo chipsetu ich5, nikde jsem se k tomu totiz nedohledal:(Neller píše:Takovydle veci resi vyrobce (nebo by mel resit, pokud to je mozne) vydanim novych revizi desky. Poroto by treba bylo dobry zjistit jakou mel dotycny revizi a pak se podivat na desku jakou revizi budes mit ty. Ja mel P4C800 Delue a tento problem sem nemel.Kositch píše:Objednal jsem si deska ASUS P4P800-E Deluxe a narazil jsem na nekolik for...
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ASUS P4P800-E Deluxe
Právě jsem přines domu ASUS P4P800-E Deluxe a jak tady tak čtu tak se docela bojim... mno snad bude tahle bez problémů...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: ASUS P4P800-E Deluxe
Mno o tohle mi prave jde:( Ale doufam, ze ty co se vyrabi jiz dnes, tak takovy problem nemaji, protoze by se preci nemohli takhle dlouho prodavat s tak zavaznou chybou. Dej vedet az zapojis nejaka usb zarizeni co se stane...Lukfi píše:Právě jsem přines domu ASUS P4P800-E Deluxe...
- Lukfi
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: ASUS P4P800-E Deluxe
No těžko říct kdy byla tahle vyrobená, je bazarová (za nižší cenu)...Kositch píše:Mno o tohle mi prave jde:( Ale doufam, ze ty co se vyrabi jiz dnes, tak takovy problem nemaji, protoze by se preci nemohli takhle dlouho prodavat s tak zavaznou chybou. Dej vedet az zapojis nejaka usb zarizeni co se stane...Lukfi píše:Právě jsem přines domu ASUS P4P800-E Deluxe...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
- Kositch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Uvidis...Koukam, ze tady asi nikdo nevi jak to nakonec dopadlo...Kdyby se nasel nekdo, kdo ji nedavno koupil a jiz pripojoval nejake usb zarizeni, tak at da vedet, zda-li to uz je v pohode. Diky.
- sekalno.1
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Shoření ICH5 intel
Již bohužel jsem měl desku 8IPE1000PRO-G GIGABYTE
ODEŠEL dostal jsem opravenou s novým čipem.
Po cca 4 měsících se znovu utavil.
Mám druhou záložní desku od MSI taky 865+ICH5.
A ta se taky hřeje nějak moc.
Nevím sice co má jižní můstek společného se zvedáním FSB,
ale domnívám se že asi NIC.
Ale pro jistotu to zkusím monitorovat a stáhnout FSB na základ.
P.S. FSB mám LOCK na AGP i PCI.
A taky zkusím odpojit myš z USB a používat opět PS2.
ODEŠEL dostal jsem opravenou s novým čipem.
Po cca 4 měsících se znovu utavil.
Mám druhou záložní desku od MSI taky 865+ICH5.
A ta se taky hřeje nějak moc.
Nevím sice co má jižní můstek společného se zvedáním FSB,
ale domnívám se že asi NIC.
Ale pro jistotu to zkusím monitorovat a stáhnout FSB na základ.
P.S. FSB mám LOCK na AGP i PCI.
A taky zkusím odpojit myš z USB a používat opět PS2.
Průměr - AMD athlon x2 7750 KUMA 2,7BE / GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H /
Kingston HyperX 2GB 1066MHz / Sapphire ATI Radeon HD 5750 NEHONIM SE ZA SCORE 3D MARKU XX CHCI HRÁT SKLÁDÁM PC PRO LAMY
Kingston HyperX 2GB 1066MHz / Sapphire ATI Radeon HD 5750 NEHONIM SE ZA SCORE 3D MARKU XX CHCI HRÁT SKLÁDÁM PC PRO LAMY