Vyběr mobilního telefonu do 7000
Moderátor: CageJ
- RadekPraha
- Začátečník
-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Vylepšený SX1 bohužel ne. Musel by ses porozhlédout po nových řadách smartphonů, které nabízí vše co popisuješ. Jeden z takových je například Nokia 6681, ovšem nevýhodou je postatně vyšší cena.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- RadekPraha
- Začátečník
-
- prf.KuBA
- Středně pokročilý
Nokia 6630 nabídne to samé jako 6681, a proto je celkem jedno, který z těchto dvou modelů si vybereš. Pro "běžné" použití bych dal přednost smartphonu se Symbianem S60, pro které je k dispozici více aplikací a je celkové mezi lidmi mnohem rozšířenější. Řada "P" od SonyEricssonu má lepší využití spíše v pracovních a manažerských podmínkách.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Luk
- Mírně pokročilý
-
Jo vybírej např. véčko od Samsungu.
Telefony Samsung jsou kvalitní,precizní stroje a mají výborné displeje.
Pak z levných jiných značek ještě je zajímavá: Motorola MPX200 ta se dá sehnat i v češtině a je to kvalitní véčko slušný vzhled a hlavně stojí málo a má op.systém.
Tedy mobilní Wokna.....
Sám jsem o něm uvažoval je skvělé a šlo dost na dračku jakmile klesla jeho cena a teď stojí pod 5000kč.
Jediná větší nevýhoda je že nemá foťák a bohužel ani bluetooth.
Ale pokuď mě paměť slouží tak foťák se dá externí dokoupit.
Pak z levných jiných značek ještě je zajímavá: Motorola MPX200 ta se dá sehnat i v češtině a je to kvalitní véčko slušný vzhled a hlavně stojí málo a má op.systém.
Tedy mobilní Wokna.....

Sám jsem o něm uvažoval je skvělé a šlo dost na dračku jakmile klesla jeho cena a teď stojí pod 5000kč.
Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Takže Smasung klidně i bez aktiv. displeje, jo? OK. A ta mpx200 se mi taky líbila, ale chci integr. foťák, takže mi vypadla ze seznamu. Teď sem to všechno prolezl a zbyly mi 3-4 kousky: Samsungy e330 ( láska na první pohledLuk píše:Jo vybírej např. véčko od Samsungu.
Tedy mobilní Wokna.....![]()

- Luk
- Mírně pokročilý
-
No můžu směle říci že Samsung dělá skvělé displeje.Tím nechci říci že pasivní displej je to pravé.
Já osobně užívám Samsung C100 koupený kdysi jako novinka u Oscara.
Moc na baterii nevyrží ale displej zobrazuje nádherně a že už je to starší model,má displej UFB což není aktivní TFT.
i přes to že je to jakýsi vylepšený pasiv,vypadá displej se zapnutým podsvícením skoro jak TFT.
Když mám zaplé podsvícení krásně září viditelně a i když na displej dopoadá více světla je viditelný dobře.Jen na slunci už je to horší ale je ještě relativně vidět.
Tento displej měl Samsung už dávno prostě Samsung displeje umí,to jsem chtěl říci.
Vždyť jak dlouho trvalo např: Nokii než místo 4096 barev povýšila na 65tisíc?No nějaká doba to byla a Samsung už vesele osazoval většinu lepších telů jasnýmy displeji s 65tisíci barvama.
Já dokonce u toho svého Samsungu kvůly šetření bateri podsvícení vypínám nafurt,sníží se tak sice vidielnost ,na slunci nevidím skoro nic ale jinak bez slunce viditelnost docela dost to ujde.
Jinak ta Motorola MPX200 je dobrá škoda že ač MPX220 klesla cena,tak je stále oproti MPX200 drahá.
Já osobně užívám Samsung C100 koupený kdysi jako novinka u Oscara.
Moc na baterii nevyrží ale displej zobrazuje nádherně a že už je to starší model,má displej UFB což není aktivní TFT.
i přes to že je to jakýsi vylepšený pasiv,vypadá displej se zapnutým podsvícením skoro jak TFT.
Když mám zaplé podsvícení krásně září viditelně a i když na displej dopoadá více světla je viditelný dobře.Jen na slunci už je to horší ale je ještě relativně vidět.
Tento displej měl Samsung už dávno prostě Samsung displeje umí,to jsem chtěl říci.
Vždyť jak dlouho trvalo např: Nokii než místo 4096 barev povýšila na 65tisíc?No nějaká doba to byla a Samsung už vesele osazoval většinu lepších telů jasnýmy displeji s 65tisíci barvama.
Já dokonce u toho svého Samsungu kvůly šetření bateri podsvícení vypínám nafurt,sníží se tak sice vidielnost ,na slunci nevidím skoro nic ale jinak bez slunce viditelnost docela dost to ujde.
Jinak ta Motorola MPX200 je dobrá škoda že ač MPX220 klesla cena,tak je stále oproti MPX200 drahá.

Top notebook: Toshiba,Dell,IBM!!!!!!!!!!!!
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Zkus jinou Motorolu treba V500 - ta se prodava za 4700, a rek bych ze je o hodne lip vybavena nez ty Samsungy.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník

- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ses si jistej ze ty Samsungy ty emaily maj? Ja bych rek ze ne. Mam pro tebe jeste jednu nekorejskou alternativu - Siemens CFX-65, i kdyz nevim jak to se Siemensem v budoucnosti budewector píše:Má anténku, neberu, nediskutuju, neomluvitelnej nedostatek.Don Martinez píše:Zkus jinou Motorolu treba V500 - ta se prodava za 4700, a rek bych ze je o hodne lip vybavena nez ty Samsungy.A mě vlastně ani nejde o nějaký fce., chci volání, sms, mms, javu, fotky, e-maily a budík, to umí každej

Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.

- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec bych se bez toho mailu i obešel. Jde o to, že pojedeme s přítelkyní na dovolenou, její rodiče nám půjčí digitál, ale chceme mít i mobil s foťákem na nějaký míň náročný fotky ( třeba do zábavních parků digi brát nebudem - nekrade se jen v Čechách - mobil na krku je jistota. Ten mail sem chtěl proto, aby se dala případně nějaká ta pohlednice poslat domů...Don Martinez píše:Ses si jistej ze ty Samsungy ty emaily maj? Ja bych rek ze ne. Mam pro tebe jeste jednu nekorejskou alternativu - Siemens CFX-65, i kdyz nevim jak to se Siemensem v budoucnosti budewector píše: Má anténku, neberu, nediskutuju, neomluvitelnej nedostatek.A mě vlastně ani nejde o nějaký fce., chci volání, sms, mms, javu, fotky, e-maily a budík, to umí každej
.
Ten Siemens nevypadá špatně, i když ten vzhled mě moc nedostal... Na mobilmania.cz se mi ale neotevřela stránka s recenzí jeho displeje

Nicméně sem se téměř rozhodl ( už jenom uvidíme jak s tim Siemensem ): po 5 hodinách čtení recenzí, srovnávání cen a nadávek proč má tolik dobrejch mobilů tu blbou anténku

- prf.KuBA
- Středně pokročilý
I pasivní displeje má Samsung celkem kvalitní, ale rychlost překreslování není moc vysoká, což je asi hlavní rozdíl a nevýhoda oproti TFT, ze kterého v podání Samsungu máte opravdu pocit, že máte v ruce něco špičkového.wector píše:Taky něco takovýho budu kupovat, zatim u mě cede Samsung e330. Ale vrtá mi hlavou jedna věc: je potřeba aktiv. displey? Je pasivní tak špatnej nebo bohatě stačí?
- wector
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
tjn, ale za 5 talířů si můžem nechat zdát...prf.KuBA píše:I pasivní displeje má Samsung celkem kvalitní, ale rychlost překreslování není moc vysoká, což je asi hlavní rozdíl a nevýhoda oproti TFT, ze kterého v podání Samsungu máte opravdu pocit, že máte v ruce něco špičkového.wector píše:Taky něco takovýho budu kupovat, zatim u mě cede Samsung e330. Ale vrtá mi hlavou jedna věc: je potřeba aktiv. displey? Je pasivní tak špatnej nebo bohatě stačí?
//EDIT: tak sem nakonec vzal Samsung SGH-E330 za 5 tis.
- Konqueror
- Začátečník
-
Ktory si vybrat? Razr v3 alebo K750i?
Prosim vas poradte mi ktory z tychto dvoch telefonov si mam vybrat:
Motorola Razr V3
http://www.orange.sk/private/phones/phone_1201.dwp
Sony Ericsson K750i
http://www.orange.sk/private/phones/phone_1224.dwp
Lebo chcem uz vymenit moj starucky Trium Mars na ktorom mi prestavaju fungovat tlacitka
Najviac by mi pomohli majitelia jedneho z tychto telefonov, co ho uz nejaky cas pouzivaju a napisali by mi co im vadi
Dakujem
Motorola Razr V3
http://www.orange.sk/private/phones/phone_1201.dwp
Sony Ericsson K750i
http://www.orange.sk/private/phones/phone_1224.dwp
Lebo chcem uz vymenit moj starucky Trium Mars na ktorom mi prestavaju fungovat tlacitka

Najviac by mi pomohli majitelia jedneho z tychto telefonov, co ho uz nejaky cas pouzivaju a napisali by mi co im vadi
Dakujem

- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Bohuzel davas na vyber dva rozdilne typy telefonu - pokud ti jde hlavne o styl a par nadstandardnich fci vem Razr, pokudf preferujes spis fce jako MP3, radio, kvalitnejsi dipslej, podporu pametovek vem K750i.

- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Jisteze stejne bodu pri mensich rozmerech --> vyssi hustota a jemnejsi zobrazeni, o velikots tolik nejde, jestli mi neveris tak doufam ze tenhle odkaz bude fungovat: http://www.mobilmania.cz/mobily/compare ... owbasket=0 , zapomnle jsem jeste na rozhodne lepsi fotoaparat SE K750i.Konqueror píše:K750i ma kvalitnejsi displej ako V3?

- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ber SE 750i, super display, foťák, navíc memory card... prostě super... ta motorola je spíš pro reprezentativní použití... lidi co hodně telefonujou.. bussiness many atd.
jinak na zkušenosti s SE 750i se můžeš zeptat třeba Nidza...

CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- voodoo
- Nováček
mne sa na RazrV3 nepacilo zopar veci, teraz si uz na vsetky nespomeniem, ale jedna z nich bola ta, ze ked si si k nejakej skupine pridelil vyzvananie, tak ti tak zacali zvonit aj prichadzajuce sms... ak ti dosla sms, tak sa ti napriklad pustila polminutova mp3....
teraz sa chystam na SE D750i (kedze som T-Mobile pozivitivny), je rozhodne lepsi ako Razr, ten iba dobre vyzera....
teraz sa chystam na SE D750i (kedze som T-Mobile pozivitivny), je rozhodne lepsi ako Razr, ten iba dobre vyzera....