Poradte pekne RPG

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Delited.Dragons »

Diablo II : Lord of Destruction a World of Warcraft................
nejlepší rpgčka pod sluncem........
nebo snad ne ??????? :)
werygood
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od werygood »

A co Black and White??? (nevím úplně jestli je to zrovna RPG)
Jinak je dobrý Gothic 2
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Delited.Dragoons píše:Diablo II : Lord of Destruction a World of Warcraft................
nebo snad ne ??????? :)
Imho Ne :)
werygood píše:A co Black and White??? (nevím úplně jestli je to zrovna RPG)
Jinak je dobrý Gothic 2
Black and White je strategie..

Gothic 2 je určitě klasickým dílem žánru.
show must go on..
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Delited.Dragoons píše:Diablo II : Lord of Destruction a World of Warcraft................
nebo snad ne ?
Absolutne ne...
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

a co Morrowind? stravil sem nad nim moooc casu, sice neni 3rd person ale to si myslim ze mu nijak neskodi. Navic s editorem sem si uzil tu hru jeste vic, na druhou stranu to neni klasicky RPG ala BG nebo NWN. Rozhodne doporucuju
Wuuduu
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wuuduu »

Morrowind moze byt aj 3rd person, staci si ho tak zapnut... tabulatorom.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM uubuuW ... EVE Online H00d

MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Diablo a sacred je akční rpg, do klasickýho má daleko, tak co to sem kua pořád cpete :devil:
Timhle způsobem tam rovnou přihoďte DeusEx :lol: :lol: :lol:
Morrowind je sigleplayerový MMORPG... do klasickýho RPG bych ho taky nestrkal, ale nevim, imho je to takový na hraně... :oops:
Jinak do povedených RPG bych zařadil sérii Falloutů (Tactics pravda někomu nevoní, ale mě jo :) )
Delited.Dragons
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Delited.Dragons »

Wuuduu píše:
nebo snad ne ?
Absolutne ne...
Podle mě, absolutně jo, to je věc názoru.Ale současně je nejlepší WOW, no a Diablo II jedno z nejprodávanějších her, nejlepších, nejpromakanějších. A JE TO RPG !
přečtěte si název threadu :wink:
Nathan Rahl
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Nathan Rahl »

Delited.Dragons píše:
Wuuduu píše: Absolutne ne...
Podle mě, absolutně jo, to je věc názoru.Ale současně je nejlepší WOW, no a Diablo II jedno z nejprodávanějších her, nejlepších, nejpromakanějších. A JE TO RPG !
na me padaj mdloby, sice nedudu tak absolutni, ale diblo se mezi klasicka rpg, tak jak maji byt chapana, neradi (to ovsem neznamena ze tu hru nemam rad, ale proste to neradim k rpg)
.: PC :. AMD Ryzen 5 1400, Wraith Stealth, 2x8GB 3000 MHz DDR4 Corsair Vengeance LPX Blue, Intel 600p M.2 256GB NVMe + 2x 2,5" 250GB SATA (Toshiba, Fujitsu), ASRock Fatal1ty AB350 Gaming-ITX/ac, Corsair HX620, Cooler Master Elite 110, Gigabyte GeForce GTX 1050 Ti D5 4GB, Dell S2721DS, Epson WorkForce WF-2750DWF, W10pro .: PC2:. MiniPC AMD R7 8745HS(8c,16t), 2x32GB 5600 MHz DDR5, 512GB+1TB SSD, RX780M .: HTPC :. Athlon 5150, ASRock AM1B-ITX, 2x4GB RAM, 64GB SSD + SATA 500/750/1500/3000 GB, Axago PCES-S1, Fractal Design Node 304, Enermax NAXN450, W10pro, i-tec MySafe 640/640 GB .: Raspberry Pi 3 model B :. .: PB :. A64 X2 3800+, Asus A8N-SLI SE, 2GB RAM, MSI X1950Pro 256MB, HDD 500GB, EC ML5470, Enermax Liberty 400W, Samsung 940T, CanoScan 4400F, Konica Minolta PagePro 1350W, W7 .: NB :. MSI Alpha 15 B5EEK (Ryzen 5600H, 16GB DDR4, 512GB SSD, Radeon 6600M); Acer TravelMate 4502LCi WXP .: Tablet :. Samsung Galaxy P3100 TAB 2 7.0 3G + 32GB karta .: GSM :. iPhone 14 Pro 256GB .: PC OLD :. C2D E8200, GB P35-DS4, 8GB RAM, Radeon HD 4670 512MB GDDR4, SDD 128GB, Ubuntu
vacatko
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vacatko »

shadow píše:
Wuuduu píše:Wizardry VIII - CZ a aj cena je super.
Ale to uz je slusne HardCore RPG.
Nejméně doceněné RPG nebo hra vůbec posledních let

Snad 60 až 100 hodin hardcore inteligentní zábavy. :roll:
do W8 sem sel s obrovskym nadsenim dokonce sem investoval i do originalu zacatek vybornej bavilo jak svin ale pak sem prisel do prvniho mesta a bylo ouvej ( nejspis moje chyba pac predtim sem zadny wiz. nehral) vleszu do mesta s mecema a sekerkama v rukou a nademnou litaj naky raketoplany vejdu do baraku s dubovejma dverma na stole pocitace okolo skrinky jak v poldovce na udrzbe , stejny sklamani me cekalo snad jen poprvy na konci mightu kdyz sem sel pro blastery :( , jak uz sem rek nejspis moje chyba mel sem si pred nakupem neco zjistit o wizardech
P4 nortwood 2.6@3.1-asus P4P 800-A DATA 3x512 -400@464,baracuda 80 gb- 7800gs 450/1300
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

vacatko píše:do W8 sem sel s obrovskym nadsenim dokonce sem investoval i do originalu zacatek vybornej bavilo jak svin ale pak sem prisel do prvniho mesta a bylo ouvej ( nejspis moje chyba pac predtim sem zadny wiz. nehral) vleszu do mesta s mecema a sekerkama v rukou a nademnou litaj naky raketoplany vejdu do baraku s dubovejma dverma na stole pocitace okolo skrinky jak v poldovce na udrzbe , stejny sklamani me cekalo snad jen poprvy na konci mightu kdyz sem sel pro blastery :( , jak uz sem rek nejspis moje chyba mel sem si pred nakupem neco zjistit o wizardech
Wizardi jsou sci-fi fantazy rpg :) Ale neni to spatne, prim tam hraji stejne klasicke rucni zbrane, techniku umi slusne pouzivat jen monkove. Vic mi u te hry vadilo neustale objevovani nepratel i tam kde jsem je uz jednou dukladne vycistil.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

ot:kam byste zaradili stiny nad rivou?
0118 999 881 999 119 7253
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

cool.user píše:ot:kam byste zaradili stiny nad rivou?
dungeon/rpg/adventure? :)
ignorelist: kremrole a dezoláti
frost.silenec
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od frost.silenec »

NoTHX píše:Diablo a sacred je akční rpg, do klasickýho má daleko.....
Ono to Diablo paril skoro kazdej, a kdyz se nekdo zepta aj naprsotyho lammera estli zna njaky RPG tak rekne nevim nebo diablo. Tak proto ho sem vsichni cpou :lol:
CPU Intel Core i7-9700K 3,6 GHz Coffee Lake Refresh @ 4.6 GHz :: ARCTIC Liquid Freezer II 360 :: Nvidia GeForce MSI RTX 3080:: Corsair RM1000x :: ASUS ROG STRIX Z390-H :: Patriot Viper4 Series 16 GB KIT DDR4 3400 Mhz CL16 :: SAMSUNG 500GB SSD 970 EVO NVME :: Windows 10 64bit ::Zowie EC2-A :: SteelSeries Arctics 3
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jiri Drak píše: Vic mi u te hry vadilo neustale objevovani nepratel i tam kde jsem je uz jednou dukladne vycistil.
souhlas, bojů tam bylo až nad míru, a když byly navíc na kola...

jinak já mám rád kombinaci sci-fi, fantasy a steam-punku. Myslím, že to dělá hry (a knihy) bohatší.
show must go on..
kaimaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kaimaster »

shadow píše:
Jiri Drak píše: Vic mi u te hry vadilo neustale objevovani nepratel i tam kde jsem je uz jednou dukladne vycistil.
souhlas, bojů tam bylo až nad míru, a když byly navíc na kola...

jinak já mám rád kombinaci sci-fi, fantasy a steam-punku. Myslím, že to dělá hry (a knihy) bohatší.

tak to hrajes Warhammer, ze?
AMD Athlon 64 X2 4400+, 2GB DDR2, NVIDIA GeForce 8600GT 256MB, 320 GB HDD, atd.....
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

kaimaster píše:

tak to hrajes Warhammer, ze?
nehraju, ta kombinace musí být udělaná citlivě, Warhammer mě nikdy moc nezaujal. Ale co není, může přijít :roll:
show must go on..
Elektron
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Elektron »

zombux píše:
cool.user píše:ot:kam byste zaradili stiny nad rivou?
dungeon/rpg/adventure? :)
Ishar I/II/III :oops: :o :-D
Joži
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Joži »

:? btw RPG ale neviem ci na pc a ci to tu uz niekto nepisal, ale pre mna vedie FF VII-IX na PSX, tusim VIII vysla aj na pc, uplne rulezzz
Gothic je taktiez skvele, ale treba na to nervy a tie nemam :)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

Delited.Dragons píše:Diablo II jedno z nejprodávanějších her, nejlepších, nejpromakanějších. A JE TO RPG !
Mezi akčnim RPG (Diablo, Sacred) a klasickym RPG (BG, IWD, TES, atd...) je sakra velkej rozdíl a pokud ho nevidíš tak si troufám říct že o RPG víš prd :lol:

Můžeš se mnou nesouhlasit, můžeš se mnou vést spory, můžeš se se mnou třeba i hádat, ale to je asi tak vše co se s tim dá dělat. :twisted:
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“