Neshořel vám také na desce jižní můstek ICH5?

Pro procesory Intel Core, Pentium, Celeron, Xeon a další.

Moderátor: Eddward

Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Objednal jsem si deska ASUS P4P800-E Deluxe a narazil jsem na nekolik for, kde se zhruba na jare tohoto roku resil problem s odpalovanim southbridge ICH5 po pripojeni nejakeho zarizeni do USB - at uz zepredu do case, nebo zezadu do desky. Chtel bych se tedy optat, zda-li nekdo nevi jaka je soucasna situace, zda se to jiz vyresilo, nebo zda se muzu "tesit" na to, ze az mi prijde deska tak ji druhy den poslu na reklamaci:/
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

Kositch píše:Objednal jsem si deska ASUS P4P800-E Deluxe a narazil jsem na nekolik for, kde se zhruba na jare tohoto roku resil problem s odpalovanim southbridge ICH5 po pripojeni nejakeho zarizeni do USB - at uz zepredu do case, nebo zezadu do desky. Chtel bych se tedy optat, zda-li nekdo nevi jaka je soucasna situace, zda se to jiz vyresilo, nebo zda se muzu "tesit" na to, ze az mi prijde deska tak ji druhy den poslu na reklamaci:/
Takovydle veci resi vyrobce (nebo by mel resit, pokud to je mozne) vydanim novych revizi desky. Poroto by treba bylo dobry zjistit jakou mel dotycny revizi a pak se podivat na desku jakou revizi budes mit ty. Ja mel P4C800 Delue a tento problem sem nemel.
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Neller píše:
Kositch píše:Objednal jsem si deska ASUS P4P800-E Deluxe a narazil jsem na nekolik for...
Takovydle veci resi vyrobce (nebo by mel resit, pokud to je mozne) vydanim novych revizi desky. Poroto by treba bylo dobry zjistit jakou mel dotycny revizi a pak se podivat na desku jakou revizi budes mit ty. Ja mel P4C800 Delue a tento problem sem nemel.
No jde mi spise o to, zda nekdo nevi, jestli je uz v soucasne dobe problem vyresen, napr vydanim novych revizi primo chipsetu ich5, nikde jsem se k tomu totiz nedohledal:(
CPU Intel Core i7-4790K (SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024) | MB GIGABYTE Z87M-D3H | RAM Kingston 8GB DDR3 1600MHz CL10 HyperX Fury Black Series | SSD Kingston SSDNow V300 120GB + 240 GB | PSU Seasonic SS-500ET-T3 | Case Fractal CORE 1000 | LCD 23.8" Dell P2414H | OS Dual Boot Win 10 x64 + Hackintosh MacOS | Notebook Microsoft Surface Pro LTE | Hry Xbox Series X|
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ASUS P4P800-E Deluxe

Příspěvek od Lukfi »

Právě jsem přines domu ASUS P4P800-E Deluxe a jak tady tak čtu tak se docela bojim... mno snad bude tahle bez problémů...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: ASUS P4P800-E Deluxe

Příspěvek od Kositch »

Lukfi píše:Právě jsem přines domu ASUS P4P800-E Deluxe...
Mno o tohle mi prave jde:( Ale doufam, ze ty co se vyrabi jiz dnes, tak takovy problem nemaji, protoze by se preci nemohli takhle dlouho prodavat s tak zavaznou chybou. Dej vedet az zapojis nejaka usb zarizeni co se stane...
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: ASUS P4P800-E Deluxe

Příspěvek od Lukfi »

Kositch píše:
Lukfi píše:Právě jsem přines domu ASUS P4P800-E Deluxe...
Mno o tohle mi prave jde:( Ale doufam, ze ty co se vyrabi jiz dnes, tak takovy problem nemaji, protoze by se preci nemohli takhle dlouho prodavat s tak zavaznou chybou. Dej vedet az zapojis nejaka usb zarizeni co se stane...
No těžko říct kdy byla tahle vyrobená, je bazarová (za nižší cenu)...
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Kositch
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kositch »

Uvidis...Koukam, ze tady asi nikdo nevi jak to nakonec dopadlo...Kdyby se nasel nekdo, kdo ji nedavno koupil a jiz pripojoval nejake usb zarizeni, tak at da vedet, zda-li to uz je v pohode. Diky.
sekalno.1
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Shoření ICH5 intel

Příspěvek od sekalno.1 »

Již bohužel jsem měl desku 8IPE1000PRO-G GIGABYTE
ODEŠEL dostal jsem opravenou s novým čipem.
Po cca 4 měsících se znovu utavil.
Mám druhou záložní desku od MSI taky 865+ICH5.
A ta se taky hřeje nějak moc.
Nevím sice co má jižní můstek společného se zvedáním FSB,
ale domnívám se že asi NIC.
Ale pro jistotu to zkusím monitorovat a stáhnout FSB na základ.
P.S. FSB mám LOCK na AGP i PCI.
A taky zkusím odpojit myš z USB a používat opět PS2.
Průměr - AMD athlon x2 7750 KUMA 2,7BE / GIGABYTE GA-MA790GP-DS4H /
Kingston HyperX 2GB 1066MHz / Sapphire ATI Radeon HD 5750 NEHONIM SE ZA SCORE 3D MARKU XX CHCI HRÁT SKLÁDÁM PC PRO LAMY
piXar
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od piXar »

Jo, shořel od předních USB. Vyreklamoval sem jí, prodal kamarádovi a koupil si Core 2 Duo :).
ITspot.cz - nejen seriózní blog o IT a Internetu.
Odpovědět

Zpět na „Socket 423, 478, 479, J a T“